20 yaşındayım hayata yaşamaya değer bi bok yok her akşam kendi kafama atmayı düşünüyorum maalesefki gerçekleştirmeme çok az kaldı her gün biraz daha yaklaşıyorum ne yapılamaz bilmiyorum diğer taraf burdan iyimidir acaba belki orada çok iyi insanlar vardır
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Saçmalama oğlum. Kendini bir şeylere ver bu düşünceleri çıkar aklından. Yokmu arkadasin felan git dertles anlat bak boyle içinde tutma icinde tutunca geçmez.
Abi anlatıyorsun iyi hoşta anlatmakla dertlerine çare gelmiyor gerçekten belli bir süre sonra oda sana zaman kaybı geliyor çünkü anlatmakla birsey degişmiyor
Cok ozel degilse anlat borcun mu var ne mk
Aslında borcum var ama ödenmeyecek bir durum da değil durumum da iyi kuryelik falan yapıyorum Böyle güzel paralar kazanıyorum oradan sıfır bir araç 200 motorum var ama bunlar bana mutluluk getirmiyor doğru dürüst hayatımda bir arkadaşım yok hayatımda hiçbir kız arkadaşım bile olmadı hani hiç böyle iyi ki varsın diyen insanlar olmadı çevremde Hani bazı şeyler gerçekten para değil yani bakıyorum yediğim önümde yemediğim ardımda ama manevi olarak çok eksiğim var benim ya para kazanılır borç ödenir Ya bunlar basit şeyler bakıldığı zaman
Rs200
Hadi bakıyorum hayatımda baktığın zaman bir sıkıntı yok hani aç kalmıyoruz çoğu kişiden de durumumuz iyidir yani kendime özel odam var her şeye sahibim ama manevi olarak hayatımda gerçekten hiçbir şey yok yani Sadece böyle şeylerin olması yeterli olmuyor bu şekilde Sadece kendin için yaşamış oluyorsun Hani hayata tutunabilmek için hani başka insanlarla da insanın etkileşim kurması gerekiyor ama olmuyor deniyorum olmuyor kız arkadaş yapmayı deniyorum olmuyor Arkadaş buluyorum istediğim gibi çıkmıyor Hani bu konuları bir türlü aşamıyorum ben hani sadece de bu hayatta kendin için yaşadığın zaman mutlu olamıyorsun insan kendini başkasına adamak istiyor hani başka birisi için yaşamakla kendin için yaşamak çok farklı şeyler
iyi ki varsin bro. Güzelde motorun var işinde guzel maşallah. Yaşında 20. Kafana gore bir arkadaş bulup eglenmen lazim. Bence yakin bir zamanda olacak bunlar. kız arkadaşın olanlarda mutlu degil emin ol. Sabret her sey guzel olacak
Işte iki gün önce Hani bu silah milah sormaya başladım zaten Onlar Tabii benim bu niyetle sorduğumu bilmiyorlar da onlar da işte yardımcı oluruz kardeşim buluruz ayarlarız dediler ama halbuki benim bu niyetle o tabanca istediğimi bilmiyorlar
Bak ben şuna kalıbımı basarım Altına da imzamı atarım hiç paranız olmasın hiç sorun değil gerçekten para pul Bunlar mutluluk getirmiyor Bir ekmeği bölüşün ama yanında insanlar olsun Seni seven bir kız arkadaşın olsun Seni çok seven arkadaşların olsun sana ilgi gösteren insanlar olsun gerçekten Bunlar çok daha kıymetli Ben bunu Genç Yaşımda Anladım Bazı insanlar her şeyi paradan ibaret zannediyor Her şey paradan ibaret değil keşke hiçbir şeyim olmasaydı da manevi olarak çok yüksek seviyelerde olsaydım
ne desem bilemiyorum. Üzülüyorum sadece. Ben üzülüyorsam aileni sen düşün.
