Harbi Kızları
Barbie kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Barbie kızları severler zaten erkek cinsine en iyi barbie kızlar yakışır. Barbie kızlar bana göre çok yapmacık, erkekler zaten yapmacık tam birbirlerini bulmuşlar
Kadın dediğin harbi olması gerektiği yeri de barbi olması gerektiği yeri de bilir zaten Kadın gibi kadınsa sevilir Değilse tonla b.. rzo tarafından ilişki yaşadıktan sonra oturmayı kalkmayı bilmiyor hakaretlerine maruz kalmak zorunda kalıyor Harbi olman gereken yeri de bileceksin Üç beş tane ş. rrfsizin ağzına sakız olmayacak kadın dediğin Ben hassasım bu konuda biraz uzun oldu pardon ağzının payını vermek gerekiyor bazılarına Yapamıyor hemcinslerim prim veriyorlar bir de böylelerine 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cevap
34Cevap
Diğerlerini bilmem ama ben aşık olduğum kadını severim.. yani harbi diye ya da barbie diye ayırmam.. kafamın uyuşması ve birbirimizi gerçekten sevmemiz önemli olan konu burada.. mesela aşko kuşko tarzı ergence kızları hiç sevmem ben.. çünkü arada çağ farkı var gibi gelir.. olgun olmalı tabi ki de.. yaş olarak büyük mantıklı ve ne istediğini bilen kararlı net birisi ile daha iyi anlaşırdım ben..
ama yine de kafalarımın uyumu en önemlisi
Ben erkek olsam harbi kızları tercih ederdim. Ama günümüzde çoğu erkekler aşko kuşko barbi kızları istiyor.
Barbie kızları narindir eşe gelmez
Tabi sırtına 70 kilo fındık çuvalını da yüklemez
Bence yerine göre ikiside olmalı. Yatakta kadın gibi dişil enerjisi yüksek, zor zamanlarda harbi gibi güçlü olacak.
İtaat edecek ama kendini ezdirmicek.
Başka erkeklere karşı kaba kendisine karşı barbie olacak. Uzatırdım da gerek yok şimdi zor yazıyorum zaten.
😌
EİC yorum seçilmeli bu yorum yaa
Aşşırı sevdim çok doğru evett💅🏻
Hi barbie ehğ

Onlar harbi geçinen barbie kız sever. Çok ciddiyim bu konuda. Çünkü harbi olan kendi sınırlarından, doğrularından vazgeçmez ve bu durum çoğu insanın işine gelmez.
Mantıklı söylediğin
"Harbi kız" denilince gecenin 12'sinde çakma adidas eşofmanla sokağa çıkıp yarım kokoreç + ayran gömen, günde 1 paket uzun Marlboro içen, şiveli konuşan, koluna dandik bir dövme yaptırmış kara kuru bir profil gözümde canlanıyor. İç açıcı değil. Barbie'yi alır kaçarım
Erkekler Nicola Cavanis sever
Yerine göre harbi yerine göre barbie olanlar sevilir heralde
Severiz
Dobra , samimi, doğal olanının peşinde koşanın yanında olmaya adet haline getirdim, getirmeye çalıştım.
Cinsiyet fark etmeksizin.
Hayat kısa göz açık kapayincaya kadar geçiyor.
Ne gerek var.
Efendi uslu edepli ahlaklı olsunda harbi batbi çok ilgilenemiyorum
Erkekler barbi, adamlar harbi kızları sever. İkisi arasında fark var. Biri cinsiyet diğeri şahsiyet meselesi
Ahh erkekler ahh Barbie kızlar için kaç harbi kızları üzdünüz bilemezsiniz.
Erkekler Barbie kızları sever onlar için üzülür ve ağlarlar hani hayır görseler anlicam ama no future Cekirdek citlayip izlemelik tam
barbiler tek gecelik harbiler uzun solukludur aslan. barbilerin kahrını kimse çekmez ama harbiler sona kadar devam
Dışı barbie, içi harbi olanlardan hoşlanıyorum. Görünüşüyle gözlerimi konuşmasıyla aklımı kamaştırsın istiyorum.
hala ergenlikten çıkamamış erkekimsiler aşko kuşkolarla, olgun adamlar ise gerçek kadınlarla beraber
Erkekler harbi kızları sevenler napsınlar Barbie kızı evcilik oynamak isteyen sevsin.
Dışarda harbi olsun evde barbie yok mu olmuyor mu öyle
evlenene kadar barbie evlendikten sonra harbi isterler diye düşünüyorum. 😅
Bence kimse ne istediğini bilmiyor bu ahir zamanda..
Harbi kızları tabiki , barbie kızlar cekilmez oluyor yoruyor insanı
Barbie kızları anaları ya da oğlan çocukları sevsin
Erkeğine göre değişiyor köle olabilir miyim diye gezenler de var.
Yerine göre harbi, yerine göre barbie olması etkili olacaktır.
Erkeklerin kalbi var mı
Türk kadınlarının %80 harbi zaten
Çift lavaş tavuk dürüm yiyen kadın dan barbie çıkması mümkün değil
Ben tavuk dürüm seviyorum nolcak simdi 🤣
@Buzlukahvem harbi kızlar tavuk dürüm sever 🤷♂️😂
O zaman harbiyim ben yaşasın tavuk dürüm 🌯❤️
Barbie ruhlu olsun … Harbi veya eril olmasın …
hmmm dişarıya karşı ciddi olması ayrı tabi…
Erkekler genellikle kendinde olmayan özellikleri kadında ararlar.
Örnek verecek olursak sert bir erkek cıvıl cıvıl kadınları içten içe sever ama lafta sert kadın isterler bu ince çizgiye dikkat etmek gerek
Onlar anca grup yapacağı birilerini ister. Kahrolası varliklar
Harbi adam harbi kız sever
😎😎😎
Harbi kızdan kastım elbette erkek gibi olan değil. Daha çok ilgilenen bebeği gibi seven ilgi gösteren gerektiğinde zaman ayırmasını bilen saygı duyan bir profilden bahsediyorum
Erkekler sevsin diye karakterimi bozamam valla ben Barbie faln değilim kendimden ödün vermem kursların sınırlarım vardır yüreği olan adam sever adam olmayan S... gider
Harbi kızları sever bi zaman sonra sıkılır çünkü barbie kizalari
Ne harbiyim, ne barbieyim. Kendim gibiyim.
Kendimi bu tabirlere yakıştıramıyorum, çünkü kendim gibiyim. İçimden nasıl gelirse öyle davranırım.
Yine başladık kahve baskınlarına. Ben o tarz şeylerin insanı değilim. Eğlenmek varken neden stres yapalım?
Daha güzel aktiviteler varken buz pateni kaymak gibi kahve baskını nedir?
İkisi bir arada olabilen ( benim gibi 🤪 ) 💅💪🏻
Harbi derler, Barbie için ölürler. 🤷🏻♀️
Vay köpekler diyesim geldi :D
Yok yok deme. Zamanında ikisinden de olduk sjsjs
Barbi kızlar için kurşun sıkıp kurşun yerler djndn
Benim erko ortaya karışık seviyor
Barbie görünümlü, harbi kız seviyorlar.
Barbi olsun bendeki harbilik ikimize de yeter
Senin sevgilin hangisi
Erkekler harbi kızları sever
Fark etmiyor onlar için. d
Barbie görünümlü harbi kızları sever
Dengede tutanlar bir adım öndedir
Harbi insanları severim.
Erkekler ne istediğini bilmiyor ki , zaten.
Hem harbi hem Barbie kızları 💅
Harbi kızlar için barbie kızları üzmezler
Ben olsam aşko severim çünkü zaten erkek harbi
Karaktere gore değişir
İkisi de olursak noluyor
Barbie severler asko kusko 😃😛
Harbi deseler de barbi seviyorlar bence:))
Erkeğe kız mı begendirecez bi de ohoo
Harbi kız tercih edilir
Harbi kızlar daha çekici
Ben Gamer kız severim.
At gibi kızları seviyorlar 😅
barbie kızları sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?