Doğum günü sizin için ne ifade ediyor …
yorumlarınız gelsin ;)

Doğum günü sizin için ne ifade ediyor …
yorumlarınız gelsin ;)
Hayır ama üniversite ye ilk geçtiğimde hiç arkadaşım olmadığı için kendime Bi mini pasta alıp kutlamıştım. O kadar iştahsızdım ki pastayı yiyemedim ve dolapta sertleşmişti. Bazı acılar ağlamana bşle izin vermiyor. Ne alaka bilmiyorum ama bi an aklıma geldi. Şu an keyfim yerinde ama 😄🥳
Kendimin ve sevdiğim insanların doğumgünlerimizi titizlikle ve heyecanla kutlarım, hediye de alırım çünkü bu güzel hatırlamalara önem veren biriyim, sevgiyi ve sıcaklığı çok güzel hissettirir. Pahalı bir kutlama şart değil yeter ki o düşünme ve hatırlama duygusu, sevgiyi hissettiren emek ve çaba yaşatılsın.
Ne unuturum ne de unuttururum 😀
Ksjsjsj güzelmiş
Ben de fgjkh
Cevap
13Cevap
Ben hatırlıyorum maalesef doğum günümü
Sağolsun sitemiz hiç unutmaz 🥰🥰
O kadar özel degil ama yilda bir oldugu için insan özel ve mutlu hissetmek istiyor daha öncede hiç dogum günümü unutmadim
Bilmiyorum eskiden çok heyecanlanırdım ama artık bi önemi yok kutlayanda yok zaten 🤷♀️🥺🥺😒😒😒
Hayır asla unutmadım seviyorum ben kutlamayı ayrıca beni sevenler de unutmuyo unutsalar kırılırım
Pasta mum kola ve happy birthday , ben unutsam iş arkadaşları unutmuyor
Hayır kendi doğum günümü hep hatırlarım sjaja
Olmadi, ama bir dogum gunumu bile isteye kutlamadim, kutlanmasini istemedim.
Unutmam. Unutulmasını da istemem ama aşırı bir şeye de gerek yok
28 yıldır ben doğum günümü bir kere kutlamadım bu yüzden kutlamadığım şeyi hatırlama gereksinimi duymuyorum.
Kimse kutlamıyor ki zaten ben unutmuyorum da unutan hep var onun için kutlamiyorum boş ver
Unutmadım hayır😄
Olmadı. :D Unutamam ya ben.
Doğduğum gün öldüğüm gündür, doğum günü kutlamam
Evet unuttuğum olmuştur, anlam ifade etmiyor
hayır hiç unutmuyorum
Unutmam
Unutmadim
Olmadi
Oldu
iki sene önce evet
Olmadı
Evet, oldum