Dışarda görünce “bu tam Türk erkeği” dedirten özellik nedir?

Dışarda görünce “bu tam Türk erkeği” dedirten özellik nedir?

kişisel fikrimi söylemeyim de. genel erkekler ve kızlar acısından söyleyim. ilk olarak:D
erkekler: erkek dünyası bence genel olarak imajlarının olumsuz oldugunu düşünmekte ozellikle kızlar acısından. erkeklerin bakıs acısını pek onemsemezler. ama dünya acısından bu denli olumsuz bi algılarının oldugunu düşünmüyorlar. italyanın erkekleri meshurdur değilmi dünyada. türk erkeği yabancıların gözünde bence toplumsal acıdan kotu gorundugu algısı yok. bence erkeklerin geneli tabi bu erkeklerin garip olduklarını düşünüyorlar. işte kızlara bu ülkede yaklasmak zor. kızlar havalı. 1 kıza 10 ekrek düşüyor ekrekler kendilerinin değersiz oldukları yangından en son kurtarılcak olduklarını düşünmekteler. erkek olmanın bi albenisinin olmamasını yasıyorlar misal bu siteye bi soru sorun erkek hesabı acsa bi kız muhtemelen sorusuna cevap vermez. bu sekilde büyüyen erkek nesilleri gözünü bu yüzden dısarıya yabancıya dikmiş oldugunu düşünüyor bence erkekler. erkekler genel olarak olumsuz imajlarının oldugunu düşünmekle beraber bunun yanlıs oldugunu da dusunuyorlar. bence o yüzden erkekler nazarında erkeklerin akla gelen ilk özelliği magdur olmaları kıymetsiz hissetmeleri bu dediğim olumsuz ama gercek olmayan algıdır diye düşünüyorum.
kızlar: bence kızlar acısından genel olarak erkeklerin algısı olumsuz. sürekli sıkıstıran asırı yapısan ama bunu da flörtlüğün kurallarını bilmeksizin mal gibi yapan erkeklerden dolayı bence. kimisi de güzel alımlı ama cekingen erkek nesli artık eskiye gore bence. ve yazmıyorlar. yazmayınca kızların kimiside bosta olmaktan dolayı erkeklere hoduk. dediğini anlamadıkları ıcın odun olarak bakmakta. ve yabancı hayranlıgı var. muhtemelen türk olmayan yabancı milletlerde hiç odun erkek yok onların düşüncesinde. bence uzatmadan diyim kızlar nazarında türk erkeği denince akla gelen ilk sey romantik ve akıllı olmamaları cekingen odun olmaları kzı tavlamada yeteneksiz aktif ve centilmen olmamaları akıllarının cüklerinde olması düşüncesi ciğere üşüsen arı/sinekler gibi olmaları:) (bu arada balıkcılar bilir. ciğer koydumu arıyı yok engelleyemezsin yani.) bence kızların türk erkeklerine bakışları milliyetciler dısında olumsuzdur genel olarak.
Dünyada Türk erkeği denilince, akla maalesef abazanlık geliyor. Benim de kalıma bu geliyor. Zira bir kadın, 100 mesaj alıyor ve kadın istemese de mesaj atmaya devam ediyor bizim erkekler. Bu kadar da kendinizi düşürmeyin. Vallahi, burada bir tane kız diyemez ki; ''Atilla bana ısrarla yazıyor'' diye. Ben bir kere denerim, ama kadından olumlu yanıt alamazsam; geri çekilirim ki bu zamana kadar hiç bir kadına yazmadım. Farklı yerlerde, avlanırım ben. Ama olması gereken de bu. Yani, erkek adam, şansını bir kez dener ama olmuyorsa da takipte kalıp kadının yedeği olmaz. Kadının yedeği olmak ve taciz etmek, erkekliğe sığmaz. Ama erkek gibi erkek, Türkiye gittikçe azalıyor. Zaten erkek gibi erkek fazla olsaydı, kadınlardan talep görürlerdi ve abazanlık bu kadar yüksek olmazdı. Çünkü kadınlar, erkek gibi erkeklerle birlikte olur ve oluyor.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
👌
Saygılaaar🍝
Türk erkeği= Kıskanç, iştahlı, korumacı, ülkesi için gözünü bile kırpmaz can verir.
aşırı kıskanç olanları hiç tasvip etmiyorum
Cevap
77Cevap
Türk erkeği deyince çekicilik akla gelir.
@SwordOfDemocles ayyy ne kadar çekicisiniz beyefendi 😂 etkilendik 😂
@r_engarenkyollar etkilenmeme hiç şaşırmadım çünkü gerçekten çoook çekiciyimdir. 😎
Sus farkındayım 🤗😂👍👍
Ne kadar ergence ve kekoca fotoğraftaki yazılar.
@cvcvnfjfkfk sorudaki gösrsele takılmıyor da bizim espirimize takılıyorsun. Oluyor mu şimdi böyle? 😆
Abi cidden türk erkeği denilince akıla bir sürü şey gelebilir şahsen ben türk erkeklerini çekici de buluyorum ama görselde bahsedilenleri değil, ha türk erkeği denilince akla görselde bahsedilenler deniliyorsa ben çekici bulmuyorumdur.
Ayrıca italyan erkeklerine de ingiliz erkeklerine de beş falan çekmiyosunuz hiçbir ırk arasında yapılan iyi kötü ayrımı düzgün bulmuyorum her ülkenin yakışıklı ve çirkin erkekleri vardır.
@cvcvnfjfkfk profiline baktım, 19 yaşındasın ve daha espiriyle ciddiyi ayırt edemediğine göre Sana Sertab Erener’de Büyü de gel çocuk şarkısını yazıyorum.
Abi zaten böyle espriler komik gelmiyor, hani bazıları espri niyetiyle saçma sapan ülke güzellemesi yaparak övünmeye çalışır ya, övünmek gerçektir espri onun malzemesidir. Asıl sen aradaki farkı anlamıyorsun. O fotoğraf espri olabilir ama gereksiz bir espri, sadece espriye vurarak güzelleme derdinde olan bir şey. Daha kaç farklı şekilde anlatmam gerekecek? Bana saçma geldi ve oldu bitti. Hani bu şey gibi yaa öteki ülkeler vs bizim ülke ahhhaha çok komikmiş hadi gülelim, resmen rezalet.
Esprinin de bir kalitesi olur recep ivedik esprisine gülenlerden beklemem zaten kalite.
@cvcvnfjfkfk değerli kardeşim herkes her espiriye gülecek diye bir şey yok. Senin düşüncene de saygı duyarım. Ancak soru sahibi de sürekli gelen bildirimlerden dolayı kızmaya başlamıştır artık. Bu konuyu burada kapatsak nasıl olur?
Ayrıca espri ince zeka işidir, başka ülkelerin kadınını/erkeğini aşağılamak ince bir zeka işareti değil basbayağı odunluktur. Bu espriyi komik kılan tek bir şey söyleyin size hak vereyim. Çıkarımlar mı? Yapmayın, ilkokullu çocuk bile bu çıkarımları yapar. Ha yoksa kafiyeler mi? Hayatımda gördüğüm en rezil kafiyeler. Başka bir şeyi de yok zaten. Bakın istediğinize gülün ama toplumun nelere güldüğü o ülkenin zekası hakkında fazlasıyla şey söyler, yani ben sadece ufkunuzu genişletmeye çalışıyorum. "Hahahah bizim ülkedekiler tesbih çeker ve ingiliz erkeklerine de 5 çeker çok komiğiz yaa hahahahh" kusacağım.
