Kendinize uzaktan bir gözle baksanız ve kendinizi sizinle aynı mutsuzluğu paylaşan bir yabancı olarak görseniz; kendinize ne söylemek istersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayatın inişli çıkışlı olduğunu ve o bunun o düşüşlerden biri olduğunu unutmamasını söylerdim. Önemli olan şey bunu nasıl atlattığı ve daha güçlü bir şekilde nasıl geri döndüğü konusunda telkininde bulunabilirdim.
04 Yorumla- Soran10 ay
Güzel, peki bunu şu an kendine söylesen seni toparlamaya yeter mi?
- 10 ay
herhalde. Yeterli bile.
- Soran10 ay
O halde bunu başarabildiğin için tebrik ederim 🍀
- 10 ay
rica ederim. Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
- u10 ay
Benimle aynı mutsuzluğu paylaşan birine denk gelmem.. ama acıs bana benzer olana sabretsin derim.
01 Yorumla- Soran10 ay
Aslında soru; şu an kendine uzaktan bakıyor olsan objektif bir şekilde ne söylemek istersin?
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sigara iç, kokuyor ama koku da geçiyor, üzüntü de. Boş ver, yak gerisini.
06 Yorumla- Soran10 ay
Çok üst üste içme, kokusu zor geçiyor 🤭
- Soran10 ay
- Soran10 ay
Ben içtim.
- 10 ay
Gelecekte insallah daha güzel günlerin olacak, biraz daha sabret
02 Yorumla- Soran10 ay
Umarım sizin için yeterli motivasyonu sağlıyordur bu cümleler 🙏🏻
- 10 ay
Keske 🙂
- 10 ay
Susmalı ve iç çekmeyi severim anlatınca çok şey değişmeyeceğini oda bilir
018 Yorumla- Soran10 ay
O da bir tercih. Ama telkin etme konusunda bilemedim...
- 10 ay
Telkin edince karşı tarafın anca fikri bi git gelli olur değişmeyeceğini yinede bilir kesin olan kişiliği ancak doğrular değiştirir ama fiili soyut değil.
- Soran10 ay
Aslında şöyle; kendi kendini ayağa kaldırmak için ne söylersin sorusuna cevap veriyoruz. Dibe battığında nasıl çıkıyorsun. Susup bekleyerek mi?
- 10 ay
Şekerin erimesini bekleyemezsin, sende kaybolmak istemiyorsan nasıl çıkacağını kendi içinde keşif etmeden istemeden bilemezsin elbette soruların olur ama sorunların karşısında cevap olacağını düşünmüyorum elbette destek isteyebilirsin ama kimse destekle kendine gelemez.
- Soran10 ay
Bu biraz dediğin gibi kendini tanıman ve kendime nasıl bir motivasyon sağladığınla ilgili. Bir gecede ayağa kalkan insan da var aylarca kendine gelemeyen de var.
- 10 ay
Aylarca kendine gelemeyen kendini hiç tanımamış ve kendinden ümidi kesmiş inançsız kişilerdir, Ben genelde insanda sınırı öngörmem sadece zamanla iste kademe kademe ilerle ama istediğin imkansız olsun ki kendini tanı derim. Kişilerin genel sorunu kişiliği ile alakalı soru işaretlerine cevap bulamaması yani öyle 🤷🏻♂️
- Soran10 ay
Herkesin olaylarla başa çıkma yöntemi farklı tabii. Kademe kademe gitmek de güzel 🙏🏻
- 10 ay
Lamba fikri mumla bulundu ateş ise taşla taşı vurarak sen anla:)
- Soran10 ay
Offf. İyiydi. İyiydi 👍🏻 ben ikna oldum.
- 10 ay
snsdd baya felsefe yaptık ama sosyolojik olarak iyiydi
- Soran10 ay
Şu cümleyi başta kursan boşuna dil dökmeyecektik 😂
- 10 ay
Ben uzatmayı seviyorum belki sksndn
- Soran10 ay
Acını boğarak öldüren hayvan hangisiydi 😂
- 10 ay
Benimdir sjsjdj
- Soran10 ay
Ahahahah 😂 yok canım estağfurullah
- 10 ay
ksddjjddj insanların söyleminden alıştım artık
- Soran10 ay
😅 çevreniz söylüyorsa tabiii
- 10 ay
snddndj söylemesekte anlaşılıyor yapacak bir şey yok
her şey Zaman zaman herşeyin ilacı
04 Yorumla- Soran10 ay
Peki sizce bu o kişiyi rahatlatır mı?
- Soran10 ay
Güzel bir düşünce. Umarım şu an kendinize de bunu hatırlatarak mutlu olabilirsiniz 🙏🏻
- 10 ay
Mutlu etmeye çalışırım
02 Yorumla- Soran10 ay
Nasıl yaparsınız?
- 10 ay
Mutsuz olduğu ne ise tersini
- 10 ay
Kelin ilacı olsa kendi basina sürerdi derdim
02 Yorumla- Soran10 ay
Oldu mu şimdi 🤭
- 10 ay
Olsa da olur olmasa da olur
Yzdim ama dm kplı
02 Yorumla- Soran10 ay
Zaten soru dm de değil burada.
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizinle aynı mutsuzluğu paylaşan birine tavsiyeniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi