Ben sempatik, neşeli, komik, çocuksu ve egosuz, kibirsiz, kasıntı olmayan birini arıyorum bulucam inş.
Hayat dolu olsun neşe saçsın kasıntı kibirli öfke ve güvensizlik dolu insanları hiç sevmiyorum. Ve hatta çok derinlerde yaşayan insanları da sevmiyorum.
Hayat dolu olsun neşe saçsın kasıntı kibirli öfke ve güvensizlik dolu insanları hiç sevmiyorum. Ve hatta çok derinlerde yaşayan insanları da sevmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir duruşu olan , zeki , hayvan sever, vicdanlı ve mizah anlayışı olmali
Kadınlar onları sevenleri sevmediği için hiçbir kriter umrumda değil, her kadının özü bozuktur evlenme zamanı erkeğe kendini şirin gösterir çocuk yapmak için
Annen bozuk diye tum kadinlari öyle sanacak kadar travma yaşamana üzüldüm
Savunma mekanizması bu. Gercekler acittigi zaman insanlar karşı tarafın değerine saldırir.
Sizi asagilayan, ezen heriflerle mutluluklar.
Hicbi zaman beni asagilayan biriyle muhatap olmadim sence ben asagilancak gibi mi duruyorum yazdiklarimdan ozguveni yuksek birisi oldugumu anlardin 2 gr aklin olsa.
Sen eziksin ve sevilmedin mutsuz oldun kullanildin diye herkes oyle degil ya yuzles ve gelis ya da bkunda bogul sen bilirsin hasta edersin kendini
Hep öyle denk geldi ne bileyim. Bıktım usandım. Kadınların sadece yüzde onu falan iyi adam seviyor sanırım, o yüzden iyi erkekler hep yalnız kalıyor. Pisiriklari demiyorum gerçekten bir şeyler yapan kadına adım atabilen benim gibi adamlsr
Zihninde ne varsa sürekli onu çekersin. Önce bazı şeylerle barış, kabullen. Hatalı imgeyi düzelt. O zaman daha ferah insanlarla karşılaşacaksındır.
Ben barisigim zaten. Barışık olmayan kadınlar.
Zihnimde aradigim şeyi bulmam çok çok zor ben de vazgeçtim 😂. Hanımefendi, sınırlara saygılı, erkeği gerçekten sevdiğini hissettiren, sevildiğinde orada durabilen. İmkansız bir şey istiyorum
Cevap görselde
Eğlenceli ama sert maço seviyorum tabikii bu dövecek küfür edecek olarak değil daha çok kıskanç ve yeri gelince erkek olduğunu gösterecek
Saygılı sabırlı anlayışlı vicdanlı merhametli iyi niyetli
Acık sozlu, pozitif, enerjik, zeki, acık goruşlu, neşeli, yerine gore de agırbaşlı
Açık görüşlü derken
Hoşlanmıyorum ya. Her karşı cins boğuyor beni artık.
1. Efendi
2. saygılı
3. ağırbaşlı
4. Komik (herkese şakalar yapmayacak elbette)
5. Çalışkan
6. Merhametli
Aynı benden bahsetmişsin burcumda yay jdjd
sakin, neşeli, eğlenceli, dürüst, iyi niyetli
Güler yüzlü, anlayışlı, zeki, merhametli
serseri tipli eğlenceli
cesur
sade ve utangaç
Romantik
Agressiv
Anlayışlı ilgili
İstekli ve kolay