Kişilik & Karakter Sizce erkek arkadaşım otistik mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor sürekli canım canım hareketler yapıyor ben ayrılma esigine gelince kapımda yatmakla ac gezmekle tegdit ediyo gittiğimde de yanına canım canım sırıtıyo? hem suclu hem guclu Güncellemeler+1 yıl sacma sacma** Sizce erkek arkadaşım otistik mi? Cevapla Ayrılık Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bence doktora gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bencede
Ayşeaynur Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yanlış bir birlikteliktense yalnızlık daha iyidirhayattan bu kadar mı nefret ediyorsun seni mutsuz eden insanlarla takılıyorsunHayat kısa 1 0 Yorumla
ali__fly Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Bilmiyom ki. Bak yemin ederim bilmiyom. Valla bilmiyom. Lan bilsem niye söylemiyim. Gerçekten bilmiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl BOŞŞŞ YAPMAAAAAA FLYYY Yorumla ali__fly +1 yıl Ya gerçekten bilmiyom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence doktora gitsin
bencede
Yanlış bir birlikteliktense yalnızlık daha iyidir
hayattan bu kadar mı nefret ediyorsun
seni mutsuz eden insanlarla takılıyorsun
Hayat kısa
Bilmiyom ki. Bak yemin ederim bilmiyom. Valla bilmiyom. Lan bilsem niye söylemiyim. Gerçekten bilmiyorum
BOŞŞŞ YAPMAAAAAA FLYYY
Ya gerçekten bilmiyom
canım Aszmk az erkek gibi dur de