Kişilik & Karakter Size “şunu-söyle yap” denildiği zaman sinir olur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Bana emrivaki konuşulmasından nefret ediyorum. Zaten yapacağım bir işe kalk yap denilince yapasım kaçıyor. Ben kova burcuyum benden bir şey bekleme, beklersen tam tersini yaparım 😎😏 Size “şunu-söyle yap” denildiği zaman sinir olur musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Sinir olurum evet 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cok deger verdigim bir insansa olmam.. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Onu bana annem dışında kimse diyemez. Öyle sıradan insanların sizi kullanmasına izin vermeyin zaten. 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yapacağım varsa da yapmam, inadım tutmasın yeter ki... 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İlk önce olmadan dinlerim , aynı kişi aynı şeyi defalarca söylüyorsa o zaman sinir olurum 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Tam yapacağım diyorum, yarın yap diyorlar 3 5 gün sonraya erteliyorum. 🫤 1 0 Yorumla
NazeninHatun Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Emir almaktan, benimle emir kipli konuşulmasından hoşlanmam, denileni de yapmam. Ben bu dünyaya şeytan yılanların egosunu beslemeye gelmedim. 1 0 Yorumla
doga_sevenadam Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ağzına kürekle vururum öyle diyenin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl *beton kürek sjsjsj Yorumla doga_sevenadam +1 yıl Ahahaha Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimse isime karismasin ya😉 1 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hem de nasıl, direkt ters tepki oluşuyor 1 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Bende de var o biraz al sen yap o zaman diyorum 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar