+1 yılnerelisin? Evli misin yoksa bekar mı?
Son sorum ise;
Çok creative soruların var. Bunları nereden buluyorsun?sevgiler saygılar
11 Yorumla- +1 yıl
@dusseldokunus Öncelikle teşekkür ederim 🙏 Eşimden ayriyim iki çocuk annesiyim çocuklarimla birlikte yaşıyorum 33 yaşındayım bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum 🤗 2_ burayı mizah amaçlı kullanıyorum zaten mizahi bir zekaya sahibim deli dolu çılgın bir ruha sahip olduğum için burada da bunun hakkını veriyorum 😂 birlikte gülüp eğlenelim diye eğlenceli sıra dışı sorular bulmaya çalışıyorum bu sitede de pozitif ve neşeli kişiliğimle tanınıyorum 🙋🤗
En İyi Cevaplar
+1 yılBu güzelligin zerafetin naifligin
Nerden geliyor?
Güzel bir kalbin vicdan merhamet sahibi olmanı seviyormusun?
Neden bu güzelligin farkına verilmiyor sence?
Şimdiden naçizane cevapların için teşekkürler13 Yorumla- +1 yıl
1_ Öncelikle teşekkür ederim 🙏 güzellik göreceli bir şey ama kendimi begeniyorum ve kendimle barışık bir insanım giderim var 😂
2_ ben en çokta yüreğimin güzelliğini seviyorum ve güzel yetstirildigimizi düşünüyorum en azından dışardaki kötü niyetli insanlari gördükçe vicdan rahatlığının ve kalp güzelliğinin de bir nimet olduğunu her kula nasip olmadığımı düşünüyorum hiç kimseye maddi manevi zararım olmaz kimsenin bedduasında yer alacak kadar da zararım olmamıştır inşallah olmazda
3_ güzelliğimin kişiliğimin farkına varan çok oluyor fakat gönlüm okadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya uğraşmaya ne gücüm var nede cesaretim oyuzden de yalnızlığı tercih ediyorum 🙋 - +1 yıl
Naçizane cevapların için teşekkürler sagolun onure ettiniz beni seviliyorsun
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim samimyetin ve yorumun için eline emeğine sağlık 🙏🙋🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılİsminle müsemma rengarenk birisin. Hep mi böyleydin yoksa hayat sana tokadını vurdukça mı renklendin?
13 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 çocukluğumdan beri hep cıvıl cıvıl muzip bir kişiliğim vardı çılgın bir ruha sahiptim ama bunu dışarı yansıtmam biraz zor oluyordu baskıcı bir ailede büyüdüm çünkü sürekli duygularımız bastırıldı ama belli bir yaşa gelince ve ekonomik özgürlüğümü elime alınca artık bu içimde kalan bastırılmış duyguları daha çok dışarı yansıtmaya başladım çünkü geçte olsa kendimi keşfettim hayatı keşfettim güldüğün kadar varsın bu hayatta her şey bir gün fotoğraflarda kalıyor düşüncesine sahip oldum oyuzden şimdi sadece gülüp geçiyorum anı yaşamaya çalışıyorum
- +1 yıl
O yüzden olacak çekirge
O yüzden
O yüzden - +1 yıl
tamam pikiii 🙋🤗🙋🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılYapabiliriz tabi ki de
00 Yorumla Yapalım tabi en kallavisinden
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa alemsin hee 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılBende evde sıkıldım gece işe gideceğim beklemekte
19 Yorumla- +1 yıl
Ohhh miss işte daha ne olsun keyfini çıkar
- +1 yıl
var mı sormak istediğin metak ettiğin bir şey varsa yolla gelsin 🙋☺️
- +1 yıl
Sen varsan başak bir isteğim olmaz
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙋
- +1 yıl
O zaman sorun geliyor " kaç yaşındasın ve ne işle meşgulsun
- +1 yıl
Yaşın ortaya çıkmasın özel turizm otelde çalışıyorum 5 yıldızlı lakşirı İstanbul karaköy de
- +1 yıl
İstesen her detayı veririm
- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm 🙏 fazla detaya girmene gerek yok zaten bu kadarı yeterli
- +1 yıl
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim 🙏🙋eline emeğine sağlık 🙏🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılYapalım hadi, niye mesajlara bakıp cevap vermiyorsun?
18 Yorumla- +1 yıl
@tamitamina34 Öncelikle teşekkür ederim 🙏 mesajlarını görüyorum ama cevap vermedim çünkü hatanı anlamani bekliyorum özellikle de silmedim kötü niyetle yapmadığını çok iyi biliyorum fakat kırgınım sana 😌 bu kadar samimi yaklaşmama rağmen karşılığını bulamıyorum sana bu tartışmayı düzeltmen düsünmen için sana zaman verdim diyim bu yüzden
- +1 yıl
Karşılık bulmak için, karşındakini kırıp kırmadığına da bakmak gerekir. Ne diyim canımız sağ olsun :)
- +1 yıl
Ben bakıyorum zaten ve seni kırıcak birşeyde yazmadım orada tam tersi sürekli itici itamlarda bulunan sensin ister o soruyu tekrar incele derim bana yazmışsın tanı sana tanıma diyen mi var diye tamam mizahi olarak ta dedimki sana deme öyle deme öyle incindimmmm yazdım sen yine niye nolur incilerin mi dökülür diye karşılık vermişsin bende bu itamin hoşuma gitmedi ve yorumunu kaldırdım doğal olarak şimdi ben burada nerde hatalı davrandım mesela söylede bende biliyim bak ben açık ve net birsekilde söylüyorum lafı dolandırmıyorum
- +1 yıl
niye bu kadar geriliyorsun, incilerin mi dökülür?