Tamam burada bırakalım dkfjfj kusura bakmayın.
@cvcvnfjfkfk Sen neden bu kadar sinirlendin ki? Adam sadece bir fotoğraf atmıştı 😅
S1kt1r!
@KlinikPsikolog95 sana noluyo la psikologa yakisiyo mu böyle s1kt1r miktir
Beyaz atletle balkonda oturan ya da piknikte mangal yapmaları geliyor 😂
@Coşkunn00 ciks yok 😂 çünkü beyaz atlet bizim kırmızı cizgimizdir 😂
@Coşkunn00 sustummmm
@Coşkunn00 ben bilmem 😂
Sapık abaza. bakımsız kıskanç
Bir toplumun erkeği neyse kadını da odur. Kadını neyse erkeği de odur. Kimse kimseye b. k atmasın burada.
Bazı kızlara göre Türk erkeği abazan, keko, mal, g. rizekalı, g.. at...
Şimdi söyleyeceklerim bu lafları eden bütün kızlara.
Sizin o şekilde tanımladığınız erkekler, ne kendilerine ne de ailelerine hiçbir faydası olmayan ve ancak sizin gibi ucuz kadınların peşinde koşan erkekler. Düşük değerli kadınlar olduğunuz için ailesinin, insanlığın ve toplumun yararına işler yapan yüksek değerli erkeklere ulaşamıyorsunuz. Çünkü aklı başında, işinde gücünde, idealist, karakter ve sorumluluk sahibi hiçbir erkeğin sizinle işi olmaz. Onların klasmanı değilsiniz çünkü.
Bir kadın özünde neyse karşısına öyle erkekler çıkar. Bir erkek özünde neyse öyle kadınlar çıkar.(PSİKOLOG BUSE AYDIN)
@gokkusagiyim Senin baban ya da erkek kardeşin pasif gay herhalde oradan biliyon.
Asabımı bozma benim uyanıklık yapma. Sen nasıl bir kadınsan karşına öyle erkekler çıkar. Senin g. tün başın ayrı oynuyorsa s.. kine sahip çıkamayan adamlar bulursun. O tip adamlar senin gibi kadınların peşinden koşar ancak.
Aklı başında işe yarayan değerli erkeklerin hiçbiri sana değer vermez. Çünkü sen düşük değerli bir kadın olduğun için karşına her zaman düşük değerli erkekler çıkacak.
Kibirli, sapık, çirkin bir erkek geliyor aklıma. Kibirli olmasalar Türk kızlarının reddetmesini hazmedebilir ve saygı duyarlardı sırf reddedildiler diye devamlı onları kötülemezlerdi bu yüzden kibirli olmadıklarını söylemeyin bana. Reddedilmeyi hazmedeyip aşırı tepki vermeleri, öldürmeleri, dövmeleri de kibir göstergesi.
Ama şimdi olmadı Türk erkeği denince Recep gelmiyor Türk erkekleri vicdanlı ve yakışıklı anlayışlıdır resimdeki bizi temsil etmiyor 😂
😄😄 Olsun olsun
Ohh sizede eğlence çıktı ☺️
Yok yahu😊
Öyle diyosan ozaman birsey demiyorum ama ilk aklıma merhamet gelir bizde bu toplumca var ☺️
Son zamanlarda göremiyorum ben 🤷🏻♀️
Neden kötü insanlarlami sarıldı etrafın bakım
Barındırmam öyle insan hayatımda, sadece gördüklerim bu
Doğru son zamanlarda insanlar bozulmaya başladı sanırım turkiyedeki yaşam tarzindan olabilir reelde değilmi bu gördüklerin
Sosyal medya umrumda değil ki kim gerçek Allah aşkına herkes başkası gibi davranmaya çalışıyor tabiki reel. Reel bile yabancı artık
Çok doğru söylemişsin üstüne basarım bu lafının insanlar kendi olamıyor ne yazıkki her türlü karektere donuyolar eskiden böyle değildi cidden
Maalesef zaman ileri sardıkça değişiyor her şey
Ve bence çokça da değişecek bu böyle gösteriyor biz iyi olalım gerisi kendisini düşünsün yapcak bir şey yok
Vicdanli derken bosanmak isteyen karısini cocukalrim gözü önünde öldürüyorlar bunlar mi vicdanli ülkede okadar kadin öldürüldüki
@Sankiskizzzz299 onlar tabiki değil bizde genel değil cevap iyi insanlar ayrı kötüler ayrı bu her zaman ayrılır kadın erkek kötüsü tabiki çok
@Cendere1910 abi bizim adımız çıkmış sadece ama bunlar ne mal olduğunu bile bilmiyorlar 😂😂 kuyruk sallarlar bi kaç aç gözlü gitti diye genelleme yaparlar. Site evli kadınla dolu kaynıyor ama bunu dile getiren yok varsa yoksa erkek gösterdik zamanında vicdan merhameti noldu olan bize oldu ama bunlar anca köt yandı bülbülü gibi konuşurlar
@aşkkadamıı0 erkekler sanırım hep düşman gibi görülüyor olmasak nolcak acaba
@aşkkadamıı0 kuyruk sallar derken abazalarin lafi kuyruk salladi dünden razilar terbieysiz
Erkekelr vicdansiz o cebte ama vicdansiz kadinlar var onlarda merhametli demedim mesela kaynan görümce metresler gayet vicdansiz ama erkeklerin hepsi vicdansiz onu kabullen cocugunu bırakıp baska kadina gidiyorlar sirf rus kadij icin
@Cendere1910 abi bunlar Abaza vs diyorlar ama bunlar bizden daha beterini yapıyor. Nimetle genital bölgesine muamele bile yapan var ama erkeklerin nimeti orasına sürdüğünü görmedim bunlar en iyisi salatalık patlıcanla devam etsinler sonra ıyyy masada kir var yiyemem diyen tipler baksana mikrop yuvası çoğu 😂😂
@Sankiskizzzz299 bak ablacım kendinize bakmayı bilmiyorsunuz çoğunuzda alamere dalavere konuşmalar bunlara canlı canlı şahitiz vicdansız eminiz sizde daha çok bak sana ifşalar atarım nutkun tutulur o yüzden şu erkeleri aşağılamayı bırakın geçtim evlendiğin kişiyi hadi ailenden biri ile telefonda konuşurken ilişkiye girmek ve bunu karşındakine kayıt aldırmak nedir siz kime naval okuyorsunuz
Vicdanınız yok
Tipiniz leş yani
Anlayışlı da değilsiniz
Tamam soru sahibi kızın sorusunu mahvetmeyin yeterli bune böyle ne bu kavga yerimi tövbe tövbe
@Cendere1910 tamam abi ben sustum kalbini kırıp incittiğim varsa özür dilerim ne görüp şahit olursam içimden bileceğim.
@aşkkadamıı0 yok kardeşim senin ne düşündün ben biliyorum kalbini ben en alttaki yoruma sinir oldum ama tabiki soru sahibine ayıp oluyor o ayrı
@Cendere1910 soru sahibinden de özür dilerim. Biz çekilelim bırakalım birileri kazandım zannetsin sana karşı saygım da sonsuz 🙏
@aşkkadamıı0 ne demek kardeşim seviliyosun ☺️
@Cendere1910 eksik olma abim
@aşkkadamıı0 ne demek kardeşim
Aklı uçkurunda, sapık tipler geliyor. Utanma arlanma duyguları da yok. İstemeden nude atanlar bunun ispatı. Yerine koyup düşünme fakirleri geliyor. Gerçi şaşırmıyorum bizim toplum ataerkilken. Çoğu kendi analarına, bacılarına yapılsın istemediği şeyleri başka kızlardan beklemeyi hak bilen tipler. Bir şey dersen de "Sen, benim kardeşim değilsin ki." olur. Çoğu yalancı, çıkarı için yalandan yere seviyorum ayağı yapan tipler. Aldatıp aldatıp sorunu kendinde arayan tipler. Karakter yoksunu ne anlar ki şereften, onurdan? Görsel olarak devamlı bizi Rus kadınları ile kıyaslayan kıllı, göbekli tipler geliyor.
Karşıda *
Kendi kıskanç ama gözü dışarıda olan
Dışarı dan çok erkek, çok sert, maço ve homofobik görünen tiplerin %90 ı nın gizli pasif gey olduğu
Kendi s. kine sahip çıkamayıp yanında ki kadının hayatını ona dar etmeyi "sahiplenmek" sanan
Her naneyi yedikten sonra bakire ev kız ı isteyen
Bu dedin tipler yurtdışında bile var burada okumus büymüsler hale o kafadanlar saka gibi
Mutlaka vardır
Benim yaşadım ülkede va rmalsef
Güçlü vatanına ailesine bağlı
Kıskanç
Fazla öfkeli
Yakışıklı (çoğu erkek bakımsız ve zevksiz sadece)
Güvenilir
Sapık
Agresiv
Kibirli
Teşekkür ederim ☺️
Ben tek bir kişiyi tarif etmedim zaten @Shabazz 🖤
Kendini beğenmiş, argo kelimeler söyleyen Türk erkekleri.
BU ELEMANLAR. Evde çorabı çıkarır çatır çatır koltukta yayılarak osurur. Elinde tesbih ne dediği belirsiz bir şey der. Bir eli kumanda da. Bir eli burnunda. Haberleri izler. Kavede şu kariyi bı s. kseydm der Aşırı gururlu kibirli ve melonkolik olurlar belli etmezler Onlar dunyanin en iyi siyasetini yaparlar hep onlar haklıdır Göbekli erkekledir genetik malum

Fiziksel özellik olarak Fatih Sultan Mehmet Han geliyor at üstündeki haliyle ve çok eski zamanlardaki genç koyu kumral erkekler geliyo aklıma pala bıyıklı😂 günümüz erkekleri Türk erkeği olmaktan uzak geliyor bana, türk erkeği dediğin fetheder gözükara olur bence
Kıskançlık : Atalarımızdan gelen bir sahiplenici erkek yapısı var. Ama bu tabikide şu anlaşılmasın. "Ben izin vermezsem dışarı bile çıkamazsın" Erkeğim ben diye dolaşıp kadınlar üzerinde baskı kurmaya çalışan tipler değil.
Kadınına değer veren, güvenen, koruyan bir erkek yapısı.
Türk erkeği deyince tek bir şey gelmiyor aklıma. Kötü yorum yapsam iyiye yazık olur iyi yorum yapsam kötü kendini nimetten satar. Adamı da var vasıfsız cahilide. Yuvarlak cevap vermek gerekirse mangal yapan erkekler geliyor aklıma.
Şu merhamet ve yakışıklı diyenler ne içiyor acaba. Yakışık ne gezsin bu toplumun özünde yok. Koca göbek üstüne kel ve birde Süleyman sakalı desenize, gerçekler bunlar. Daha fazlasını da yazmayalım ama sadakat desen 0
@socratesx gerçek bu, neyin sıkıntısı sokaklar bunlarla dolu, güzel yakışıklı göreceğim diye akla karayı seciyorum keşke olsa geninde yok bu ülkenin
@socratesx tüm şehir aynı🤣 geziyorum her yeri
@socratesx sende bu tipsin herhalde bu kadar sorun ettiğine göre😅
@socratesx tabiki evet demeyeceksin bunu hiç beklemedim
@socratesx öyle olsun🤣
@socratesx o kadar bir şey değil de sultan sülüman sakali birde göbek üstüne kel ise eyvah eyvah 😅 birde kel çekiciliği diye bir şey uyduruyorlarki aman aman ne gülüyorum🤣
Cok haklisin asla sadık degiller utanmadan sadık kiz istiyorlar serefsiz kekolar
@Asterix_ birde bu klişeleşmiş sözleriniz iyi ki var sığınıyorsunuz😅 kızlar sizlere❤️😍
@socratesx geçin bunları, en yakışıklı erkek bile kelse solda sıfır konumuna geçer. Bunun denenmiş örnekleri ünlülerde bile var çok beğenilen bir erkek ünlü kel olunca bu ne der herkes çoğunlukla
@Asterix_ herkes kendinden sorumlu, hayır demeyi bilin siz üzerinizden atın sorumluluğu ama ne gezer
@socratesx değil işte🤣 size öyle geliyor, kellik hiçbir erkeğe yakışmıyor yakışıklı ise bile karizma gidiyor
Bazı ucuz karşı cinsin bu kadar kendini beğenmiş olmasının en önemli sebeplerinden biri. Yabancı ülkelerde bizim erkekler kadar kadınlara değer veren bir ırk daha bulamazsın...
Valla cok doğru mesela rus kadinlara Türk erkekinden baska kim deger veriyor araplar belki böyle degeri kim görse turkiye gelir tatil yapar evlenir oyle hir erkekle bildin köle oluyorlar
@Sankiskizzzz299 siz de karalama peşindesiniz
@aşkkadamıı0 gercekler tc erkeki zoruna gitmesin hadi yaz sezonu antlaay eskort ruslar geliyor rus düsurmeye devam edip sonra düzgün kiz arayisina girem Türk erkegidir etrafinda kendizi gibi kizlari gorunce evlencek kiz yok derler
@Sankiskizzzz299 doğru valla TC erkekleri çok abazan
@Sankiskizzzz299 evlenme gibi derdim yok o defter kaltağın birinin beni aldattığını görünce kapandı. Ruslara gerek yok ki sizin cinsleriniz çiklete bile veriyorken niye Rusla niye uğraşalım 😂😂
Burada bile diyorlar siteyi cinsellik için kullanıyorlar hepsi
@alisssaaaaa 😂😂 valla sizinkiler her yerde veriyor 😂😂
@alisssaaaaa para gördümü bizim bile aklımıza gelmeyen fanteziler sizden çıkıyor 😂😂
@aşkkadamıı0 ben daha çok sizinkilerin verdiğini görüyorum ama
Hele asker polis görsün ayakta boşalıyor 😂😂
Tamam bizim vermemiz sorun değil ama siz hem evlenmeden olmaz diyorsunuz hemde oooo atı alan üsküdarı geçiyor 😂😂
@aşkkadamıı0 o sizin fantaziniz ya geçen yazmışlar buraya yok mu yaşli zengin teyze evlenelim diye hahahaa
Kanka zamanın kızları valla çok hızlı şaka bi yana 😂😂
Geçen 18 yaşında daha yanıma gelmek için can atıyor 😂😂 bebekte bebek diyor 😂😂
@aşkkadamıı0 sen bütün kızlara yazmışsın hayırdır ya böyle yapma obje gibi görüyoruz seni ortalıkta kalmışsın
İkinci gün sosyal medya şifrelerini atmış bana 😂😂
Ben erkeklere genel olarak yorum yapana tahammülüm yok ne olarak görünürsem görüneyim 😂😂 ama siz gerçekleri duyunca frekans karışıyor 😂😂
Biride çıkar namustan bahseder yok bilmem ne kendi yedigi haltı kendi annesi bilse lime lime eder naval okuyor 😂😂
İstek arzu olabilir ama zamanın kızları para için herşeyini sergiliyor çoğu. Ve bu iş her önüne gelenle yapılmaz kızın biri bi ton kıl var orasında ilişkiye girmeye çalışıyor 😂😂
Yine biri adet kanını çekip atmış bunları gördük arkadaşlara atanlarda sizin çoğunuz doğru bok değil
Bende istekliyimdir ama öyle kanlı kıllı kızlada olmaz yani. O gündür canım sarmıyor valla kızları kötülemek için değil gerçekler yani mikrop yuvası olan var orası bizdekinin de bi değeri var yani 😂😂
@aşkkadamıı0 erkeklere yorum yapanlara tahammülün yok maşallah herkesle kavga etmişsin durdurak bilmeden nedense sorun sende gibi geldi. O kadar kişi yanlış sen mi doğrusun. Erkeklerin ne halt olduklarını bildikleri için yazmışlar ama sen gerçekleri duyunca frekansı karışan sensin sonra da burada erkeklere yazılana tahammülüm yok yazıyorsun
@aşkkadamıı0 Bende istekliyimdir ama öyle kanlı kıllı kızlada olmaz yani. O gündür canım sarmıyor valla kızları kötülemek için değil gerçekler yani mikrop yuvası olan var orası bizdekinin de bi değeri var yani sizin çoğunuz doğru bok değil
Sizinde çoğunuz doğru bok değil yazdıklarına bakılırsa. İstekliyim diyerek milyon kıza nude atiyorsunuz
Ablacım biz hakedene hakkını verme tarafındayız kimseye şirin görünmek gibi derdimiz yok 😂😂
Siz istiyorsunuz biz veriyoruz 😂😂 hee biz aramıyoruz asker polis gördümü ne yapacağını bilmeyenle dolu ortalık😂😂
Ben doğruyum dört dörtlüğüm demem ama sizde şu çok klişe oldu evlenmeden olmaz falan emin ol en iyi performans onlarda 😂😂
@aşkkadamıı0 bizde hak edene hak edeni veriyoruz erkeklere bir şey yazilinca zıplamayacaksın.
@aşkkadamıı0 ortalık abazan erkekten geçmiyor be dayı ne anlatıyorsun sen hakkınızda sürekli dava açılıyor tacizden sizi kim ister ki git suriyeliye ver sizi onlar keser anca 😅😅
Ver ablam ver bende zamanın kızları ile ilgili şahit olduklarım delilleri ile mevcut
Abla öyle deme vallahi yanıyor iki tanesi. Biri 18 biri 22 işim gücümden yetişemiyorum 😂😂
@aşkkadamıı0 şimdi gidiyorsun dayicim google a abazan türk erkekleri yazıyorsun gerçeklerle bir güzel yüzleşiyorsun. Ruslar yaka silkiyor sizden çok abazansınız diye. Sende istekliymişsin kendin söyledin ne bok olduğunu
Bizdekinin de bi değeri var yani 😂😂 öyle ne yediği belirsizle işimiz olmaz 😂😂
Sende yaz ablam ifşa türk kızları diye ne bok olduğunu gör hemcinslerinin
@aşkkadamıı0 sizdekinin değeri suriyeli kadın be dayicim. Abazanlik yapma burada türk kızlarına bak dava yersin ne bok olduğunu belli zaten istekli falansın
Para var yancıkta y@rr@k oynar @mcıkta 😂😂 ama siz para için o kadar vermeyi gözünüz kesiyorsa oranızı teslim etmeye seve seve 😂😂
Gerçeğe gerçek konuşuyoruz
Küsecekseniz oynamayalım
@aşkkadamıı0 senin çevren öyle demek ki dürüst kız görmemişsin. Eeee tabi ne bok olduğun belli temiz kızlar niye olsun çevrende
Ablacım iyi güzel aileden bahsediyorsun da sen kendine baktın mı hiç geçmişim pırıl pırıl diyebiliyor musun onu de burada ilk yorumu yapanlara yorum yapıyorum sizin beyniniz durgun sanırım. Çevremdekilerde gayet elit kendini bilen cinsten her biri kendine musallat olan oldumu bana söyler gereğini yaparım. Ben sadece görüp şahit olduklarımdan örnek veriyorum
@aşkkadamıı0 herkes biliyor türk erkeklerinin ne ifşaları olduğunu tüm dünyaya rezilsiniz yabancılar sizi gördü mü kaçıyor türk kızları dava açıyor tacizden yokluktan damacanaya halleniyorsunuz be. Damacana ifsaniz var kedi köpek ifsaniz var. Gerçekleri söyleyince senin gibilerin nevri dönüyor ajajhahaa
O yüzden gidin önce hemcinslerinizle bu konuyu tartışıp erkeklere açık seçik onlar istemeden paylaşmayaçağız diye sonra gelin bu platformda erkeklere yorum yapıp çıbanın başı siz sonra günah keçisi erkekler yok öyle
Salatalık patlıcan 😂😂
Tarak 😂😂
Vites 😂😂
@aşkkadamıı0 evet pırıl pırılım elhamdülillah damacanaya hallenen siz düşünün. Burada gezen erkeklerin elit değil abidik gubidik ailesi olur elitmis. Sen elit çevreden gelsen burada kudurmazsın deli örük
Deodorant 😂😂
Canımız sıkılıyor sitres atıyoruz ablacım 😂😂
Çok şükür o seviyeye indirgemedim kendimi 😂 ama sizde isteyip ulaşamayınca kedinin ulaşamadığı ciğere mundar demesi gibi işiniz 😂😂
@aşkkadamıı0 canın sıkılıyorsa pavyona git ne bok olduğunuz belli yabancısı değilsiniz
@aşkkadamıı0 birde yazmayı bilse sitres ne
orada erkekleri tatmin eden kimin hemcinsleri acaba 😂
Stres ablacım sitres 😂😂
@aşkkadamıı0 valla ulaşamadığımı kimse yok sen ne yazıp çiziyorsun anlamadım. Acayip kuduruyorsun türk erkeklerine laf gelince ama ne bok olduğunuz belli be doğruları konuşuyoruz
Para için yapmayacağınız yok sonra naval oku bakam oku. Yersek tabi maymun gözünü açtı
Bak ulaşmadığım yok dediğine göre sende istiyorsun demekki
@aşkkadamıı0 burada kaç kişi jigolo olmayı teklif etti 35+ yaş üstü kadınlara be neler gördük neler. Türk erkeği para için*bne bile oldu ahhshaha
Burdaki evli ablalar iyi bilir aşna fişneyi
@aşkkadamıı0 demek ki sen bir haltlar yemişsin o ablalarla jigololardan biri sen misin yoksa kdjsjsdj
Abla onlarda o kadar aranmasın 35 yaşından sonra 😂
Abla ben hakedene hakkını verme taraftarıyım paralı parasız 😂😂
Sitedeki ablalar+ senin gibi istekli abazanlar
Güzel teklifle gelen kadınlar oluyor paralı ama eşi dünyadan merhabar yaşıyor işte garibim 😂
@aşkkadamıı0 Avrupa adam yerine koymuyor senin gibi türk erkeklerini karıdan başka bir şey düşünmüyorsun diye. ddjdjdj türk erkeği: kadın kadın kadın. Bilim yok uçkur düşünmekten kafanız çalışmıyor
Adam gibi ekmeğimi kazanır yerim çatır çatır ama sizin gibiler müptelası olursunuz paralının 😂😂
@aşkkadamıı0 bak işte Türk erkeginin özeti kendi ifşanı kendin verdin ahahahhaha ölüm yediğiniz boklar boyunuzu aşmış ahlaksızlıkta türk erkeğinin üstüne yok valla
Sende köyde çobanlık yaparsın bilim dersin yarabbi ya 😂😂
@aşkkadamıı0 hemcinslerin bile doğruları yazmış bak yorumlara eli mikinde, abazan demişler size hemcinslerin bile yanında değil ahahhaha bence sus rezil olma kxjdjd
Ablacım o zaman günaha sokmayın beni param var diye
Gidin garip guraba fakir sevin
Ama yemez
Niçin lüks olacak size sonra ne isterse alsın benden dersiniz 😂
@aşkkadamıı0 len boynuna kadar gunahsiniz siz zaten. Şimdi Müslümanımda dersin ama zina yaparsın ajajsjaj
@aşkkadamıı0 hemcinslerin bile doğruları yazmış bak yorumlara eli mikinde, abazan demişler size hemcinslerin bile yanında değil ahahhaha bence sus rezil olma kxjdjd
Bak onlar işte sizi tavlamaya çalışıp sizi popo üstü bırakıp yalakalık yapmak isteyenler 😂
@aşkkadamıı0 olm seni sevse sevse suriler sever damızlık kim ne yapsın senin gibi beyinsizi
@aşkkadamıı0 len boynuna kadar gunahsiniz siz zaten. Şimdi Müslümanımda dersin ama zina yaparsın ajajsjaj
Bunu sizden başka yapan yok günahımla sevabımda benim
@aşkkadamıı0 Avrupa yüzünüze bakmıyor adam yerine koymuyor la uçkur düşkünleri
Rus kadınlarını iyi dinlememişsin uzun versiyonunu atayım gör 😂😂
Tuvalete gitmezsin beni biri görür utanırım diye kız olarak 😂😂
@aşkkadamıı0 len yediğin haltlari birbir yazdın inkar ediyorsun şimdide carpilacaksın. +30 yaş kadınlarla zina yapan ucube
Ablacım bak kafan basmıyorsa soğuk suya sok gel
Ben koşmam birinin peşinde beni bulana veririm emaneti 😂
@aşkkadamıı0 bir Rus kadını, sitedeki ablalar... Abazanlik başa bela
Anla bunu da 😂
@aşkkadamıı0 neyse ki biliyoruz adınız çıkmış karı düşkünü diye
@aşkkadamıı0 anan görse suratına tükürür
Sizde para için gözü kapalı verenlersiniz
Senin anan seni lime lime eder
Bilmediği adamla pazarlık yapıyor diye😂😂
@aşkkadamıı0 varsınız yokunuz emanet beyin yok tabi
Bu namus fukaralığını bırakın o yüzden
@aşkkadamıı0 varsınız yokunuz emanet beyin yok tabi
Emanet önemli
😂😂
Sende doğru bok olsan bu siteye gelmesin
@aşkkadamıı0 ben senin gibi orada burada sürtmüyorum be uçkur beyin. Annem benden memnun senin gibi boş beleş yetiştirmedi. Anan seni doğurduğuna pismandir şimdi
Burada erkek kadın niyet belli
@aşkkadamıı0 ne zamandır bir türk erkeğini ezmiyordum şimdi bütün sinirimi çıkaracağım
@aşkkadamıı0 ben senin gibi orada burada sürtmüyorum be uçkur beyin. Annem benden memnun senin gibi boş beleş yetiştirmedi. Anan seni doğurduğuna pismandir şimdi
Benim annem senin gibilerin olduğunu bilmiyor ki garibim her kız tertemiz sanıyor
@aşkkadamıı0 bilmediğim biri değilsin yediğin boklari bir bir yazdın ahlak yoksunh
Başlasın düello abla 😂😂
Ver gelsin
Unutma sende bazı emeller için emanete boyun eğeceksin unutma 😂😂
Yaptığını inkar eden bizden değildir😂😂
@aşkkadamıı0 senin anan seni doğuracağına taş dogursaydi pislik
@aşkkadamıı0 senin gibileri böcek gibi ezdim hep ben kazandım
Senin gibilerde emelleri için türemese keşke
@aşkkadamıı0 sen doğru bok olsan bu sitede kadınlara yazmazsin aptaI herif
İşim yok sabaha kadar atışabiliriz
@aşkkadamıı0 kendi niyetin belli uçkur beyin gerçekleri duyunca köpek gibi zirlarsin
Sende doğru bok olsan burada dil uzatmazsın ona buna
@aşkkadamıı0 emanetini birgün ucururlarsa çok zirlama ha
Yok emanet güvende uyuyor
@aşkkadamıı0 doğru bok olsan milletin yorumuna yazmasın gerçekleri duyunca it gibi kudurma
@aşkkadamıı0 tinderlarda takılan abaza türk erkeği seni
Ablacım bak senin akıl kıt
Yatmak isteyen hemcinslerine sor beni
@aşkkadamıı0 yozlaşmış abazan seni
@aşkkadamıı0 çok siçtım senin gibi itlerin ağzına
Valla dipdiri
@aşkkadamıı0 seninde ağzının payını verir paket yaparım
Senin fiyatın ne la
He
Ukala pislik
Erkeklerin karşısında kaliteniz olsun
Yosmaya bak hele benimle aşık atacağını sanıyor cüksüz
O çükle seni uzaya fırlatırım
Sonra deney yapıp gelirsin
@aşkkadamıı0 erkeklere laf edilmesine tahammül edemiyormuş frekansı bozuluyormuş bozacağım senin moralini çüksüz
@aşkkadamıı0 s1k beyinli olduğunuzu tüm dünya biliyor beyin yoksunlari
Hepsine sesli gülüyorum 😂
@aşkkadamıı0 s1ker atarım adamı
Bak belli kelimeler onları yaz dur
Beyin yok
Akıl kıt
@aşkkadamıı0 türk erkeklerinden ala obje yok dünyada erkek osrpusu erkekler
@aşkkadamıı0 para için kendi hemcinsinize veriyorsunuz la
Hadi dediklerini ben kabul ettim sen niye kızların yaptıklarını kabul edemiyorsun
Ablacım
Kabul edin bunları
@aşkkadamıı0 hicbirşey yazamıyor amip kızlara karşı haddinizi bileceksiniz! Adam olacaksınız adamlık sizde ne gezer. Kızlar demeden önce besmele cek cenabet
Siz bizden daha müptelasınız ama dışa vurmaya korkuyorsunuz duyar biri diye
Siçarim senin ağzına g*doş
Onlarda koşa koşa gelmesin
Söyle onlara
Parası olanın kucağına atlamayın de
Argo yok düello yapıyoruz
Sadece
@aşkkadamıı0 kizlardan bahsederken dikkat edeceksin adam olacaksınız.
Neyse o onu diyoruz
Ne eksik ne fazla
Ben istediğim zaman canım isterse paramla yaparım dert değil
@aşkkadamıı0 kızlar karşısında kalitesiz olan TC erkeği ortalık maIIar ucuz maI
Ama sizin bu konuda ahlaki olarak biraz daha hassas olmanız lazım
Mal ucuzsa taliplisi çok olur
@aşkkadamıı0 ahlaksız erkeğe ahlakli kız yok. Senin gibi ahlaksız erkeğe ahlaksız kız layık
Bak sazan gibi nasıl düştün geldin 😂😂
@aşkkadamıı0 temiz kadınlar temiz erkeklere layıktır cenabet
İstediğim buydu 😂😂
@aşkkadamıı0 kendin her boku yiyipte kadından namus bekleme
İstediğimi verdin bana 😂😂
@aşkkadamıı0 zina yapınca erkek günaha girmiyor mu
Gel gel küçü küçü 😂😂
Günah benim sevap benim sen melek misin
Meleksen burada ne işin var dini sayfalara git
@aşkkadamıı0 🦴🦴🦴 zina yapan ahlak yokusunu
@aşkkadamıı0 çevren senin gibi kadınlarla dolu. Namuslu kadın arama ahlaksız
@aşkkadamıı0 pis cenabet
Kırdın beni gülmeden 😂😂
Aramıyorum zaten
Sen arandığını falan mı zannediyorsun
Benim işim tecrübelilerle 😂😂
@aşkkadamıı0 milletin yorumuna atlayan sensin yerini bil aglayacaksan yazma ahlaksız
Bozulmuş arıyorum 😂😂
@aşkkadamıı0 sana ne benim hangi sayfada olduğumdan pislik
Varsa bozulmuş itina ile tamir edilir 😂😂
@aşkkadamıı0 senin gibi serrolarij ağzına böyle siçarim
Zıplaya zıplaya gelmeseydin peşimden 😂😂
Bak keyfim yerinde 😂😂
Eğlence buldum kendime küçü kücü oynuyorum 😂😂
Erkeklerin ne bok olduklarını yazdık kabullen ağlama burada
@aşkkadamıı0 ABAZAN TURK ERKEKLERİ.
Yapıp yapıp temizim diye gezen utansın
Satılık koyunlar 😂😂
@aşkkadamıı0 türk erkekleri kadar abazan yok şu dunyada be
Sizin kadar da ucuz yok
@aşkkadamıı0 damacana be damacanaya hallenecek kadar ahlaksizsiniz adınız çıkmış
@aşkkadamıı0 ahlaksız türk erkekleri
Yetiyor hepinize de param 😂😂
Senin kuyruk acın mı var
@aşkkadamıı0 o Pp fotoğrafını SS aldım gay sitelerinde paylaşacağım bu arada ahhahahaha
Geçmişten
Bana mı öyle geldi
@aşkkadamıı0 çok iyi malzeme çıkar onlara da ajahha
Köt yandı kuşu gibi geziyorsun buralarda
Elinden geleni ardına bırakma 😂
Sizin gibilerin ne olduğu uzun videolarda
@aşkkadamıı0 sen niye milletin yorumuna zipladin hıyarto gerçekleri duymak niye zoruna gitti
Bak ben kabul ediyorum ama genel olarak erkekler dersen sanada kızlar böyle derler
@aşkkadamıı0 dur şimdi senin fotoğrafını paylaşayım gaylere meze ol
Sonra böyle koyun gibi laf yetiştirmeye çalışırsın
@aşkkadamıı0 bakalım ne verecekler sana gayler jsjshsh
Yap ablacım
Bende bi yerden aldım onu sahibi düşünsün
Akıllı zanneden küçük beyinçikli
Ben delimiyim gerçeğimi buraya 😂😂
@aşkkadamıı0 sen kaşındın. Ağzına biber sürerim demiştim böcek gibi ezdigim ağzının payını verdiğim çok oldu
Burdayım hala
@aşkkadamıı0 şimdi bu lafları yiyince ağlama bana laf yetişiyorsun diye
Düello devam ediyor
@aşkkadamıı0 kabul ediyorsan erkeklerin ne olduğunu susacaksin kızlar doğru söylüyor.
Benim manita fotoğraf atmış bakıp geliyorum
Hee önemli bişey değilmiş nerde kaldık
Susmak yok yola devam 😂😂
Erkekleri fazla gezdirmeyin ağzınızda
Git evde işlere bak yemek yap 😂😂
Bu işlere yararsınız 😂
@aşkkadamıı0 senin fotoğraf sitelerde geziyor ama
@aşkkadamıı0 türk erkeklerinin ağzına sicmayan kalmamiştir köpek oldunuz kapımızda
Kişi kendinden bilir işi 😂
@aşkkadamıı0 bak bakayım yorumlara hemcinslerin bile ne bok olduğunuzu yazmış it
Sana inat bi dansöz oynatacağım masada bi yandan bu yorumları okuyacağım 😂😂
@aşkkadamıı0 sende kabul ediyorsun ne bok olduğunu kızlar söyleyince niye zoruna gidiyor
O onların sorunu 😂😂
@aşkkadamıı0 yapmaktan utanmıyorsan yüzüne vurunca da utanmayacaksin
Ben zevk için yapacağım 😂
@aşkkadamıı0 adam bile değilsiniz damacana tecavuzculeri
Kabul edenlere etek al 😂😂
Ucuz mal ürünleri 😂😂
Akşam randevum var kız arkadaşımla sen yaz ben yarın okurum 😂😂
@aşkkadamıı0 damacana tecavuzcusu
@aşkkadamıı0 rezil herifler
@aşkkadamıı0 ahlak yoksunu türk erkekleri tecavuzculer
Beni sevindirip güldürdüğün için teşekkür ederim ablacım sana bol şanslar dikkat et devir kötü 😂😂👋
@aşkkadamıı0 sana kim bakar ki. Kız arkadaşında senin gibi p*zevenk ortamlidir
@aşkkadamıı0 damacanaya tecavüz eden turk erkekginin damacana sevgilisi olur ahahhahaha
@aşkkadamıı0 neyse abazan bir türk erkeğinin daha ağzına sicmis ve haddini bildirmiş durumdayiz
@aşkkadamıı0 üzüntüden kaçıyor
Hakkını vermeye gidiyorum hemcinsinin 😂😂 kudur 😂😂
@aşkkadamıı0 ağzına sıcilmasini istiyorsan yaz buraya ağzının payını yine verir adam ederim seni
Bu daha önemli benim için ayda yılda bir görüşüyoruz azcık anlayış lütfen 😂😂
@aşkkadamıı0 damacaya tecavüz etmeye mi gidiyorsun şimdide
Sen kim köpek 😂😂
İstersen özelini aç paylaşayım damacana mı ne 😂😂
@aşkkadamıı0 köpek sen deyyus 😅😅
Git okuma yazma öğren gel
@aşkkadamıı0 senin gibi g*vatin ancak damacana sevgilisi olur
@aşkkadamıı0 köpek sen deyyus 😅😅
😂😂😂😂😂
@aşkkadamıı0 köpeğe mi tecavüz edeceksin yoksa seni adı köpek seniiii
Bak ben kanıtsız konuşmam varsa merakın nasıl bişey olduğunu atarım kendisinin
Öyle boş beleş konuşması kolay
