Güncellemeler
+1 yıl
Bana daha önce namus ahlak edebiyatı yapmış kişiler mümkünse sorumu beğenmesin zira sizin gibilerle işim olmaz
Güncellemeler
+1 yıl
Adama bak namustan dem vurup beni yargılıyor sonra da her tür soruma like atıyor çok sinir bozucu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yapmayarak
Bunun sepleri olmalı önce onu bulmalisin ve daha çok iman tabiki muhtemelen seni yenetler buna izin vermicektir ve benim söylediklerim sana saçma. gelicek
Offf ya 😥
Oflayip puflanacak bişi diyil bu herkesin günahları ve hattalri vardır kimse sütten cikmik ak kaşık diyildir eyer bisiler için sürekli kotuseyler için iç sesin sana yap diyosa muhtemelen varlıklar tarafından oluyoluyidur yani cinler
Bu cinlerin de başka işi yok mu hep benimle uğraşıyor 😕 zaten içim de hep huzursuz günahlarımdan ötürü
Olumsuz eleştiri yapan arkadaşlara deki önce bı kendisine baksın öyle namus konularını burada tartinciya kadra gitsin imam olsun vaaz versin kimse kisenin namusuna laf edemez butarz insanlar genelikle dinle allakasi olmayan kişilerdir ama kendilerini bu sekikde ine cikarmi severler insanların hatakrimi yüzüne vuran kisikerden nefret edeim ya da karşındakini tanımdan on yargılı konuşan bazi ego İst kisiker var
Onların işi o seni sürekli yanlışa sevk etmek delirtip hastaneye kapatmak vs. vs gibi şeyler tabi görevli diyilse
Maalesef kendilerine bakmıyorlar bu tarz insanlar. Adam önceki sorumda beni resmen yerden yere vurdu sonra da geldi bütün cinsellikle alakalı sorularımı beğendi. Hayır insan gibi konuşsa yadırgamadan yargılamadan yorum yapsa beğensin hatta özele de çağırsın sorun değil ama böyle olunca çok sinir oluyorum. İkiyüzlü bir tutum bu.
Aynen ya dengemi bozacaklar ya da fayda sağlamaya çalışacaklar karaktersizler işte
😂😂 çoğunun niyeti beli şeytan onlar uyma sen
Olumsuz konuşup moralimi bozan kişileri asla unutmam. Bu kişi bir de bütün kızların cinsellik sorularını beğenen biri tabi sadece bana özgü bir durum değil ee tamam da arkadaşım sen cinsellik yaşayan kızı karalıyor kötü görüyorsun. Daha kızlardan ne bekliyorsun ki yani çok saçma bir durum
Amac ta bu ya moralmen cokmen
Kişilik bozukluğu olan kişiler çoğu burada 😂😂kendi yaptıkları hersey4 dörtlük başkasının yaptığı hataa böyle egolu insan çok burada
Aynen neyin egosuysa artık. Herkes kendini bir halt sanıyor çirkini güzeli uzunu kısası hep kendini özel insan sanıyor
Belki de bu yaptığın günah diye sana yanlış öğretilmiştir. Oysa çok doğal olan bir ihtiyacındır
mastürbasyon bile günah diyorlar
Niye günah olsun ki? Bu din adamlarının uydurması tamamen. Allah sana bir ihtiyaç verip bunu doğru yoldan tatmin ettiğinde sana ceza verecek birisi olabilir mi?
Emin değilim
Zamanında bunu Hristiyanlarda yaptılar. İnsani zevkleri yasaklamak istediler. Kilise görevlileri evlenmiyordu bile. Sonradan ne oldu? Başaramadılar. Allah zaten bizden bunu beklemiyor. Sadece bu ihtiyaçlarınızı başkalarına zarar vermeden giderin diyor. Mesela aldatmayın birbirinizi diyor
Başaramadılar derken? Onlar da mı dayanamadı yani
Evet çünkü bu insan doğasına aykırı
Mesala nasil bi gunah islemek istiyorsun.. büyuk gunahlar mi kücuk gunahlar mi
Söyleyemem
Kulama soyle kimse duymaz
Evli misin? mevzu anlasildi.. cinsellikle alakali..
Evli değilim
Anladim.. libidon yuksek ve kendine hakim olamiyorsun..
Arzularin tovbeni bile bastirmis durumda.. daha cok tovbe edip.. daha kalpten tovbe etmen lazim..
Çünkü yaşadıkların alışkanlık yaptı farklı şeylere yönelmelisin
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Tövbe edip sürekli günah işlemek insanoğlunun yaptığı bir şey 🥲
Bana yazabilirsin istersen
Ben de çok istiyorum aklıma her eseni yapmayı 😇 ama bir şekilde frenliyorum kendimi, frenledikçe de özgüvenim yitip gidiyor
Cinsel ilişki mastürbasyon felandan mı bahsediyorsun
Aynen
mastürbasyon neysede cinsellik yaşadıysan bir daha bulaşma
Maalesef yaşadım
Olan olmuş önemli olan bundan sonra aynı hataya düşmemek
Doğru
Mastürbasyon yapmayan yok zaten
Evlenmeyi düşünmüyor musun
Evet tabiki ama geciktim
Kaç yaşındasın
Bu tür özel sorular burada sorulmaz ama
kocanı aldatmaksa konu. bende eşimi sevmeme rağmen başkı kadıları arzulamaktan müzdaribim.
Evli değilim
cinsellik konuysa başka erkeklerle zevk almaya karşı koyamıyorsan, evlenmen lazım derim ama kimsenin evlenmeye niyeti yok.
Zaten cinsellik yaşamak isteyince ciddi olmuyorlar oroospu gibi görüyorlar
haklısın. erkekler zıplayınca o. rospu olmaz, kadınlara bok atarlar. Bilmiyorum mastürbasyon tekniklerini geliştir evlenene kadar o zaman.
Afedersin anam ağladı artık kendi kendimi düzmekten 😂😂😂
:)))))))))). yardımcı olayım diyorum ama hoş olmaz sanırım
Niye kendini sinirlandiriyorsun ki
İnsanlar da sinirlendiriyor
Niye sinirlendirsinler ki
Yargılayarak kötüleyerek
Bu Allahla senin aranda kimse karışamaz ne yapmak istiyorsan yap hayat senin hayatın şeriat ülkesi değiliz konuşsunlar boş boş
mastürbasyon mi o günah
O da var
Bundan başka ne var
Birtakım günahlar derken
Anlarsın ya
Seks, ?
Evet
Bir kez yaptıktan sonra bırakması zor oluyor
En son ne zaman olmuştu
Ne yapacaksın
Sordum sadece , sorma nedeniyle eğer uzun bir süre ilduysa alikoynam zor tabiki
Yıllar oldu
Bu zamana kadar tutman bilr büyük başarı
İnsanoğlunun istekleri dinmez ben de yapıyorum sonra pişman oluyorum sonra bi daha yapıyorum
Canının istediğini yap
Sen kesin evlisin kız
Evli olsam söylerim. Gizliyim zaten neden saklayayım
Ben öyle düşündüm
Genelde yaramazlık yapacakları zaman gizli oluyorlar :D
Herkes aynı değil ben evli olsam söylerdim
O zaman libidon çok yüksek
Tedavi ol
Tedavilik ne var ki? 😀
Ya şöyle yaptığının yanlış olduğunu düşünüyorsun ama vazgeçemiyorsun takıntı olmuş ondan dedim 🤗
Hangi konuda kanka seks konusunda mi
Evet
Seks yapma ama onun boşluğunu mastürbasyon ile doldur
Ve eksikliğini sanal seks ile gider kendini tatamin et
Kaç yaşındasın
Sanal seks de günah
Evet ama zina yapmaktan iyisie
Kaç yaşındasın?
28.
Gel biraz konuşalım
Seni en iyi ben anlarım
Yürü git ya
İşle, tövbe et. Günah'ın ile Tövbeni yarıştır.
Bak keyfine ya
Ne gibi
Nedir onlar
gercektenn alıkoymak istiyor musun?
Evet
eğer kendine hakim olamıyorsan ikinci yolu sec ben öyle yaptım
Hangi konuda aç biraz konuyu?
Açamam
E vahiy yoluyla mı bize bilgi gelsin nasıl yardımcı olalım 🤔
Malum şeyler
Cinsellik mi? Yani bundan rahatsizsan aklını meşgul edeceksin tek başına yalnız kalmak yerine dışarı çıkıp sosyal olacaksın kendine gün içinde yapacak işler bul yeni arkadaşlar edin!
Off ya nerdeyse 30 yaşına geldim hala istek dinmedi 😥
Olabilir kadinlarinda erkekler kadar ilgisi olabilir bu ayıp değil! Bi arkadasim ( kadin) kadinlarla birlikte oluyordu cinsel dürtülerini bastırmak için sonra sosyal yaşamı aktif olunca bu durum düzeldi normale döndü yani sana da sosyal olmayı tavsiye ederim!
Teşekkür ederim sanırım dediğin gibi daha çok sosyal olmam lazım. Sen anlayışlı ve akıllı birine benziyorsun sence mastürbasyon da çok günah mıdır? Söylemesi ayıp nerdeyse her gece yapıyorum da 😕
Yani evet bir çok kaynakta bunun gunah olduğu söylenir ama sonuçta nefs taşıyoruz ki bence yanlış ilişkiler peşinde olmaktan iyidir en azından kendinlesin işin boyutunu aşıp farklı yollara gitmiyorsun!
Haklısın diğeri daha feci oluyor
Yani bilemiyorum bence kadin partnerde bulabilirsin yani eğer bakire değilsen baya bu ilgini köreltir gibi geliyor!
Ne gibi günahlar
Konuşmak istermsin
Hayır neden isteyeyim?
Peki