- +1 yıl
çok takıntılısın tatlım, bu kadar yorma kendini bence :) akışına bırak hayatı :*
- +1 yıl
Sende bu yolda devam et olur mu hiç kendini bozma
- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim eline emeğine 🙏🙋
- +1 yıl
ellerime sağlık tabi :D benim kadar güzel yorum yapan yoktur bu alemde :D muçç muççç :*
+1 yılBeklemek mi zor, bekleyen birine geç kalmak mı zor?
17 Yorumla- +1 yıl
@Deli_miyim_neyim Öncelikle teşekkür ederim 🙏 beklenen beklediğine değiyorsa güzel ama zor olan bekleyen birine geç kalmak oluyor
- +1 yıl
Bence de doğru cevap. Bekleyen birine geç kalmak çok zor.
- +1 yıl
Aynen öyle ben yaşadım bunu oyuzden kendimden biliyorum doğru zamanda yanlış kişiyi yanlış zamanda ise doğru kişiyi sevdim hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık çünkü zaman yanlıştı hayatta hiç bir şey istediğimiz gibi olmuyor maalesef
- +1 yıl
Doğru kişiler ya yanlış zamanda gelir imkansız olur, ya da hiç gelmez. O yüzden bu dediğin herkesin başına gelmiştir az ya da çok.
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın herşeyin hayırlısı diyelim 🙏 nasipten öte yol yok demişler 🙋🙏
- +1 yıl
Samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙋🙏☺️
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Ben teşekkür ederim 😊
+1 yılOlur yapalım.. ayakların kaç numara? Botların çok güzelmiş
11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 36 numara
İsmini merak ediyorum🙃 onun dışında zaten yansıttın yeterince, sende bana sorabilirsin❤️
14 Yorumla- +1 yıl
Ben ismimi sana sonra yazicam çiçeğim olur mu
- +1 yıl
@fesfs insanları hayatına alırken nelere dikkat edersin?
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍👍
Sorum yok da gözlerin çok güzel maşallah bunu söylemesem olmazdı💓
11 Yorumla- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏sen güzel baktığın için öyledir o çok naziksin ağzına yüreğine sağlık 🙋🙏🥰
- Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılBeklediğin şey sıra mı yoksa hemşire falansında hasta mı bekliyosun😃
115 Yorumla- +1 yıl
Bankada sıra bekliyorum canım para yatiricam
- +1 yıl
Para var huzur var keşke bizimde paramız olsa da bizde yatırsak 😃
- +1 yıl
Yok be canım ne parası muhasebeciyim ben firmanın parası ben bütün gün parayla oynuyorum eve 3 kuruşla dönüyorum 😂😂zalimsin hayat 😂
- +1 yıl
Zaten hep böyledir benim bankacı arkadaşım var hergün parayla oynuyor ama geçen sigara alamadı mesela 😃hayat acımasız doğarken ebe vurdu şimdide hayat vuruyor cancazım 😃
- +1 yıl
Valla aynen öyle oluyor 😂 duygulandım lann kıyamam bize 😂
- +1 yıl
Biz birbirimize kıyamıyoruz ama el kıyıyor neyse yak bi sigara 🚬 🚬 gel içelim 😃
- +1 yıl
İşte bu lafa içilir 🚬🚬🚬
- +1 yıl
Bana bunlarla gel işte üçüncü kişi kim kızz üç çöp sigara yakmışsın 😃
- +1 yıl
Ben üzüntüden ne yaptığımı biliyormuyum Allah aşkına 😂😂
- +1 yıl
Üzülecek ne var anı yaşa bizimde bahçelerimiz çiçek açacak sabır 😃
- +1 yıl
Amin amin inşallah 🙏🤣
- +1 yıl
İnşAllah MaşAllah geçiyor ömür işte 😬
- +1 yıl
Samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim 🙏ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋😊
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim güzel kalbin için eğlenceli birisin hayatında başarılar güzel insan 👏☺
- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 amin inşallah 🙏🙋🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılDesenli çorap giyermisin
Aklıma serpil bahtı kara geldi 🤣
16 Yorumla- +1 yıl
Evet İnce çorap giyerim ama desenli hiç giymedim giymeyide düşünmedim 😂 ten rengi ya da siyah düz renkler seviyorum
- +1 yıl
Bence desenli daha güzel :)
- +1 yıl
Doğrudur canım zevkler ve renkler tartışılmaz derler 🙋
- +1 yıl
Kesinlikle :)
- +1 yıl
Samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🙋☺️
- +1 yıl
Rica ederim :)
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gülo hayirdir nerdesin kuzum
26 Yorumla- +1 yıl
Bankada sıra bekliyorum canım para yatiricam ve çek tahsilati yapicam onu bekliyirum
- +1 yıl
Olur bir gün kendi param olunxa atarım 😂
- +1 yıl
Tomommm conommmm 😂🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
u +1 yılİsim yazmıyorsun sanırım sorulmayan da bir tek burç kalmış 😄
04 Yorumla- +1 yıl
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ öncelikle teşekkür ederim 🙏 aynen burada ismimi hiç kimse bilmez oyuzden herkes bir lakap takıyor Güllüşah , pozitif kadın, çılgın muhasebeci, maviş , çimen gözlüm, rüzgar gülü vss gibi burcum yengeç 🦀
- +1 yıl
@Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ peki KS yıl kullanırken nelere dikkat edersiniz en çok hangi konularda sıkıntılar yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Epey bir süredir buradayım, bundan önce de üç senedir kullandığım fenomen hesabım vardı, o hesap bundan daha ünlüydü. Bu hesapla da beş sene olduğundan artık öyle derinlemesine düşünmüyorum zaten takip ettiklerim hariç nadiren görüş yapıyorum, illa ki bir şey yazmam gerekirse fenomenlerin sordukları soruların anında vitrine çıkmaması buranın tek sıkıntısı, yani artık sorsan da olur sormasan da düzeyine geldi.
- +1 yıl
Yani evet bazen bu sıkıntı oluyor haklısınız samimiywtin ve yorumun için çok teşekkür ederim 🙏eline emeğine sağlık 🙏🙋😊
İsim sorulmayacaktır kesin :)
14 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim çiçeğim 🙏 Aynen 😂 burada benim ismimi kimse bilmez oyuzden herkes bir lakap takıyor güllü şah , pozitif kadın, çılgın muhasebeci, maviş , çimen gözlüm vss gibi
- +1 yıl
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çünkü aşk meşk her şey biter ve her insan yanıltabilir oyuzden aile baki kalır böyle bir durumda aileni karşına almak yerine ikna etmeye çabalamak daha mantıklı olur çünkü ailenin rızası olmadan yapılan her evlilik hüsranla biter
Yapalım 😅 ne iş yapıyorsun abla
18 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 ben. bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum gülüm yaklaşık 10 yıldir aynı yerdeyim
- +1 yıl
🙋🙋
- +1 yıl
@ibobeyyy seni aşk mı değiştirir yoksa para mı?
- +1 yıl
Çok haklısın aşk insanı apt@llasitiyor gerçekten hiç yapmam etmem dediğin herşeyin baş rolünde oluyorsun oyuzden işte aşkta mantık aranmaz derler 🙋 para insanı değiştirir ama bu iyi yönde de olsbilir kötü yondede bu tamamen kişinin yetiştirilme tarzına yüreğinin vicdanının güzelliğine bağlı oluyor
Geç kaldım sanırım, galiba, :)
113 Yorumla- +1 yıl
Evet geç kaldın ama soru kapısı açık 😂
- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 ben bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum bankadaydim dün Çek tahsilatı yapıp hesaba para havale yapacaktım işlemlerin olmasını bekliyordum
- +1 yıl
Yani biraz riskli evet çünkü kullandığımız tasidigimiz paralar az bir miktar değil bir gitse ödeyemeyizde 😂 beni hapse atarlar artık
- +1 yıl
Gerçekten öyle birde para senin değilse işin daha da zor oluyor çünkü bizde öyle bir şey var ki bir sıfır rakamı bile önem arz ediyor işlemin gidişatini değiştiriyor oyuzden çok dikkat isteyen hata kabul etmeyen bir mesela 5000 adet yerine 500 adet ürün girsen , ya da 5000.000 TL yerine 50 000 girsen sisteme yandın uğraş artik ugrasabilirsen oyuzden bedenen evet çok rahat cayin kahven hep önünde ama kafa olarak çok yoran bir iş bizim işimiz eve geliyorsun ya artık beynim çalışmıyor desem yeridir
- +1 yıl
Aynen öyle canım 👍👍
- +1 yıl
Rica ederim 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🙏🙋☺️
+1 yılHedeflerine ulaştın mı?
