Linç yemek istemiyorum ama ddlg çok severim +18 olarak demiyorum bilmeyen de Google bakıp gelmesin oradakiler gibi değil benim sevdiğim hahahshdj
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
öyle kurgularım yok
DDLG kurgusu ve reelde yaşaması… hayatımda beni bu kadar etkileyen bir tutku görmedim… Vazgeçilmez cidden
Cok merak ediyorum nasil hissettirdigini🤭🤭
Sugar dady gibi bişey mi anlamadım ben okudum yorumları da yine de anlamadım finansal köle ama cinsellik yok mu neidr bu ya ne terimler çıkıyor arkadşa
Bende denemeyi çok isterdim dominant erkek olarak. Ama ülkemizde insanlar bunu anlamıyor maalesef.
Bende cok denemek isterim ddlg
Ddlg yi daha önce hiç denemedin mi?
Knk googledan bakmayacaksak bizi de aydınlatır mısın
Tabii şimdi şöyle Google dan baktıklarınız da doğrudur bu kurgunun veya fantazinin nasıl adlandırmak isterseniz içine girer Google bakmayın dememin sebebi düzgün Türkçe kaynak dahi olmaması her ddlg seven bez takacak diye bir şey yok veya emzik emecek vs. Veya her ddlg seven bebek gibi giyinecek diye de bir şey yok burdaki ana etken iki partnerin (böyle adlandıracağım) birbirine karşı verdiği sevgi şefkat ile başlıyor. Bunu çok yanlış yerlere bağlayanlar var bilmeden yapıyorlar bunun pedofililik ile bir alakası yok. Bu hastalığı sapkınlığı da tetiklemiyor. Sadece iki karakter var birisi daha dominant diğeri daha pasif hemen hemen her ilişkide olan türden. Bazıları babacık der (muhtemelen böyle demez) İngilizce de daddy diyorlar fakat bizim Türkçemize tam geçmiyor bu tabi. Karşı tarafı efendi rolünde görenler de oluyor aslında sahip efendi kurgusuna çok benzer bir şey fakat asla aynı değil. Böyle anlatınca bitmez bu arada senin merak ettiğin ne var onu söyle onu cevaplayayım olur mu?
Merak ettiğim her şeyi cevapladın knk sorun yok. Seninkini basit bir fantezi ddlg denince akla bez takıp emzik emen yetişkin biriyle ilişkiye girmek geliyor, bu tamamen sapkınlık. Seninki tam olarak böyle değil ama yine de bence garip bir fantezi. Benim fantezilerle işim olmaz
Cinsel sağlık vs için (tıptan bahsediyorum tıptaki cinsellik) bu bir sapkınlığa gitmez muhtemelen. Çünkü bilimsel olarak sapkınlık diye kabul edilen şey ya insana zarar veren birşeydir ya insanı zarara götüren birşeydir ya da hayatının fazla merkezinde olan artık onsuz yapamayacağın bir şeydir. Mesela ayak fetişi normaldir ama kırmızı ojeli ayaksız bir kadınla yapamayan erkek sapkındır. O yüzden bilimsel olarak bu sapkınlığa girmiyor sadece bizim alışık olmadığımız bir konu. Bir de bizde şu var mesela ilk bdsm normalleşmeye başlamadan önce bunu da herkes sapkınlık görürdü ama şimdi herkes sadist ve mazoşist olmuş. Yanlış anlamayın sadece yanlış bulduğum bir cümleyi düzeltmeye çalıştım ben bunu anlatırken olabildiğince insanlara hafif ve alttan alarak anlatmaya çalışıyorum çünkü bu konu ile alakalı yanlış anlaşılan çok fazla şey var ve dediğim gibi Türkçe bir kaynak yok kalkıp bunu anlatan biri yok ülkeye o yüzden insanlar sadece düşündüğü ile kalıyor.
Tabii, haklısın ben bazı insanları buraya sürükleyebilir diye düşünmüştüm. Çünkü birçok insanın beyni kötü şeylere yönelmeye meyilli yoksa benim de benzer çok zevk duyduğum şeyler var. Minyon kızları severim. Çocuksu iç çamaşırlarını tangaya gstringe tercih ederim. Bebek gibi yumuşak davranmayı severim. Az önce bi video gördüm çok hoşuma gitti çocuk havuzunda yapıyorlardı. Ben senin kafandakini gayet iyi anladım, düşüncelerimiz birbirine yakın.
