Ablam 60 yaşında baba bir anne ayrı. Severim. Sarım benim. Abla işte. balikesir de. Kızı doğum yapmış psikiyatri servisine yatirmislar. Ablam 6 ay önce boşanmış, bu hastalanan kızında kalırken, kızının kocası bir erkek bulmuş ve onunla imam nikahı kiymislar.
Bem bu ülkede 4 tane lisans bitirdim. Kendime faydam yok. Onlara nasıl faydam olacak. Ölümle mi bitecek bu acılar bu dertler? Kendim de yarın psikiyatriye gitcem. Hocam 2 ay önce intihar etti. kendim de artık ölümü istiyorum. Suç benim mi bu ülkede? Asgari ücrete çalışan bilmem ne mezunu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence vaz geçme hayattan. hayat bir film değil bu yüzden de çıkma. sadece sabret elinden gelenin en iyisini yapmayı dene
Kendine faydan olup olmadığını düşünmek önemli bir adımdır, ancak bu düşüncelerde sıkışıp kalmak yerine, kendine nasıl fayda sağlayabileceğini keşfetmeye odaklanabilirsin. Başkalarına fayda sağlama süreci de kendine fayda sağlama süreciyle bağlantılı olabilir. Küçük adımlarla başlayarak, çevrendeki insanlara nasıl yardımcı olabileceğini düşünebilirsin. Bu süreç, kendi değerlerini ve becerilerini keşfetmene yardımcı olabilir. Acılar geçicidir ve zamanla iyileşebilirler. Profesyonel destek almak da bu süreçte önemli olabilir. Yardım almak güçlü bir adımdır ve bu süreci yönetmene yardımcı olabilir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!