14 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 hedeflerime tam olmasa da ulaştım diyebilirim kariyer yaptım , evim var evlilik yaptım iki tane evladım var çok şükür bundan sonraki hedefim evlatlarımin eğitimine ve geleceğine yatırım yapmak olur
- +1 yıl
Rica ederim. 💜
Çok güzel, hedeflerine ulaşabilmen çok büyük minnettarlık bence. 🙏🏼
İnşallah çocuklarının geleceği de parlak olur. 💜 - +1 yıl
Amin canım cümlemizin inşallah 🙏 çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️😍
- +1 yıl
Rica ederim. 😌💜
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSorayım keyfin nasıl bakim ☺️
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem misali 😂 geçiyor işte
- +1 yıl
Sen o gulen gözlerle hep yaşarsın soleyim ☺️
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏teşekkür ederim olduğu kadar olmadığı kader napalım
- +1 yıl
Rica ederim canım her şey kader ☺️
- +1 yıl
🙋🙏🙋😍😊👍
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Renkli bir soru olsun lütfen 😇😅
143 Yorumla- +1 yıl
Önce beyler buyrun efendim mikrofon sizde yollayın gelsin 🙋
- +1 yıl
tamam peki madem ısrar ediyorsun sorayım bari 😂 Altaycığım. Ne zaman aşık olduğunu anlarsın aşk mı seni değiştirir ❤️ yoksa para mı 💵
- +1 yıl
Benim için cevaplanması çok zor bir soru bu cidden herhalde 5 seneyi geçiyor aşık olduğum zaman onuda anladığımda sevgilisi olunca anlamıştım aşık olduğumu anlamak o kadar zor benim için ancak herhalde aşk beni aptallastiriyor hata yapmaktan korkmayan birine dönüşüyorum bu sebepten aşık olmaktan korkuyorum sanırsam para beni değiştirir mi kesinlikle herhalde çok fazla param olsa çevreme bir de yardım kuruluşlarına çokça dağıtırım kendimi şu an olduğumdan çok daha fazla geliştirir çok daha donanımlı biri olmaya çokça özen gösterirdim kendimle birlikte çevremi de geliştirirdim muhtemelen öyle yani
- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 izlemekten keyif aldığım hasan cankaya " konuşanlar" ve gaddar dizisi var 🙋 en son okudugum kitap ise Halit Ertuğrulun kaleme aldığı " kendini arayan kadın " kitabını severek okudum 🙋
- +1 yıl
Yorumunu okudum senin ne demek istediğini de gayet iyi anladım evet aşk insanı aptallaştırır hiç yapmam etmem dediğin herşeyin baş rolünde bulursun kendini oyuzden işte aşkta mantık aranmaz derler 🙋 para insanı evet değiştirir bu tamamen senin kişiliğine bağlıdır iyi yönde de değiştirebilir kötü yöndede ona daha çok aklın değil yüreğin ve vicdanın yön verir zaten
- +1 yıl
Hasan Can Kaya biliyorsun ki bizim semtin çocuğu ( Güngören ) ya süper bir zekaya ve mizah anlayışına sahip buluyorum milletin cevapları dersen o biçim 😂 keyif alıyorum izlerken
- +1 yıl
Kendini arayan kadın kendini buldu da biraz geç buldu desem yeridir 🙋 yaşayarak , zorlu yollardan geçerek bıkmadan yılmadan mücadele ederek buldu yoksaki şu an bu güçlü kadını inşa edemezdim bu güçlü duruşun kaç yenilgiye göz yaşına sebeb olduğunu kimse bilemez kolay değil öyle İstanbul gibi bir yerde iki çocukla tek başına hayat mücadelesi vermek ayakta durabilmek kimseye boyun eğmeden yaşayabilmek oyuzden hep diyorum işte " Ben acılarımı gülüşlerimin ardına saklamayı öğreneli çok oldu" diye 🤗 işte biz buna tecrübe diyoruz 🙋
- +1 yıl
Bizim semtli derken ayağını denk al diyorsun yani güzelll peki Hasan la hemşehriyim desem o 16 Aralık ben 17 Aralık doğumluyum desem bir gün erken doğsam Hasan Can olmayi kaçırmışım gibi geliyor 😅😅
Vaayyy kendimi bir kere daha tebrik ediyorum çok isabetli bir tespitte bulunmuşum kitap değil ansiklopedi yazacak potansiyelde biri var şu an karşımda duyduğum saygı ölçerin ibresi kırıldı o derece. Parayla satın alınamayacak tek şey tecrübe acılı sancılı ancak en kıymetli şeye sahipsiniz acılara göğüs germek herkesin yapabileceği bir şey değil zaten o sebepten insanı güçlü yapıyor kendimi size iltifat etmekten alıkoyamayisimin altında yatan sebep buymuş demek artık daha iyi anladım 😇😇😇 - +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 nasipten öte yol yok demişler herşeyin hayırlısı diyelim çok şükür bugünümüze 🙏 olduğu kadar olmadığı kader hayat devam ediyor