Öğrenmiş orada iki kelime
Ama vücudu biraz sivilceli 😂🙈
@aşkkadamıı0 neyse senin gibi ahlak yokusunu daha it gibi havlattim
@aşkkadamıı0 evet arkadaşlar türk erkeğinin ahlaksızlığın bir kez daha gördünuz yorumlarda
Hadi aç dm i atayım valla
@aşkkadamıı0 oltaya geldi kendi itiraf etti ne p*zevenk karı düşkünü olduğunu
@aşkkadamıı0 siz haklısınız kızlar türk erkekleride kabul ediyor abazan olduğunu
Bende bi Türk kızının hakkını vermeye gidiyorum merak eden varsa özelini açsın dm de baksın dursun 😂😂
@aşkkadamıı0 kızların kesip attığı tırnağı olamazlar bunlar
Ablam ihtiyaçı olanının ihtiyacını da mı gider meyeljm
Evli ablalardan yorumlar al sen burdan
Onların eşleri uyurken yanında yazıyor
Ne bok olduğunu itiraf eden belli
Unutmayın bu türk erkeklerinden daha değerlisiniz. İsteyin kapınıza köpek olurlar
Sonra ahlaklı erkek ara buralarda
Hey yavrum hey
Mal belli ortada
Hemcinslerine ders ver sen
Eş aldatıcılar
Yeter bu kadar eğlençe 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 çuvvvv
Türk erkeği aldatır, zina yapar, abazadir ne bok olduğunu siz daha iyi biliyorsunuz
Gelip burada namus beklerse sizden sicin ağzına koyun kenara
Kadınlar farklı değil ki bebem
@aşkkadamıı0 kendileri itiraf ediyor herşeyi erkekler kadınlarla oluyor diye
Gelip burada namus beklerse sizden sicin ağzına koyun kenara
Heh bak bunları bil
Önce kendinize bakın sonra erkeklere dönün 😂😂
Ne mal olduğunuzu sende itiraf ettin yuppi 😂😂😂
@aşkkadamıı0 aynen senin ağzına sı*tım kenara koydum şimdi seni. Buraya başka kızlar gelip sıvar ağzına zaten
Bi kadın daha itirafçı oldu görev başarıyla tamamlandı
@aşkkadamıı0 şimdi yallah burdan
Benim branşım belli öyleler gelsin
Toylar işimi görmüyor az para yiyici gelsin 😂😂
@aşkkadamıı0 yo itirafçi olan sensin. onu söyle düzelt. Bir erkek daha itirafci oldu
Neyse yeter bu kadar muhabbet ablacım iyi kafa açtın ben gider zamanım daraldı zaman kötü kolla g@tü 😂😂😂
@aşkkadamıı0 abazan itirafçı erkeklere sende eklendin kendin dedin evet erkekler abazan diye ahhahaha
Hakedene hakkı verilir isteyen olursa ver adresimi kendine cici bak cici kız 😂😂
@aşkkadamıı0 kafama sıçtın demiyorda. Neyse bir erkek ne bok olduğunu itiraf etti arkadaşlar ss alın paylaşın heryerde
Abazanmis paylaşın itirafçı oldu
Hepsi böyleymiş bunları itiraf etti
Gece bekle beni işimi kızın hakkını vereyim geliyorum 😂😂
@aşkkadamıı0 bu nicki SS alın kızlar yaptığı boklari itiraf etti itirafçı erkeklerden bu da
Çok basit düşünüyorsun çok
Yarın yeni hesap devam
Bu hesapla işim bu kadar 😂😂
Beni güldürdün ya allah seni güldürsün
Biraz beyninizi kullanın
Be ablacım
@aşkkadamıı0 itirafçı erkek bu. Herkese yayacagim hepiniz itirafcisiniz her bok yiyorsunuz kızlar karşısında kaliteli olun milli goriller skjsdjdj
Kıl yumağı goriller sizi mide var bizdede anguslar ahahah
Sizdede kıllarını kesmeyenler var kanka
Vallaha ıyykkk
Midem bulandı kıl dedinde
@aşkkadamıı0 çevren ahlaksız olunca ahlakli kız arama
Cehennemde görüşürüz sende eylemlerine tam gaz devam et
@aşkkadamıı0 sen kim köpek temiz ahlaklı kız istiyorsun deyyus
Bu kıllı dediğim valla bi yerden di unuttum
Kıllılar kıllılar 😂😂😂
Iyyyykkk kusacağım ya 😂😂
Hayde yol al akıl yoksunu
Beyinsiz ak
Kıllarını temizleme adeti yok mu be mübarek
Birde engelleyip kaldırıyor özürlü ya beyinsiz ahahahah
Biri parmaklarıyla zevk suyunu yalar ıyykkkk
Ben valla istifar etmeye gidiyorum
Yazdığın hicbirşey ban ulaşmıyor ama benim lafım sana giriyor beyinsiz sjsjjzjs
Hala yazıyor beyinsiz lafım boru gibi giriyor sana hala jahahaha ama ben hicbirşey okumuyorum. Neyse arkadaşlar bu itirafçı erkek objesiyle tanışın
Keşke elit profiller gelse aklımıza ama kıllı göbekli abazanlık yapan profiller öne çıkıyor.
Hiç şeyler gelmiyor aklıma linç yemeyeceksem hsjsjswnsjs cinsellik dışında pek bir şey çalışmıyor akılları
Geliyor.
Bazı ülkelere göre bizim erkeklerimizin daha erkeksi olduğunu düşünüyorum
Bende kılsız erkek severim pek çok kız gibi ama asyalı erkeklerin pek çoğu erkek gibi değil. Tavırları falan bir değişik. Yine de hepsi öyle tvlerde göründüğü gibi değil. Ama bazıları çok iyi çünkü hiçbir ülkedeki erkekte bulunmayan bir ses tonu var bazılarında bende onlara düşüyorum. Hem kalın hem nazik ses tonu olabilen tek Koreli erkekler. Diğer ülkelerde böylesi çok nadir bulunur. Korelilerin de ayrı bir çekiciliği var ama pek çoğunun da güzelliğini estetikle elde etmiş olması üzücü çünkü bir çocuk yapsak onlardan çok çirkin doğabilir.
Tanıştığım çoğu kız ve gördüğüm bazı anketler öyle demiyor. Çoğu erkeğe sakal bile yakışmıyor. O kıl seviyorum diyenlerin çoğu tek sakaldan bahsediyordur.
Aynaya bak önce sonra yargıla bir de sen TÜRK müsün ki yargılayacaksın diyorum
Türk erkeklerini başka ülkedeki erkeklere değişmem valaha Şu an akl8ma gelmiyor ama türk erkeği başka yani 🙃😉
Küçük tesbihi olup zincirli kolye takması kro yani benim sevdiğim adam gibi 🥰🥰🥰🤣🤣🤣
Yani çoğu yakıṣıklı ve bakımlı bence bide çok korumacı ve sahipleniciler. Yiğidi öldür hakkını yeme.
