Hep şüphe ediyordum "ben mi hayatı sevemiyorum" diye
Sabahın 7'sinde uyanıp kendime nar ayıklayacak kadar seviyomuşum meğer. İlan-ı aşk ettim hayatıma bugün. Evet sizin yüzdelik dilimlerinizi alalım 🙂

Hep şüphe ediyordum "ben mi hayatı sevemiyorum" diye
Sabahın 7'sinde uyanıp kendime nar ayıklayacak kadar seviyomuşum meğer. İlan-ı aşk ettim hayatıma bugün. Evet sizin yüzdelik dilimlerinizi alalım 🙂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yüzde 65 seviyorum yetiyor bana
Müthiş
Fevkalade
Fevkaledenin fevkinin de fevkindeeee
Muhteşem yüzyıl
Nayır. Bülent Ersoy
Bülent kayataş
Tanimiyom🤔
Ben kazandım
burada bitmez al bakam 🏆
Teşekkürler bu kupayı tutuyorum çünkü elimde
Ahahaha😂😂 Bu iyidi✌️
Hayatımı yüzde 70 düzeyinde seviyorum
%80 seviyorum. Ara sıra melankolim tutmasa daha da yükselir bu oran.
Benim de arada tutuyor ama olsun 🙂
Aynen :)
Ohoo sabahın 7 sinde kalıp nar ayıklayacak kadar hayatı seviyor olamazsın. Bu arada çuraplar çok iyiymiş link plss
Trendyol
Hayatı çok seviyorum ama hayatın içinde ki insanların çoğunu sevmiyorum
Uuuu👏
Sungerbovlu çorap üstü patik bile hayatı ne kadar sevdigini gosteriyor ben senim kadar sevmiyorum
Üşüyorum ondan seversin sen de bir gün
Sevmiyor deglim zaten senden az seviyorum kendimi bu ara boyle yoksa bende cok guzel severim yani 😊
Belli ediyorsun hayata ve kendine olan sevgini 🙂daim olsun sevgin
Sen banada sumgerboblu çorap al durum esitlensin
Tamam😂
Hem guzel bir ikili oluruz belki bi mr and mrs smith degil ama 😁😁
Eh işte yüzdesi yok bazen üst bazen aşağı.
Hiç sevmiyorum sebepsiz yere ve boşuna yaşıyoruz bu canımı sıkıyor bir gün öleceğiz o zaman şimdi ölelim bu acıları çekmeyelim yeter artık...
gecmis olsun yaa ne acisini cekiyorsun
Sevgilim askerde ama ben dayanamıyorum ona muhtaç gibi yaşıyorum ama ondan ayrılmak istiyorum... Yapamıyorum bu acıyla
sen kendi kendine aci azap cektiyorsun yazik degilmi sana erkek mi yok bu dunyada
😔Evet bana yazık ben kendimden çok onu düşündüm bir ara intihar edecektim dayanamadım artık kafaya takmak istemiyorum hiçbir şeyi stres yapmicam ayrılırsak okuluma geri dönerim ve arkadaş ortamı yapar mutlu olurum artık yapacak başka çarem yokk hayat bu ALLAH ne yazdıysa onu yaşicaz istediğimiz her şey olmuyor😔
kac yasindasin ki
O 31 ben 17... kendime çok yazık ediyorum çok seviyorum onu ama kendime eziyet ediyorum her gün ağlıyorum bunun için
senden mi ayrildi
Hayır askerde ama ben her gün onu düşünmekten deliricem düşünmek istemiyorum artık dayanamıyorum ayrılmak istiyorum bu yaşıma kadar onla gelmedim bu yaşımdan sonra onsuz devam edebilirim diye düşünüyorum gerçekten bıktım... İntihar edecek dereceye geldim
boş ver baskasini bul onu unutursun
Başkasını bulmak istemiyorum onla olan anılarım var ama kız arkadaş grubu çok isterim kafam dağılır ve okula tekrar gitmeyide çok isterim ayrılmak istiyorum ama askerde olduğu için yapamıyorum ve askerden geldikten sonra ona bağlanmaktan korkuyorum zaten ailem onla evlenmeme izin vermez o 31 yaşında ben 17 yaşındayım daha çok gencim bu yaşıma gülüp eğlenmek varken nelerle uğraşıyorum yazık ettim kendime bir senem çöp oldu artık kendime gelmek istiyorum ama tek başıma yapamıyorum birisinin bana akıl vermesini istiyorum...
Yüzde veremem ama seviyorum
% 15 sevilecek bir tarafı kalmadı çünkü
Deme böyleeee herseye inat sevinmek için yaşamalı insan
Seviyorum dillerin bile usandığı bir dünyada be diyeyim
Seviyorum diyen dillerin bile usandığı bir dünyada be diyeyim
Yüzde 99,98 seviyorum
😂
%99 seviyorum 😊
%1000000 seviyorum valla hayatı yaşamayı
Çok az seviyorum bu hayat beni yordu
Yüzde 100 seviyorum oda yetiyor bana
Pek sevdiğim söylenemez