- +1 yıl
Herşeye rağmen gülüyorum işte bu huyumu çok seviyorum 🤗🤗🤗
- +1 yıl
🙋👍🙏☺️😊🙋
- +1 yıl
Ya Altay sen ozaman Malatyalısın Hemi hasan can Kaya ile aynı memleketliyiz dediğine göre ama sana bir şey diyim mii onuda kişilik olarak andırıyorsun hee 😂 oda hayatta çok zor yollardan geçmiş ezilmiş üzülmüş mücadele ederek bugünlere gelmiş birisi oyuzden de artık hayati s*klemeyen birisi 😂 esmer ve sakallı oluşunda tıpkısının aynısı 😂
- +1 yıl
Evet Malatya lıyim andırıyorumdur ancak onun gibi olmam mümkün değil 😅😅 herkes bir şeyler yaşıyor yaşanılanlar bizi biz yapan şeyler işte bir yerde ben de öyle yapıyorum yoksa yaşamak ölmekten hazin geliyor moduna giriyorum 😂😂 esmer ve sakallı oluşumdan nasıl benzettin helal olsun valla 😂😂
- +1 yıl
Benzetmedim bee 🤣 andırıyorsun dedim 😂 çünkü sen ondan çok daha yakışıklı ve karizmatiksın seni ona benzetmem sana haksızlık olur yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
Yürüyen cazibe seksi karizmatik çekici insan demek 🙋
- +1 yıl
Altay Sana burada özelden yürüyen kadınlar kızlar oluyormu böyle bir durumda tepkin ne oluyor peki yürüyen cazibe seni 🤣🤗
- +1 yıl
Seni gayet iyi Anladım çok haklısın 👍 dışı seni yakar içi beni diyorsun 😂 güzellik görsellik evet önemli ama içeriği boş olunca anlamsız oluyor güzellik yakışıklılik tek başına bir insanı etkilemek için yeterli bir sebeb değildir insan bunun yanında zekada arıyor ahlak , saygı sevgi, görgü , üslup değer yargısı ve ruh uyumuda arıyor oyuzden de etkilenmek için bu unsurlar önem arz ediyor 🤗 bir insan herkese sebebsizce yürüyorsa her yazana eyvallah diyorsa o insan benim için basit ve kişiliksiz bir duruşu olmayan insandır der ve susarım...🙋
- +1 yıl
Tabiii buldular senin gibi karizmatik adamı tabii yürürler 😂 sana yürümeyeceklerde bana mı yürüyecekler 😂 zalımmm 😂
- +1 yıl
Altay Bende sana yürüyecektim 😂 ama Allah yürü yaa kulum demeyincede yürünmüyor ki 😂😂
- +1 yıl
Kesinlikle aklımdakileri daha daha detaylı bir şekilde dile dönmüşsün 😁😁bana yazanın çok olduğu sana yazmayanin olmadığını hiç sanmıyorum eminim ben den daha çok yazıyorlardır tek sorun yeteri kadar ciddiyete sahip insanların yazdığını göremediğini düşünüyorum😅😅 yürü ya kulum demesede dahi gemileri denizden yürütemeyenlere karşı bir hayır duasına bakar ve karadan yürütür yeter ki niyetin halis olsun insanın 😇😇😇
- +1 yıl
Valla Altayım ben burada 1.5 yıldır aktif kullanıcıyım ama hiç kusura bakma bana oyie hiç kimse elini kolunu sallayarak yazamaz mesaj kutup herzaman kapalıdır az öz insan severim hayatımda çünkü fazla kalabalıktan ve sahte samimiyetlerden nefret ederim ben yorumlarda konuşur yorumlarda bırakırım bayan erkek kimseyi özele taşımam mesafeli olmak herzaman iyidir diye düşünüyorum oyuzden ne kimse beni tam tanır nede ben başkakarini tanırım dedikidudan saçmalıklar dan uzak tek tabanca takılan biriyim bana sadece takip ettiğim üyelere bana ulaşma fırsatı veriyorum ve herkesin bir sıfatı vardır onlarda benim için çok değerli insanlardır ve çok severim herkes yerini ve haddini bilir ona göre davranır ben az kişiyi takip ederim her önüme geleni de takip etmem çünkü basitleştirilmiş şeyleri ergen muhabbetlerini seven birisi değilim
- +1 yıl
Eğer yorumlarda yürüyen taciz eden olursa ağzının üstüne terlikle vurarım 😂 Türkan Şoray kurallarım var benim 😂🤣
- +1 yıl
Sen den yana bir olumsuz düşüncem yok sonuçta kendini bilmez çok var bir yolunu bulup o içindeki sapkın, insanı bir şekilde düşünceleriyle de olsa ortaya koyacak ben burada tüm tüm izzeti pis nefsimle buradayım hepinizi huzursuz edeceğim diyerek sinek misali küçük bir sorun ancak mide bulandıran bir kabiliyeti olan mikrop yuvası yanında domestosla temizlenmişcesine temiz kalan mahlukatlar bunlar virüs gibiler. Ancak görüyorum ki ben aşılıyım, bağışıklığım güçlü diyorsun. Uçan kaçan küçük haserelere karşı Dünya'nın en gelişmiş silahı olan anne terliğimle ezer geçerim de diyorsun. Senin kendine has özgüvenine tüm kalbimle yılın kadını plaketini taktim ediyorum efenim 😂👏😂👏
