Erkek arkadaşımın Piskolojisi mi bozuk?

Benim icin çok fedakarlıklar yapıyor mesela 10 saatlik yoldan gelmek gibi ailesi sıkıntı çıkarsa bile benim ile görüşmeye geliyor bı çıkarı da yok annem babam biliyor annem de yanımızda oluyor. iş yerinde olsun nerde olursa olsun sürekli telefonlarımı açıyor. arıyor. hatta o çok fazla ince düşünüyor bı insan nekadar daha fazla ince düşünebilir ki dedirtiyor. bana bazen kızıyor müsait değil misin 5 dk mi ayiramiyor musun evdesin baban da yok konuşalım diyen birisi. ama sinirlendiği zaman ona ilgi eksikliği yaşattığım zaman telefonlarimi açmıyor. moralim bozuk mutsuzum niye açayım ki diyebiliyor. bikeresinde sürekli ilgi eksikliğinden tartışıyorduk vaktin imkanın var niye aramıyorsun diye o bana kızdı ben ona kızdım o ona karşı birşeyleri bitirdigimi düşünüp bitti dedi her şey. bikeresinde de mehiri peşin istemiştim durumumu biliyordun baştan bana ben paraya önem vermem dedin şimdi 100 gram mehir peşin istiyorsun dedi bunda ben ısrar edince benden ayrıldı sonra yine ben düştüm peşine. barıştık flan. genel olarak en çok ilgiyi o veriyor mesela geldiği zaman memleketime bana altın kolye flan aldı. ama bir şey olduğu zaman yazmayı kesen de o oluyor beni birakanda bu nasıl bir piskoloji? Sebebini sorduğumda. ait hissetmediğim bir yerde veya bir kalpte ne olursa olsun durmak istemiyorum diyor
Erkek arkadaşımın Piskolojisi mi bozuk?