ya hepsini giyime harcar, evde ne eksik bakmaz, ya paranın hepsini tutar hiç harcamaz. sizce doğrusu nedir?

ya hepsini giyime harcar, evde ne eksik bakmaz, ya paranın hepsini tutar hiç harcamaz. sizce doğrusu nedir?

Öyle kadın mı olurmuş.. Kadın giyinip süslenip gezmesini bilecek ki erkeğinin başını döndürecek.. 😅 Yani ben şimdi giyinip gezmeyeceksem ne kıymeti kalır o paranın.. Yiyip içip gezeceksin.. Bu dünyaya bir daha gelmeyeceğiz.. Evet kadın biraz tutumlu olmasını da bilmeli ama yerine göre ayağını yorganına göre uzatmalı..
Kazanıyorsam harcarım, kazanmayı bilen erkek varsa birliktelikte bizde kadınız çalıyoruz kazanıyoruz ki harcayalım diye; napcam eyy mezara mı götüreceğim parayı. İki kişi çalışınca olur olur..
Bence muhteşem bir uyum var bu başlıkta. Beni anımsattı okuyunca : )
Hiç bir zaman bir adım öteye gidemeyecek çift türü. Ya erkek tamamen ipleri eline almalı ya da kadın kendine çekidüzen vermeli. Gayrısı çekilmez.
Cevap
5Cevap
Öyle kadın düşman başına derim
Bir şey düşünme.. Dengeyi sağlamak lazım
Kendi paramı kazanır, kendim harcarım. O yüzden hesabımı bilirim. Diğer türlü sıkıntı çıkar.
Kadınlar seni topa tutabilir rafık 😂
tehlikeli sulardasın uyarim 😂
Muhteşem bir birliktelik ve uyum görüyorum. Ve de bilinçli insanlar, çoğalsınlar bir an öncede dünya bayram etse 😀
Dengeyi sağlamak lazım yoksa o ilişki yürümez.
Kadınlar alışveriş yapmaktan hoşlanırlar.
Tek yapman gereken şey kadınları mutlu etmek.
Kadınlar mutlu oldukça erkekler mutlu olur.
Doğurusu ortası
Nau nau derim böyle bir ilişkiye
İmkansız aşk diyorum
Zor olur sürekli kavga ederler muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?