- +1 yıl
Aynen öyle diyorum buz burada neler görüyoruz neler yaşıyoruz bir bilsen burada binbir çeşit insan var önemli olan onların karşısında dik bir duruş sağlayabilmek bunu başardığın an sana yaklasamiyorlar bile biz alistik artık ip sapsız insanlara biri gider diğeri gelir ama bunu yapıp yapmamasina fırsat verip vermemekte benim elimde yılanın başını küçükken ezicen ki zararı dokunmasın ama dersenki burada asıl tehlike ne diye kadınlar kızlar derim onlar herkesten daha tehlikeliler her pislik, dedikodu, para avcısı , iftiracisi , yuva yıkanı , takıntılı olanı ne ararsan var hele birde bizim hemcinslerimizle aramızda rakip olma , kıskanma , ayağını kaydırma , mobik uygulama çok olur kadın mesela bana gıcık olur yafa sevmez ya da rakip görür uğraşır biz birde sürekli göz önünde olduğumuz için çekemeyen kıskanan çok olur gelir yorumlara hakaret eder , küfür eder , ya da laf sokar. Çünkü kendi iç dünyasında mutlu olmayan insanlar seninle polemiğe girmeye çalışır ruhunu kaostan besler durduk yere sana sataşir seni yıldırmak ister oysaki insanın savaşı kendisiyle olmalı bir başkasıyla değil kendini geliştirebilmeli eksiğini tamsmlamali yanlışını düzeltmeli ama öyle yapmıyorlar maalesef
- +1 yıl
aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 ben kişiyle değil işiyle uğraşan bir fenomenim kimin ne yaptığı ne ettiği de beni ilgilendirmiyor ben işime bakarım soru içeriği üretirim senin gibi güzel bir insana denk gelirsem iki muhabbetin belini kirar güleriz benim ilk günden beri cizgim vizyonum bu
- +1 yıl
Plaket içinde ayrıca teşekkür ederim beni onure ettiniz 🙏 bu plaketi tutuyorum 🏆 çünkü elinde şu an 😂😂
- +1 yıl
Ben bayağıdir buradayım 7 ya da 8 sene oldu buradayım tabi her zaman yoğun bir kullanıcı olmadım geçen seneden beridir kullanıyorum bir de ilk bir iki sene inan duyduklarımı öğrenmek istemezsin seni o sebepten çok iyi anlıyorum burada insanlara karşı nötr olmaya gayret gösteriyorum bazen bu tabi ki mümkün olmuyor ancak çok garip bir yer cidden burada çok güzel dostluklar kazandım gerçek hayatta görüştük sohbet muhabbet senelerce sürdü ta ki arkadaşlarım evlenene kadar sonra ben kaldım gene tek tabanca işte yaşıyoruz bugünde bekarım çok şükür 😂😂 ancak insanın olgun bir kişiliğe sahip olması kendini bilmesi sınırları olması bu konuda taviz vermeyisi senin gibi tabi gerçekten güzel bir şey 😇😇
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 asıl iyi olan sensin sen güzel baktığın için öyledir o benlik bir durum değil bende senin gibi yüreği güzel bir adamı tanımaktan mutluluk duyuyorum her şey için çok teşekkür ederim 🙏 🙋🥰🙋🤗
- +1 yıl
Altay sen plaket diyince aklıma ne geldi biliyormusun 😂 ben burada iki kere yapılan " sitenin en sevilen üyesi kim " anket sorusunda açık ara sitenin en sevilen üyesi seçildim biliyirmusun 🤗 hatta seni o soruda etiket yaptım bildirim geldimi bilmiyorum ben sevgi konusunda tescillenmiş bir üyeyim 😂 boşuna demiyorum işte " ben her zaman lafımın arkasındayım " diye bizi seveni Allah'ta sevsin 😂🙋👍
- +1 yıl
Son görüşlerime gir soru karşına çıkacaktır 🙋
- +1 yıl
Offff Altay zamanında bakmıyorsun ondan ben son görüşe bak diyeli üzerinden 10 saat geçmiş 😂 son görüş mu kalır zalımmm 😂
- +1 yıl
Birde ismini güncelleme kısmına yazdım kıymetimi bilmezsin valla 😂
- +1 yıl
Altay şimdi o soruma davet gönderdim sana bildirim gelmiş olması gerekiyor
- +1 yıl
🙏🙏👍🥰🙋
şu an nerdesin ne yapiyorsun mesela 😅
17 Yorumla- +1 yıl
Bankada sıra bekliyordum çek tahsilatı için ve hesaba para havale etmek için işimi hallettim şu an çay içiyorum
- +1 yıl
Yaa tüh bak şimdi bu beni üzer 🤣
- +1 yıl
Üzülme al sana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 samimiyetin ve yorumun için asıl ben teşekkür ederim 🙏🙋🤗
+1 yılEvet sorabilirsiniz?
15 Yorumla- +1 yıl
Bir yatırım yapmayı düşünüyorsun diyelim kendi kararlarınlami yoksa fikir alarak mi uygulamaya başlarsın
- +1 yıl
%70 kendi kararım %30 da tavsiye alarak bir seçim gerçekleştirirdim.
