+1 yılEğer işu anki aklım olsaydı, belirli geçmiş kararlarımdan pişmanlık duymayı tercih etmezdim. Her deneyim, beni bugünkü "ben" yapmama yardımcı oldu ve bu yüzden her karardan ve hatta hatalardan ders çıkardım. Bu deneyimler, beni daha çok öğreten ve büyütmüş olmama yardımcı oldu. Dolayısıyla, eğer şimdiki aklım olsaydı, geçmiş hatalarımdan utanmak yerine, onları dönüştürücü fırsatlara dönüştürmeyi tercih ederdim. Geçmişteki kararlarımdan pişmanlık duymak yerine, onları kendi gelişimim için değerli öğrenme deneyimleri olarak kabul ederdim.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insan pişman olabiliyor diyebiliyor.
Anladım ki ablalık yaptığımız yaşça küçük nesile akıl vermek vb bilmem ne, enayilik gibi geliyor bana artık. Bu kadar terbesizliğe karşılık. Demiyorum hepsi bazısı çok terbiyesiz.
36 Yorumla- +1 yıl
Terblyesizliğe karşılık onları tiye alarak verilir.
- +1 yıl
Ciddiye aldığım yok. İnsan da biraz üslup da olmalı.
Gelmiş sataşmak için yeni hesap açmış ergenin biri. - +1 yıl
Hemen şikayet edip engelliyorsun :D onlarla muhatap olmayacaksın.
- +1 yıl
Engelledim güzelim
- +1 yıl
Temiz iş 🤝
- +1 yıl
Sağol gülüm 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet var. Fakat pişman değilim, yasmam üzülmem gerekiyormuş. Bana bir şey katmadi tecrübe olmadı ama yaşamaliymışım diyorum.
30 Yorumla
+1 yılHer sene aslında bu lafı sıkca kullanmayız mı? Gecen sene. Yaptıgımız şeyleri bu sene. Yaparmıydık? Supheli. sonraki ve Bir sonra ki yılda aynı şeyi soylecegiz cunku hayatın bi dongusu bu insan her sene kendinin daha iyi versiyonu olur ta ki ölene kadar
23 Yorumla- +1 yıl
Ama hiç değişmez, her sene biz aynı hataları tekrarlarız
- +1 yıl
Hattalarımız bizi biz yapan degil mi zaten? 🤓
- +1 yıl
Öyle bir yerde tabii 😅
+1 yılInceldi mi koparırdım, olsun diye tekrar cabalamazdım..
11 Yorumla- +1 yıl
😕😕
Şahsen çok daha erken Türkiye' den yurtdışına gitseydim derim kendi kendime. Pek bir sıkıntı yok durumumda ama biraz daha erken olabilirdi bu gidiş. Ve daha erken hayatımı kurabilirdim. Bu bağlamda, keşke Türkiye' de olması gerekenden daha uzun yaşamasaydım derim kendime. Büyük bir pişmanlık mı bu? Şahsım adına kesinlikle değil ama ülkeden erken bir gidiş maddi ve manevi anlamda daha iyi olurdu. Öyle. neyse...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Öyle aman aman keşke , asla yapmazdım dediğim bişey yok ama ufak tefek dersen evlenmezdim derim ama i günlere geri donsem yine evlenirim bundan adım gibi eminim. Şimdi şikayet ettiğime bakma o günlerde evlilik kadar mutlu eden bişey yoktu hayatımda 😂
10 Yorumla
+1 yılLise 1. Sınıfta o kıza yardımcı olmak ve yalnız kalmaması amacıyla arkadaşlık kurmazdım ve yakın arkadaş olmazdım. Yanlış arkadaşlık, yanlış seçimler doğuruyor.
22 Yorumla- +1 yıl
Eh lisede normal ya.
- +1 yıl
Normal değil. Bütün hayatını etkileyebiliyor. Birine iyilik yapmadan önce, 40 defa düşünmeli insan.
Merhaba
Şimdiki aklım olsa asla yapmam dediğim o kadar çok şey varki ama işte o yaptığımız hatalar bugünün tecrübesi oluyor.32 Yorumla- +1 yıl
Bazı tecrübeler olmasa da olur 😅
+1 yılŞimdiki aklım olsaydı küçükken sanayiye girerdim dayak mayak vardı eskiden olsun varsın kendi yerim olurdu bok gibi de param değerdi tabi nereden bilecez ülkenin ve ekonominin bu hale geleceğini
14 Yorumla- +1 yıl
😕 çok para var orada
- +1 yıl
Ben 60 70k kazandıklarını sanıyordum öğrenince kaynar sular döküldü başımdan
- +1 yıl
Ne kadarmış 🙄
- +1 yıl
Yani 400bin kazanananı duydum tabi daha az kazananda vardır daha fazla kazananda
+1 yılİyi yatırımlar yapardım ((: insanlarla çok uğraşmazdim
31 Yorumla- +1 yıl
Abi nelere yatırım yapayım ne tavsiye edersin lütfen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılToplum baskısına boyun eğip yıllarca canım gibi bakire gezmezdim. Cinsellik de bir hakmış, cinsellik de yeme içme gibi bir ihtiyaçmış. Ve gerçekten insanı harika hissettiren bir paylaşımmış. Keşke 20 yaşından hemen sonra, yani kendimi bilir bilmez özgür bir kadın olarak hayata adım atsaymışım. Yazık oldu yıllarca gergin gergin gezdiğime, neye ihtiyacım olduğunu bilmeden geçen yıllara.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şimdiki aklım olsa kimseye ama gerçekten kimseye güvenmezdim. Hep kuşkucu olurdum, artık hep öyleyim.
13 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar acı dimi? Herkese kuşkuyla yaklaşmak zorunda olduğunu bilmek
- +1 yıl
Hepsinin köküne kibrit suyu
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Zaman zaman oluyor ama yapmasaydım da şimdiki ben olmazdım kiii zaten tevafuka inandığım için olacağı varmış olmuş derim.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen Tevafuk..
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlık yapmazdım, detayda yapardım var 😆😅
Şimdiki aklım olsaydı ASELS ve ZOREN hisselerini hiç bozmazdım.
116 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ya
- +1 yıl
Ne nasıl
- +1 yıl
İşte başlıkta öyle detayda şöyle derken
- +1 yıl
TDK ya bağlayayım mı yani 😄
- +1 yıl
Hayır açıklasan kâfi
- +1 yıl
Başlıkta menfi bir istek varken, detayda müspet bir yaklaşım olmuş. Mânâ aynı iken nicelik bakımından farklı. Kpss de çıksa, yanlış soru diye iptal edilir 😄
- +1 yıl
Ksjda abartma
- +1 yıl
TDK halim 😄
- +1 yıl
KPSS ve yanlış soru kısmı abartı oldu :D
- +1 yıl
Ya soru iptal ya ben 😅
- +1 yıl
Sen
- +1 yıl
İptal hâldeyim anlık
- +1 yıl
😅
- +1 yıl
Açıklayamayacağım şekilde..
- +1 yıl
Abartma huyu mu var sende djdja
- +1 yıl
Abartmadım ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım gibi yaşamazdım herkesi ti ye alırdım gönül eğlendirirdim kendimi tutup yaşayamadığım varsa yaşardım koyun koyun gezerdim mesela ohh hepsi ayrı bi sıcak. Dengim olduğunu sanan insanlara aslında ne kadar aşağılık olduğunu gösterirdim, alçakgönüllü olmazdım hiç. Daha kaliteli vakit geçirirdim hiçbir şeyi önemseyip kafama takmazdım gamsız yaşardım say say say bitmez bee geçti artık. Değişiyorum midesizliğe on kala durucam.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Tembellik yapmak, çocukken hiç ders çalışmazdım spora da çok önem vermezdim ama şimdi bakıyorum ki keşke yapsaydım ama hâlâ yolum var bakalım geleceğimi göreceğim iyi şeyler ile buluşacağım inşAllah 🤲
20 Yorumla
+1 yılBir güzele gönül vermiştim ona gönül vermezdim
119 Yorumla- +1 yıl
Oy oy 😅
- +1 yıl
Azer bülbül şarkısı bu yanlış anlaşılmasın 🙃
- +1 yıl
Kim yanlış anlayacak :D
- +1 yıl
Sen tabiki başkasını umrumda mı mk 🤦♂️
- +1 yıl
Ben neyini yanlış anlayacağım :D
- +1 yıl
Sorun yoksa güzel bende anlamadım şu an ki muhabbeti çünkü 😃
- +1 yıl
Köşeye sıkıştırıyorum seni :D
- +1 yıl
Son storylerinden sonra benim seni sıkıştırmam gerekiyordu aslında geceleri gezmeler falan iyiymiş valla 🙂
- +1 yıl
40 yılda bir çıkıyoruz, sen hep dışardasın sjdj
- +1 yıl
Millet uzaya seyahate çıkıyor biz dışarı çıkmışız çok mu dkdjdjd
- +1 yıl
İnkar da etmiyorsun ayrıca senin storylerin bu akşam göz kanatıyor shdj
- +1 yıl
Şampiyonluk fitilini yaktı ondandır 💛❤️😂
- +1 yıl
Gıcıksın :D
- +1 yıl
Sende hırçın 😏
- +1 yıl
HırçınKaradenizli :D yapsaydım kullanıcı adımı tüh
- +1 yıl
Hala yapabilirsin geç değil yeni başlangıç iyi gelebilir 😌
- +1 yıl
Gidersem dönmem 😃
- +1 yıl
Hiç inanmadım buna ama neyse 😃 ben kaçar azıcık Azer bülbül dinleyip uyuyacam 🙋♂️
- +1 yıl
Ok bb 😅
+1 yılsimdiki aklim olsaydi sacma sapan insanlari hayatima almazdim skdjskfjdjc
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsana katılıyorum tamamen var ya birlikte anılmaktan pişman olduğum insanlar var 😇
14 Yorumla- +1 yıl
Sen böyle devam edersen o liste kabaracak gibi duruyor
- +1 yıl
Haydaaa o ne demek kız 🤔
- +1 yıl
Anlarsın sen :D
- +1 yıl
Mesajlar imalar aldım 😂
+1 yılAz önceki resimli soruda resmimi kullanmazdım ama hallettim artık yok nihahah
15 Yorumla- +1 yıl
Başına dert mi açtın 🧌
- +1 yıl
Düşündüm de kullanan falan olur başımı agritmim dedim yönetime kaldirttiim
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Arada anlaman güzel vöcöcö
- +1 yıl
Canım isterse
Şimdiki aklım olsa 3 senemi harcayıp sonra bıraktığım ve boşa giden mühendis olma çabamı hiç gerçekleştirmezdim. Direk şu anki halime gelirdim ki kayıp olmasın.
10 YorumlaTuttuğunu koparan biriyim sonu iyi - kötü olsa da istediğimi yaptım ve pişman değilim
Asıl pişman olduğum ailemin kararları açısından akıl almayacaktım 😂10 Yorumla
+1 yılErgenlikte izotretinin islç kullanmazdım sivilceler elbet geçiyor çünkü zorbalara bende zorba olurdum olur biter bütün hormonlarımı bozdu o lanet ilaç
20 Yorumla
+1 yılHatalar şu an ki seni oluşturur ancak onları yapmadan daha iyi biri olabilir miyim bilemiyorum buna da şükür
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi benim elimde olmayan şeyler için bu kadar çok üzmezdim. Her şey yoluna zaten girdi ileride
10 Yorumla
+1 yılGeçmişte yaptığıma çok pişman olduğum şeyleri yapmamış olsaydım şimdiki aklım olmazdı o yüzden asla yapmam dediğim bir şey yok iyi ki yapmışım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmezdim, kocamdan önceki sevgilimden ayrılmazdım. Hayatımı mahvetti rezil herifin teki
11 Yorumla- +1 yıl
İşte alnımıza ne yazıldıysa o.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/6KMjV5YZWXEYok be moruk bizden adam olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla evlenmezdim, evi, şehri terkeder, tek başıma aslanlar gibi yaşardım..
13 Yorumla- +1 yıl
Hâlâ o şans var gibi
- +1 yıl
Bencede
Cevap sahibi+1 yılArtık tek başıma değilim
+1 yılBugün ki aklım olsaydı bir çok insana o kadar değeri vermezdim
20 YorumlaHiçkimseye taviz vermezdim en yakınım olsa bile
20 Yorumla
+1 yılBana değer vermeyeceğini bildiğim insanlara gereğinden fazla değer vermezdimm
20 Yorumla
+1 yılVar geri gelceni bilsemde gelmiyo annemi hic uzmez dim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ederinden fazla deger vermeyeceksin.
10 Yorumla
+1 yılÇok fazla empati kurmaya çalışıp insanları anlamaya çalışmazdım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki aklım olsaydı üniversite okumak için asla küçük şehre gitmezdim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Sevgili yapmazdım, aptalca bir şey sadece pişmanlıktan ibaret benim için, keşke olmasaydı.
10 YorumlaAnı yaşar, değmeyecek insanlar için gereksiz çabaya girmezdim
10 Yorumla
+1 yıl2 yıl önce o aptala körü körüne inanmazdım, sevmezdim, güvenmezdim.
10 YorumlaYapmak isteğimi yapmışımdır, istemedigimi yapmamısımdıd
10 YorumlaHayır yok o anki hatalarım olmasa suanki aklım olmazdi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla tanışmamam gereken insanlar vardı onları hiç tanımak istemezdim diye düşünüyorum
10 Yorumla Şimdiki aklım olsaydı çocukken asla altıma yapmazdım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Yok çok şükür bütün seçimlerimi aklıma bırakıyorum ✌✌🤗🤗😅😅
10 YorumlaEvet var ama bugünün tecrübesi o günleri hatasıyla oluyor maalesef
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 797 cevap paylaştı. Gereksiz insanlar için kendimi hırpalamazdım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski eşimle evlenmezdim. Mesleğimin bile değişimini çabayla yaptım ama eş konusu çok önemli bir mevzu.
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki aklım olsa en yakın arkadaşımla. sevgili olurdum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Geç kalmış sayılmazsın djds
- +1 yıl
Belkide 😂
+1 yılBende adımız yan yana gelmesin diye elimden geleni yapardim
11 Yorumla- +1 yıl
😕😏
Şimdiki aklım olsaydı bazı insanlara bu kadar yüz vermezdim 🤦🏻♀️
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir başkasına aşıkken onu unutmak için başkalarıyla çıkmazdım çünkü hiçbir zaman o kişiyle aynı hissi vermiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Bazen çivi çiviyi söker 🙄
Cevap sahibi+1 yılO hayatımı mahveden adamı unutturacak bir erkek daha yok dünyada farklı bir aurası vardı çok kişiyle date a çıktım olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha sağlam kariyer planı yapardım.
Her alanda aslında planlara sağdık kalmak isterdim.10 Yorumla
+1 yılBeni haketmeyenleri hayatıma almazdım, bu devirde ben ve bazı iyi insanlar hariç çoğu gri, kimse demiyor ben iyim ya da kötüyüm çünkü insan oğlu çabuk değişiyor
10 YorumlaEvet birkaç küçük karar var bunu düşündüğüm.
10 Yorumla
+1 yılSiteye üye olmazdım xjxhx
21 Yorumla- +1 yıl
😅
Paramı boş yere harcamazdım
25 Yorumla- +1 yıl
Harcardın dhdj
- +1 yıl
Modumsuluk bunu gerektirir hdjd
- +1 yıl
Hıhım 🤪
Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Evlenmezdim ( gerçi zaten evlenmedim ) 😃😃😃
11 Yorumla- +1 yıl
😅
+1 yılVar onunla sohbet dahi etmezdim
16 Yorumla- +1 yıl
Bu mu? Jsjd
- +1 yıl
Evet çünkü cok kotu izler birakti hayatimda
- +1 yıl
Bu kadarcık mı? 😅 misilleme yapamıyorum üf
- +1 yıl
Misilleme yapilacak bir soru degil doğru soruda yakalamalisin 😄
- +1 yıl
Yakalarım ki 🧐
- +1 yıl
Hadi bakalımm
Afyon'a gitmezdim.
112 Yorumla- +1 yıl
Noldu ki orada
- +1 yıl
😕 anladım
- +1 yıl
Hayatının en kötü zamanları ve bahsetmek istemiyorsun
- +1 yıl
İrdelemenin iyi bir fikir olmayacağını düşündüm 🙄
- +1 yıl
Üç ihlas bir Fatiha okudum az önce uyumadan önce adetimdir djjd bu kadar belli ettiğimin farkında değildim
- +1 yıl
☺️
- +1 yıl
Abi merak ettim ne oldu
Ay ewt ben de ayni sekilde..
14 Yorumla- +1 yıl
Hsjdj o sebepten iliştirmişimdir oraya
- +1 yıl
Ben teşekkürler 😅
Toksik ilişki olduğunu bile bile katlanmazdım
14 Yorumla- +1 yıl
Toksik olan ilişki değil ki, kişidir 😕