Önümüzde ki hafta 22 yaşıma giriyorum. Ama kadar bunaldım ki hayattan ruhum çöktü yemin ederim...🥀

Önümüzde ki hafta 22 yaşıma giriyorum. Ama kadar bunaldım ki hayattan ruhum çöktü yemin ederim...🥀

Öncelikle gelecek doğum gününüz kutlu olsun şans getirsin size gelelim soruyo o kdr oldu ki okul yıllarında da oldu kolej yıllarında oldu kişisel haytda oldu bir sevgilim vardı onun sayesinde insanlara güveni kaybettim tam oldu artk ölen olsa umrumda deyil artık hayat devam ediyor diyip geçiyrm
Yaşadıklarımın hepsi sorun ama ilk arkadaşımın yaptığı kazık attı tuzak kurdular doğruysa olanlar ona olmuş ikinci de erkek kuzenimin bana düşmanlığı yine tuzak kurması bu kez de kurtuldum Allah'a şükürler olsun
Başımıza gelenler ya hak ettiğimiz için ya da imtihan amacıyla gelir. O yüzden ben pek düşünmüyorum böyle şeyleri. Benden çok daha kötü durumlarda olup hak etmediği hayatı yaşayanlar var.
Tanımadığım, bana kendi gelip özelden yazan ve kendisine hiçbir zararımın olmadığı, aksine hep iyilik düşündüğüm birinin duygularımla oynamaya çalıştığı zamanlarda demiştim.
Cevap
4Cevap
Evet her saniye dedim bunu
evet oldu ama hayat devam ediyor herkes ettiğini bulacak bir gün
Evet demiştim ama ne için dediğimi şu anda hiç hatırlayamadım ya
Bilmem çok var ama bu halimize şükür diyorum gene ne yapalım
Yıllarca söyledim. Görsel çok anlamlı.. içimi yansıtıyor.
bana alınan bir şeyi gerçekten hak etmediğimi düşünmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?