- +1 yıl
En doğrusu odur zaten 👍Yorumun için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
🙋❤️🌹
+1 yılNe işle uğraşıyorsun ve kaç yaşındasın
11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏dolu dolu 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum 🙋🥰🙏
+1 yılYapalım bakalım gönder gelsin
113 Yorumla- +1 yıl
Hayatta keşke şunu yapsaydım dedigin bir konu var mı?
- +1 yıl
Evet var, keşke bu kadar kıskanç kötü bir insan olmasaydım
- +1 yıl
Haydaa kıskancmısın ki okadar
- +1 yıl
Aynen ☺️
- +1 yıl
Herşeyin fazlası zarardır bu seni çok yıpratır zamanla , bu duygunu törpülemeye çalış olur mu
- +1 yıl
Aslında belki de abla hayatta yapamadığım şeyleri başkasının yaptığını görmek bende öfke ya da sinire neden oluyor Tamam o insanda olmasın bende olsun demiyorum ama işte gıpta etmek de diyebilirim ama bunu yanlış ifade ediyorum
- +1 yıl
Bencede aslında mükemmel bir insansın sadece kendini yanlış ifade ediyorsun anı parlama ile hemen saldırıya geçiyorsun bende bu kanidayim
- +1 yıl
İşte abla oda nedeni belli şükür benden daha kötü durumda olan insanlar var ama bazı zamanlar bende psikolojik olarak kötü oluyorum ☺️ teşekkür ederim
- +1 yıl
Canım benim hayat devam ediyor istesekte istemesekte ve kimse hayalindeki hayatı yaşamıyor emin ol herkesin derdi kendine büyük gelir herkesin imtihanı farklı olur oyuzden her halimize şükür edelim bundan iyisi can sağlığı diyelim 🙏🙋🤗
- +1 yıl
Haklısın abla teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim samimiyetin ve yorumun için 🙏 her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🙋🤗
- +1 yıl
Rica ediyorum ☺️
- +1 yıl
🙋🤗🙋
+1 yılŞu anlık sorum yok sorabilirsin.
13 Yorumla- +1 yıl
@muhtesemgunes KS yıl kullanırken en çok karşılaşılaştığın sıkıntılar neler oluyor
- +1 yıl
Hiç sıkıntım yok ya. Sıkıntı vereni daha vermeye çalışırken (takip atarken) engelliyorum. Özellikle ısrarla 2. 3, ü takip isteğini görünce kaçınılmaz oluyor.
- +1 yıl
@muhtesemgunes En güzelini yapıyorsun çiçeğim yılanın başını küçükken ezicen ki herkes yerini haddini bilsin zararı dokunmasın 🙋❤️😍🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılnerde ne bekliyorsun?
19 Yorumla- +1 yıl
Bankada sıra bekliyorum canım para yatırıcam çek tahsilati yapicam
- +1 yıl
oooo zenginlikkk bugün demek :D
- +1 yıl
Yaş hiç sorma 😂 zenginlik böyle bir şey işte 😂
- +1 yıl
para para paraa :D
- +1 yıl
Yokluğu bir dert varlığı yaraaa 😂😂
- +1 yıl
varlığı ile imtihan mı oluyorsun ne :D
- +1 yıl
dimi
- +1 yıl
Heyaaa varlığıyla imtihan oluyoruz 😂
- +1 yıl
hangi şehirdesin sen :D
+1 yılVizyonun var mı?
23 Yorumla- +1 yıl
Vizyondan kastınız nedir mesela
- +1 yıl
Ne için yaşıyorsun? Plan program var mı?
- +1 yıl
Canım ben evliliği yaşadım bitirdim bile , çoluk çocuk yaptım , evimi aldım bu saatten sonra tek idealim çocuklarımın geleceğini eğitimini düşünmek olur
- Kişilik & Karakter konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılYapalım
15 Yorumla- +1 yıl
@Yalniž_kadîňn tamam peki soruyorum hayatında hiç içinde ukte kalan bir şey oldumu?
- +1 yıl
Oldu. Annemin ilk torunuydu benim kızım. 1.5 yaşlarındayken kaybettik annemi. Onun büyüdüğünü ve doktor olduğunu görmeyi çok istiyordu. Şimdi kızım 12 yaşında ve onun büyüdüğü her anın annemsiz geçmesi içimde bir ukte bırakıyor
Biraz duygusal oldu ama öyle yani - +1 yıl
Öncelikle samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorum her şey bizim için rabbim sabırlar versin inşallah 🙏 evladını da rabbim bağışlasın zihin açıklığı versin inşallah 🙏annenin istediği gibi doktor olarak görmek nasip olsun 🙏🥰 🙋 🙏
- +1 yıl
Amin 🙏🏼☺️
- +1 yıl
🙋🙏🥰🤗❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılMeslek nedir
18 Yorumla- +1 yıl
@gecekusum3434 öncelikle teşekkür ederim 🙏 canım ben bir aksesuar firmasının muhasebesini tutuyorum 10 yıldır aynı yerdeyim
- +1 yıl
Sen ne işle meşgulsun peki
- +1 yıl
Türkiye ve yurt dışında görmüş olduğun bütün simit saraylarini ben kuruyorum
- +1 yıl
Ciddimisin
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yaa çok güzelmis 👍 başarıların daim olsun inşallah 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok sagol
- +1 yıl
Rica ederim 🙋 asıl ben teşekkür ederim samimiyetin ve yorumun için eline emeğine sağlık 🙏🙋😊🥰
Olur yapalım
18 Yorumla- +1 yıl
@d_ KS ' yi kullanırken en çok hangi konularda sıkıntı yaşıyorsun çiçeğim 🌺
- +1 yıl
@d_. Çok haklısın bu konuda buranın en büyük sıkıntısı kendini bilmez densiz bir insanla karşılaşmak oluyor zaten engelle engelle bitmiyor da sonu gelmiyor maalesef bir zaman sonra insan alışıyor ve umursamaz bir hal alıyor 👍 ama bu seni sakın yıldırmasın çünkü sen işini en güzel şekilde yapan bir üyesin başarılarının devamını dilerim canım eline emeğine sağlık 🙏🙏🥰🙋
- +1 yıl
Rica ederim 🙋 asıl ben teşekkür ederim samimiyetin ve yorumun için 🙏ağzına yüreğine sağlık 🙋🥰🙏❤️
- +1 yıl
@d_ Senin de sormak istediğin merak ettiğin bir şey varsa yolla gelsin çiçeğim 🌺
- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 batı Karadenizliyim memleketim Kastamonu ama İstanbul'da yaşıyorum
Yapalım
117 Yorumla- +1 yıl
@edameda06 Edacığım kendini konuşarak mi daha rahat ifade edersin yoksa yazarak mı?
- +1 yıl
tamam peki gülüm teşekkür ederim 🙏 senin merak ettiğin bir şey varsa yolla gelsin
- +1 yıl
Tipik bir Yengeç burcuyum 🦀
- +1 yıl
Aaa öylemi çok iyi havai ve özgür ruhlu başına buyruk sosyalleşmeyi seven bir burçtur
- +1 yıl
Aynen bizim tam tersimiz yay ve yengeç birbirine çok zıt burclardir
- +1 yıl
Oyuzden kan çekti desene süpersin 👍👍🥰 seninle oyuzden elektrigimiz tuttu demekki
- +1 yıl
Çünkü senin duygusal naif bir tarafın olduğunu en başından beri hissettim ve bunuda sana belirtmiştim
- +1 yıl
👍👍🥰
- +1 yıl
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık çiçeğim 🙏🥰❤️🌹
+1 yılSor bakem
14 Yorumla- +1 yıl
Sence Z kuşağının en büyük eksikliği nedir sana göre
- +1 yıl
Bu hırtların her protestoda pkk pragondasi yapmasından dolayı
Z kuşağında protesto kültürün kalmamış olması
Böylece dikkate alınmiyorlar - +1 yıl
Sen en son hangi vakit şımardın?
- +1 yıl
En son iki hafta önce iki ablam ve yeğenlerim geldi yatılı bir hafta bende kaldılar ozamsn çok eğlendim hem çok şımardım hemde işten gelince hazır sofraya kondum çok iyiydi yaa 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. olur konuşalım... ban uyar severim tnaımayı
04 Yorumla- +1 yıl
Bankada sıra bekliyorum çek tahsilatı yapmak için ve hesaba ödeme aktarımı yapicam
- +1 yıl
Ben bu soruyu attığımda açıktı uzerinden kaç saat geçti 😂😂
+1 yıltavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mi tavukdan
03 Yorumla- +1 yıl
O tavuğun sorunu 😂 o bizi ingilendirmez 😂
- +1 yıl
tavuk olarak üzüldüm
- +1 yıl
Üzülme al sana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNeyi bekliyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Soru hakkımı değiştiriyorum
- +1 yıl
tamam peki değiştir ozaman 😂
- +1 yıl
Değiştiriyorum ve soruyorum, hayatında cinselliği bitirmiş gibi postlar surular atıyorsun gerçekten öyle mi
- +1 yıl
Hayır tabiki ama hayatımda da kimse yok şu an tek tabanca takılıyorum 😂burayı mizah amaçlı kullanıyorum cinselliğin mizahını yapmayı seviyorum sorduğum sorular tamamen trol sorular oluyor birlikte gülüp eğlenelim diye
- +1 yıl
Bana kestrip atmışsın gibi geldi
- +1 yıl
Doğrudur o senin düşüncen saygı duyarım 🙋
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ur canım zor olmasin
01 YorumlaTabi ki de sorabilirsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yeterince tanıyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılne bekliyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 bankada çek tahsilatı için bekliyorum sonra hesaba para aktarmasi yapicam
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılPoşette ne var?😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen başla bakalim 😊
04 Yorumla- +1 yıl
Önce sen baylar önden 🙋
- +1 yıl
Soru hakkın bitti 🙋
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoru 1 Yaz kızım
00 YorumlaYapalım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıltamam olur
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Nerde ne bekliyorsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapalım bea.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlur yapalım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem