Kişilik & Karakter Genelde nasıl, hangi pozisyonda uyursunuz? ÖlümsüzlükSuyuuW Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En rahat uyku pozisyonunu nedir? Sırtüstü Yüzüstü Sol tarafıma yatarak Sağ tarafıma yatarak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Genelde nasıl, hangi pozisyonda uyursunuz? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben genelde yastığıma sarılırım uyurken 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben çok deli uyuyorum yatağıma normal yatıyorum sonra ya yerde ya da yatağın ayak ucunda buluyorum kendimi 😄 0 0 Yorumla
ElmasSaraçoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Ya genelde uykumda şekilden şekile girerim uyandığımda her yerim örtü ile sarıp sarmalanmış olarak uyanırım Ne yapıyorum gece bilmiyorum 😀🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ben sırt üstü uyurum 0 0 Yorumla
AlbertEinsteinn Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kanepede sızmadıysam sağ tarafıma yatıyorum uyurken ya da sırtüstü fmfnn 0 0 Yorumla
DouglaSs09 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Sol tarafıma yatmamaya çalışıyorum genelde sağ tarafıma yatar ım 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sağ tarafıma yatıyorum 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sağ tarafa yatarsam dalabilirim sadece. 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sağ sol fark etmiyor dhjdkx 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yüzüstü, eller yastık altında 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Klavye başında uyuyorum genelde. 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Sırtüstü 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sağ taraf yatarim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben genelde yastığıma sarılırım uyurken
Ben çok deli uyuyorum yatağıma normal yatıyorum sonra ya yerde ya da yatağın ayak ucunda buluyorum kendimi 😄
Ya genelde uykumda şekilden şekile girerim uyandığımda her yerim örtü ile sarıp sarmalanmış olarak uyanırım Ne yapıyorum gece bilmiyorum 😀🤷🏻♀️
Ben sırt üstü uyurum
Sağ tarafıma dönerek uyurum
Kanepede sızmadıysam sağ tarafıma yatıyorum uyurken ya da sırtüstü fmfnn
Sol tarafıma yatmamaya çalışıyorum genelde sağ tarafıma yatar ım
Daginik yatmayi seviyorum
Sağ tarafıma yatıyorum
Sağ ve sol yan yatarak
Sağ tarafa yatarsam dalabilirim sadece.
Sağ sol fark etmiyor dhjdkx
Sol tarafıma dönük uyurum
Yüzüstü, eller yastık altında
Klavye başında uyuyorum genelde.