Arkadaşimin kalbimi aşiri derecede kirdim, Cinnet geçirdim zorbalik yaptim. Bunu düzeltebilirmiyim?

Kardeşim ve cocukluk arkadaşlarima kisa bir tatile gittik, bende en yakın arkadaşimi aldim. Ben hastaydım. Ve duş aldikdan ve pijamalarimi giydikden sonra birdaha cikmicam dedim otelden dişari arkadaşima. Akşam grub halinda bor odada buluşacaktik. Dişarda yemek yiyip otele döndük. Sonra yüzmeye gittik. Ben duş aldip pijamami giydikden sonra arkadaşim acikmişti ve ona eşlik etmemi istedi. Ben otelden cikmak istemiyorum hastayim ve saçlarim islak dedim. O yanliz cikmayi kabul etti. Yemek almaya cikti. Ben gitmediğim icin sonradan pişman oldum. Ve aradim onu. Fakat dönüş yolundaydi. Direk olarak arkadaşlarin odasima gitmiş. Bende gittim sonra o odaya. Gitiğimde arkadaṣim yemek almamişti çünki ortak yemek sipariş vermeye karar vermişler. Uzun süre düşündüler. Sonra pizza yemeye karar verdiler. Falat arkadaşim ben Pizza yemem diyip odadan " ben odama gidiyorum duş alcam " diye arkasini dönüp cikti. Bende arkasindan gittim. Neoldu diye sordum. Oda cok açim yemek almaya gidiyorum dedi. Bende pijamamin üstüne mont giyip onunla birlikte ciktim. Tekrar yanliz birakmak istemedim. Yemek alirken odadaki kizlara birşeyler getirsekmi dedi. Sonra öfkeli bir şekilde kendileri gelseydi dedi. Ben bir şey demedim. Yemeyini alip öfekli bir şekilde cikit. Onlarmi gönderdi seni. Az önce benimle gelmeye tenezül bile etmedin şimdi başkasina yemek almak içinmi geldin dedi. Bende hayir onlarin haber yok dedim. Sonra sen noye geldik. Ilk başta gelemdin şimdi niye geldin beni takip etmek icinmi? Brnde hsyir ilk başta yanliz biraktim şimdi birakmak istemedim dedim. Odadan birden öyle cikinca şaşirdim dedim. Sonra tansiyon yükseldi. Ben yanli gelip yemeyimi yiyip kizlara aciklamma yapacaktim. Senim gelmene gerek yoktu dedi. Cok öfkeliydi. Seni yanliz birakmak istemedim dedim. Ama az önce biraktin dedi. Evet cikmadim ama pişman oldum dedim. Tartiştik çok öfkeliydi. Odaya döndük. Yemeyini yedi. Sonra hadi gel dedim. Kizlarin yaninda dönelim dedim. Oda hayir ben gelmicem dedi. Sonra sen beni kullaniyorsun dedi. Sirf arkadaşina yemek alamk icin benimlr geldin dedi. Ozaman ben cinnnet geçirdim. Ne kullanmasi diye bağirdim onlar yemek istemedi dedim. Birdaha bu kelimeyi kullanirsan seni öldürüm dedim. Bağirdim çagirdim. ( 1 sene önec tatil yazcaktik 3 arkadaşla ozaman bana sen beni kullaniyorsum sirf seninle gelen olmadiği icin beni son opsiyon olarak kullanirsun demişti, odan başka kimseye soramiştim) Bu dedikleri o gün okadar cok kalbimi kirmiştiki. Odada tekrar sen beni kullaniyorsun diyince benim gözüm döndü. Sonra 1 sene öneceki konuyu actim. Ozamanda aynisi söyledin dedim. Ben seni kullanmiyprum dedim. Ama o israrla bana inanmadi ve o günün onun zannetiği gibi olduğuna inaniyordu. Ve bana kesinlikle inanmadiğini iddia etti. Sonra arkadaşlar vurdu kapiya. Bizi tekrar cağirdilar. Hicbirşey olamiş gibi gttik arkadaşlarla 1-2 saat durduk odamiza döndük ve sabaha kadar konuşmadik. Sabah ben özür diledim bariştik. Evimize döndükden sonra beni instadan ve whatsapp de engelledi.

Güncellemeler
+1 yıl
Tartişmanin gecesi hic konuşmadik. sabah uyandik o yine konuşmadi. Bende özür diledim sarildik bariştik. Ben sadece actim sinirliydim. Üstüme geldin olay büyüdü dedi.
Eve özür dilerim benimde sinirlerim bozuktu. Sana ilk başta eşlik etmediğim icin vicdan azabi cektim. O yüzden gerildim dedim.
Sen beni kullaniyorsun diyince cinnet gecirdim dedim. Normal devam ettik
Kahvalti ettik odaya döndük. keşke tren olsada gitsem tüm servetimi yatiririm dedi. Şok oldum.
Arkadaşimin kalbimi aşiri derecede kirdim, Cinnet geçirdim zorbalik yaptim. Bunu düzeltebilirmiyim?