Fiziki Olarak : Göbek
Huy Olarak : Gittiği mekanın cirosunu hesaplaması
Davranış olarak : Belli aralıklarla sakalını sıvazlaması
Ayıp oluyo ama
Türk erkekleri günlük hayatta çok kibar , efendi , saygılıdırlar benim reelde gördüğüm kadarile. İstisnalar her yerde, her zaman var.

Tek özellikleri bu.
Oha yuh🤣
Onun bile az geldiğini söyleyen duydum ah be abla hemcinslerinizi bi tanısanız 😂😂
@edatekn abisi bak nerde ne yediğinizi bizden iyi biliyorsunuz o yüzden bi düşün istersen bak sana demiyorum ama genel olarak sizde de bişeylerin merakı var be valla ben üzülüyorum. Cennet annelerin ayakları altında hepsine kurban olayım ama geleceğin anneleri neden onun bunun altında evlenmeden hemde yazık değil mi o babalara siz kadınlar için didiniyor
Bunu bi düşün öyle gel
Bak ben demiyorum Google amcaya ifşa yaz ilk kadın mı erkek mi çıkacak ayıktın kafan basmazsa havuç suyu iç 😂😂
Ayrıca benim annem senin gibi mikropların ağzına büyük gelir. Benim sülalemde kadınların hepsi evinde eşine sadık ama biz şimdinin kızlarını diyoruz kafa geri geri çalışıyor senin abisi
@edetekn abisi senin geçmişten derin acıların var çözdüm ben seni kim canını yaktı söyle bakalım
@edatekn ailemin hepsi benim kontrolüm altında. Hepsinin nereye nerede olduğundan haberim olur. Ayrıca çoğunuz dedim bak gözler şaşı olmuş okuyamıyorsun
@edetekn bak ne güzel kendini anlatıyorsun yarası olan gocunur demekki onun bunun altında yatarken düşünemiyorsunuz sonra amcı oluyoruz birde biz en azından kadında olan bişeyi arzuluyoruz ama siz salata patlıcan pişiriyorsunuz oranızda 😂😂
@Sankiskizzzz299 bu adam bütün kızlar hakkında ahlaksız seyler yazıyor sende haklı buluyorsun bu nasıl pick melik? Nasıl bir erkek yalakalığı
Aldatması direk aldatılan biri olarak siteden sevgili yapılmaz
Direk yüz siması ile kendini belli ediveriyorlar gariii🤭😂😂
Genelleme yapanların IQ seviyesi 89. Herkesin tanımladığı sözde Türk erkeği profili kendi karakteridir. Nasıl bir kızsan öyle erkekleri çekersin kendine.
Sabahtan akşama kadar kahvede okey oynayan Türk erkegi
Pek bilemedim
Ama yukardaki foto. Komik 😂😂😂
Cefakar vefakar aile babası dost sırdaş vs. say say bitmez 👍
Senin gibi kezolara fazla değer vermeleri geliyor
Oha resmi daha görmeden recep ivedik dedim o çıktı
abazalar, pantolonunu çekiştiren, sahiplenici, göbekli :D
Kadın yorumlarina bakarsak, hepsi yabancı ile birlikte 🤣
Valla erkeklerin Turk'u de yabancisi da asagi yukari ayni 😀Geneli cinsellik dusunuyor.
Agresif, umursamaz ve hijyen konusunda yetersiz oluşları.
Yalancı, bencil ve sapık. (Gerçekten iyi olanlardan özür diliyorum)
Tam gorseldeki gibi, bazilari sakalsizken bile sakalli gibiler mesela kebap sarimsak sogan lahmacun kokuyolar sigara raki falan iciyolar nargile iciyolar. Benim icin tr erkegi bu sekilde. Iyk.
Elit insanlar bu ulkede cok az.. genel bitki ortusu yukaridaki gibi :D
Sekse çok düşkün olmaları buna en büyük örnek ben 😉
Esmer, kirli sakallı, siyah saçlı, koyu gözlü, çoğunluğu böyle.
Bu kadar kötü yorum yapanlar Türk erkeği değilmi acaba merak ettim.
Hesap ödemek için gereksiz gerginlik çıkartmak :D
Ana kuzusu, Evlilikde Sıfır Erkeklik, Balgam tükürme, Rus kızı sevdası, Bidi bidi bidi
Ayıp ama
Kadınlar türk erkeklerine kizacaklarina kendilerini öldürme, süründürme potansiyeli olan heriflerden kendilerini korusunlar.
Türk kızı desek?
önüne gelen erkeğine ikinde zıplayan
dini para olan
güç mevki tip hayranı varlık
sakallı bıyıklı yere tüküren kadına saygısız laubali kişiler gelir aklıma
Kel, Orta boylu, Kıllı, Göbekli, Asabi... Genellikle Türk erkekleri böyle
@Shabazz Türkiye'de kellik oranı çok yüksek ondan dedim
@Shabazz metroda otobüste kampüste 23-25 arası erkeklerin çoğunun saçları seyrek
Burnunu karıştırıp sümüğü kanepenin altına yapıştırıyorsa, o bir TÜRK erkeğidir 💙
Ego hem de yersiz
Erken boşalma ve küçük penis
Göbek
Kültürsüzlük
libido ve yalan dolu (cinsel anlamda) erkeklik
Hey gidi nerde Eski Türk milleti kadını erkeğiyle hey gidi hey
Olumsuz şeyler geliyor direk aklıma söylenecek çok şey var
Hiç bir şey gelmedi sadece biraz bakımı olsalar iyi olur
Çalışmalarımız kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor 😂
@aşkkadamıı0 Teşekkürler
@chamomile_1 rica ederim saygınlık kazanmak isteyen kim varsa bu hususa dikkat etmeli
@aşkkadamıı0 kesinlikle
@chamomile_1 aynı düşüncede olmamıza sevindim.
hayatının en sadık kadınıyla birlikte olsa bile gözü her zaman dışarda olan erkekler geliyor aklıma :)
Size sadık kalan kalmaya çalışanları da siz aldatıyorsunuz ona ne demeli ve alenen aldattığını gurursuzca video çekimlerine sığmaya çalışanları gördükçe tiksindiriyorsunuz kendinizden 😂
Aklima hep rus eskortlari geliyor tc erkeki denilince abaza siddet sapık cahil keko geliyor
Benimde tç kızları geliyor kaçak göçek allah ne verirse yiyen 😂😂 sonra temizlik diyip kendine bakmaz orasını ayda bir temizleyen mi dersin ıyyyk midem kalktı alkıma geldi 😂😂 sonra bana çamaşır sitesi linki at ordan alıp yapayım sana güzel videolar diyenler 😂😂 sonra araba fantezim var diyenler 😂😂 sonra yeni fantezi iyi tutmuş gibi görünüyor anal denemeye çalışanlar 😂😂 ilk defa görüşeceği erkeğin evinde kalmak isteyenler nikahsız evliliksiz 😂 sonra 20 liralık tayt giyip fındık kadar şeyini göstermek için taytı belinin üstüne kadar çekip fındığını sergileyenler var da var😂😂
Eyidir hoştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?