Bu ne demek ki ne işe yarıyor
Yorumlarda anlata anlata canım çıktı isterseniz biraz okuyun sonra merak ettiğinizi sorun çünkü hemen hemen aynı cümleleri kuruyorum:(
Okudum gördüm
Ne diyon nnn
Ne diyom ya niye bu tepkileri alıyorum kspdkxpcl
Nece örüyorsun gissss
Örgüyü bıraktım ya parmaklarım acıyınca birde baktım ki olmuyor bir şeye benzemiyor saldım örgüyü abi
Abammmmmm anlamadim seni ben
Hahshshsh ya bende seni anlamadım neyi anlamadın sen onu de açıklayayım
Bos ver bana anlatma degmez bos biriyim ben
Deme öyle yazık
Ama cidden bosum ya 😉😉
Ne diyon bu
Anlamadım
Ne diyosun 😃
Ne dedim ki ben herkes aynı tepkiyi veriyor kurgu sordum pdkcpflv
Neyin kurgusu 😃be kurgusu sevıyon. O ne demek bu ne demek sn ne demek
Role play kurgusu sordum ya kendim için de ddlg sevdiğimi söyledim
Onları bilmiyore ben anlatsana Örtmenim
Herkese anlatır oldum şaşırmadım ama burdan yayacağım o fanteziyi normalleştirmemiz lazım artık hahshd şimdi sana da farklı anlatayım nasıl anlatcam sizin bildiğinizden gideceğim yine sahip köle ilişkisine benziyor ama aynı değil sahip kölede daha çok sahip tatmin edilmeye çalışıyor burada öyle değil pasif olanı memnun etmeye çalışıyorsun. Bir de bu bir yatak fantazisi değil. Yatağa götüren de var ama yatağa özel bir fantezi değil günlük hayatta da insanların uyguladığı bişey. Aslında ne olduğu anlaşılsa tam bir kadının isteyeceği türden bişey çünkü bu kurguda veya fantezide nasıl adlandırmak isterseniz kadın mesela babygirl rolündeyse adam da ona sanki dünya onun etrafında dönüyormuş gibi hissettirir. Bu ilişkide erkek kısmına babacık vs diyen de var ( Türkçeye böyle geçiyor biliyorum başta saçma gelecek) bazıları efendiye de bağlıyor ben alışmayan birine efendim derdim bilmeyene vs. Muhtemelen. Öyle işte. Genelde böyle soft tatlış şeylerle ilgileniliyor bu fantezide tabi herkes öyle olacak diye bir kanun da yok.
Çok uzun oldu baştan da sitemli:)) normalleştirmek ne ya niye öyle yapıyoz:)) manyak
Köle işine takman da, kücükhanım:))
Kurgu mu değlmi ne anlamda kurgu cinsellik neresinde bu olayın 🤪😃
Kurgu denilen şey ille cinsellik ile olmaz ki role playde de cinsellik şart değil. Zaten bu fantezi bir yatak fantazisi değil daha çok hayata odaklı bir fantezi. Yaşam tarzına odaklı. Yatağa götüren de kendi götürür her çiftin isteği farklıdır sonuçta.
Beynimi yaktın 😃ne istıyon sen kız
Normalleşsin tabi bu çünkü insana zarar veren hatta okuduklarımda kendine mukayyet olamadan kadınları bu fantezide öldüren sadistler normalleşiyor da bunun gibi masum bir şey mi hor görülecek saçmalık
Ya bişey istemiyorum ki sadece anlatmak istedim insanlara hazır soranlar olunca başka bişey yok
Ne değişik isteklerin var :)) niye normal şey istemiyon
İkiside olmasın. Saçma anlattığın
Ben hazır miyim 🤨😁
Saçma değil sadece alışık değilsiniz ve daha önce böyle bir ilişki görmediniz. Mesela sen sevdiğin ve tatlı bulduğun bir kızla sevgili veya eş olsan ona sevgi sözcüğü olarak bebeğim vs demez misin örnek olarak eğer derim dersen bu kelime de bu fanteziye giriyor o zaman bebeğimi de kullanmayın veya güzel kızım diyenlr oluyor sevmek için görüyoruz bu tür kelimler de bu fantaziden
Bak senı öperim canımı sıkma benim😛deli
Neya hazır mısın
Çok saçma. 2 iltifat, ilgi görmek için bu tür şeylerle ilgileniyosunuz
Hayır asla öyle bişey değil. İlgi şevkate dayanır fakat hepsi burada bitmiyor mesela günlük hayatın yorgunluğunu atmak için bu fanteziye baş vuran çok insan var. İnsana motive de veriyor aynı anda. Mesela bir planın var günlük kitap okuyacaksın bunu yapamıyorsun diyelim şimdi absürt bir örnek bu ama köle efendi ilişkisi gibi karşı taraf bir şeyi yapmanız istediğinde yapıyorsun vs. Mesela bu fantezide de ceza gibi şeyler var. Kitap oku dediğinde sen bunu fanteziye de bağladığın için daha motive edici birşeye ve daha kolay iş görmeni sağlayan bir şeye dönüyor. Yani sırf ilgi şevkat olsaydı bazı kesimler ceza tarzı şeyleri de uygulamazdı.
Sus.
Nıye susayım
Öyle öyle. böyle şeylere sarma kendini yarın bigün unutursun
Köle sahibe
Yani ddlg nin içinde çok yapılıyor o ama ddlg daha soft
Ben aksine ayak kölesi olmak istiyorum
O fanteziler çok normal artık yaratıcı bişiler yok mu ösşcöcşöşd
Her şeyi burada yazmıyorum :)
Sapkınlık ve sapıklık olmayan her türkü fanteziyi kabul edebilecek bir zihniyette olduğumu düşünüyorum
Ben de öyle ama burada yazamam bazı şeyleri
Korkuyorum pedo falan çıkacaksın veya dışkı yiyenlerden olacaksın diye
Yok o kadar değil :)
Ha iyi o zaman sıkıntı yok hahshaha
Ayak kölen olayım mı
Hayır aslaa ben hayır yapmıyorum öyle şeyler hajdhdkck
Neden
Yok sağol yapmıyorm öyle şeyler
Ayak at bari
Bas git lan
Tamam kızma
O ne kız ahshhdjs
O neyyy gıızzz
Türkiye buna hazır değil ama size de biraz anlatayım ldmşflc şimdi Google baktığınızda az çok fikir sahibi olursunuz gördüğünüz görseller vs muhtemelen doğrudur fakat ille de öyle olunacak diye bir şey yok. Bu sahip köle ilişkisine de benziyor ama sahip kölede sahip memnun edilmeye odaklanılır ddlg de daha çok pasifi memnun etmeye odaklanırsın. Aynı şey değiller tabi ama merak ettiğiniz varsa sorun anlatırken bitmez.
Sen ne olacan nasıl olacan bu ilişkideee
Şimdi ben bunu nasıl desem bilemedim aslında sorarken hata bende çünkü bizim milletimiz babacık kız ilişkisini ( partner olarak) bilmiyor ve bunu ensestte bağlıyor alakası olmadan. Bu kurgu da o şeyi getiriyor fakat dediğim gibi sahip köle ilişkisine de benziyor. Ben tabi babygirl vs rolünde olmak isterdim öbür türlüsü beni sarmaz hahshxh
Ben seviyorum babacık babygirl ilişkisini sjzözj
O ilişkiyi biliyorsan bu da seversin
Ben yaş farkı olan ilişkiyi seviyorum
Kaç yaş Max mesela
20 ye 35/40
Oha ben Max 9 yaş büyüğü kabul etmiştim ldncpckcl
O az ya jbsösösj
Az mı asla en azından benim için çünkü 9 yaş bana tranva yaşattı resmen tabi karakter meselesi
Denk gelme meselesi yyaaa
Yani bazı oluyor 17 görüyorum 28 den daha olgun geliyor karakter meselesi
Evet karakter meselesi ya denk gelecekkk