Kişilik & Karakter Erko, aşko diyen kızdan olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yeto erkolar gerçekten Yetoo Güncellemeler+1 yıl Ayy sorum süper soru seçildi Aşkolar💅🏻Burada P3z0 ex e selamlar Erko, aşko diyen kızdan olur mu? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır olmaz ergence kişiler. 0 0 Yorumla
DEVIL111 Takip Et Xper 7 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl 😀😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkolar kapatılsın 💅🏻 Yorumla DEVIL111 +1 yıl Ayn öyle Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İtici kelimeler ama ben de arkadaşlarımla taklit yaparken veya dalga geçerken kullanıyorum. Ciddi ciddi bunu kullananlar var sjhdkfh 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çoluk çocukla uğraşmak isteyen erkekler için olur. 0 0 Yorumla
NazeninKadın Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tek cümle ile; Z kuşağının bazı kesiminden nefrettt diyorum. :) 0 0 Yorumla
Luckmen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Herkesin konuşaması huyu farklı önemli olan kalpten sevmesi 1 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Azına kürekle vurasım geliyor 1 1 Yorumla asiye03838292929 +1 yıl Aynı düşüncedeyim ghhjhjh Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bal gibide olur aşko kızlarda insan 😊🤗 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne kadar sinir bozucu erkolar aşkolar nerden çıktı 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olmaz bebiş 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay yok. 0 1 Yorumla Beyzossum +1 yıl Ay diyen erkekten de olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır olmaz ergence kişiler.
😀😀
Erkolar kapatılsın 💅🏻
Ayn öyle
İtici kelimeler ama ben de arkadaşlarımla taklit yaparken veya dalga geçerken kullanıyorum. Ciddi ciddi bunu kullananlar var sjhdkfh
Çoluk çocukla uğraşmak isteyen erkekler için olur.
Tek cümle ile; Z kuşağının bazı kesiminden nefrettt diyorum. :)
Herkesin konuşaması huyu farklı önemli olan kalpten sevmesi
Türkçemizi ne hale getirdiniz yaa
Azına kürekle vurasım geliyor
Aynı düşüncedeyim ghhjhjh
Bal gibide olur aşko kızlarda insan 😊🤗
Ne kadar sinir bozucu erkolar aşkolar nerden çıktı
Niyetin iyiyse bi şey olmaz
o ne kiz
Mal aq ya
Olmaz.
Şakasına diyorsa olur
Olmaz