Kişilik & Karakter Kendinizi kötü hissettiğiniz ne yaparsınız? ÖlümsüzlükSuyuuW Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hissettiğinizde* Kendinizi kötü hissettiğiniz ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Uyumak istiyorum ben yemem içmem uyku... uykuyu yaratan Allaha hamd olsun. 0 2 Yorumla Kozmix17 +1 yıl Kötühissederken uyuyabiliyorsan helal olsun :) Yorumla u inciitanesiii +1 yıl O uyku keyfiye uyunmuş uyku değil yalnız bu görüşünuzden sanki gamsız mışım gibi imada bulundunuz ama neyse Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben sürekli kötü hissediyorum. sigara içmek çok az iyi gelir oda geçici 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. keyif verici şeyler ile ilgilenirim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Sevgilimle konuşurum beni pışpışla derim 0 0 Yorumla
Suits_s Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yürüyüşe çıkarım yalnız yürür ve düşünürüm. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çadır, sahil ve içkim😇 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. Her zaman gidilecek daha fazla yol vardır. 0 0 Yorumla
külmasalı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ağlarım müzik dilerim ya da çıkar gezerim 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç bir şey devam ederim 0 0 Yorumla
katherinaisobel Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl parka gıder sallanırım ve cıkolata yerım 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kendimle başbaşa kalırım toparlamaya çalışırım 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyurum 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. ortadan yok olurum 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Uyumak istiyorum 0 0 Yorumla
OşimdiiPetitoOo Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kulaklığımı takıp camdan dışarıyı seyrederim 0 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Genelde uyurum 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Çikolata yemek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uyumak istiyorum ben yemem içmem uyku... uykuyu yaratan Allaha hamd olsun.
Kötühissederken uyuyabiliyorsan helal olsun :)
O uyku keyfiye uyunmuş uyku değil yalnız bu görüşünuzden sanki gamsız mışım gibi imada bulundunuz ama neyse
Ben sürekli kötü hissediyorum. sigara içmek çok az iyi gelir oda geçici
Ya buraya ya uykuya kaçıyorum
keyif verici şeyler ile ilgilenirim
Sevgilimle konuşurum beni pışpışla derim
Yürüyüşe çıkarım yalnız yürür ve düşünürüm.
24 saat uyuyorum
Çadır, sahil ve içkim😇
Her zaman gidilecek daha fazla yol vardır.
Ağlarım müzik dilerim ya da çıkar gezerim
Şarkı dinlerim
Uyurum
Ve ağlarım
Hiç bir şey devam ederim
İyi seyler hatirlarim
parka gıder sallanırım ve cıkolata yerım
Kendimle başbaşa kalırım toparlamaya çalışırım
Uzun soluklu yürüyorum saatlerce
Şarkı dinlerim
Eskort ile seks
Uyurum