20 yaşındasın bir cok seyi anlamis idrak etmişsin. Buna göre duzen ve ilerleme kaydetmen gerekirken nere gidiyon. Sen korkakmisin pes mi edicen. Ruhani olarak inancin hic mi yok.
Ben bir iş yerinde çalışıyordum daha önceden bir tane kızla tanışmıştık orada daha doğrusu o benim yanıma gelmişti Ben orada böyle çok mutsuz takılan birisiydim Kimseyle konuşmuyordum benim yanıma geldi bana ilgi gösterdi sıkıntılarımı sordu falan bayağı bir destek oldu Sonra bana iş atmaya başladı sürekli çağırmalar falan filan hani böyle yakınlık kurmaya başladı Daha sonrasında benim sıkıntılarımı dinledi ama Daha sonrasında Bana aşıkmış gibi davranmaya başladı ilgisi varmış gibi Daha sonrasında Ben bu kıza tabi açıldım bana dedi Cevap Ben seni arkadaş olarak görüyorum deyip bir iki ay sonra da gidip aynı çalıştığımız iş yerine başka birisiyle sevgili oldu ki ona bu tarz durumlardan sıkıntı yaşadığımı Hani bu tarz bir boşlukta olduğumu Söylememe rağmen hani kendine bağlamak için ani bu teklifi alabilmek ve kendi egosunu tatmin edebilmek için elinden gelen her şeyi yaptı yani İnsanlara da bir şey anlatmak çözüm değil yani düşeni Onlarda bir tekme vuruyorlar Sen benim durumumu biliyor musun da bu şekilde bir yaklaşımda bulunuyorsun ki ben bu kişiye anlattım böyle şeyler yaşadığımı yani o yüzden herkese bir şey anlatmak da çözüm değil
Ve ben ona şunu da söyledim hani ilgisi olmayan kişilerin benimle yakınlık kurması hoşuma gitmiyor Bağlanmak istemiyorum dememe rağmen hani bu konuda artık zevk mi aldı bunu yapmaktan bilmiyorum ama o kızın yaptığı da beni iyice boşluğa düşürmüştü o zaman ondan sonra zaten kimseye gerçekten az bir güvenin varsa o da kalmadı yani
ulan bir kiz bir insana bu kadar mi etki eder hic mi sonrasini düşünmez. Ah nasil sinirlendim şimdi. Psikolga gittin mi hiç.
Hani belki şöyle düşünebilirsin sen mi onu yanlış anladın diye benim arkadaşlarım da iş arkadaşlarım daha doğrusu aynı şekilde onun bana iş attığını düşünüyordu zaten konuşmalarından dolayı onlar da dedi Bence bir kahve iç çay içmeye gidin falan filan diye oradaki o * sonra zaten ben iyice kendimi kaybettim zaten boşluktaydım o kızın o yaptığından sonra iyice boşluğa düştüm en son tekmeyi de o koymuş oldu zaten uçurumun ucundaydım yani
Gidiyorsun belli bir süre ilaç yazıyorlar içince iyisin bırakınca 3 ay sonra aynısın değişen birsey yok bunun dışarıdaki birine zarar yok sana zarar veriyor
Ilaçlar da seni buna sevk etmiş olabilr ondan diyorum. Git soyle doktora. İnan bu anlattiklarina bakarsak benim 5 6 sene önce ölmüş olmam gerekirdi. Atlatman gerekiyor o kıza lanet olsun. O sana bu yaptiklarini yaşayacak emin ol beter olacak. Sen kendini sev odaklan.
Doğru söylüyorsun abi bakalım atlatırız Biz de inşallah ya
kendini sev kendini sev kendini sev.
Diğer tarafta inanıyorsan herhalde intiharın sonsuz cehennem azabı olacağını da biliyorsundur
Bi yanım öyle diyor orası bilinmezlik burada yaşanmiyor ne yapacak bilmiyorum
Yapacak bir şey yoksa hiçbir şey yapmamak en iyisidir
Neyi atacaksın anlamadım
Kafama sıkmama ramak kaldı
Sıkma guzum
İntihar boş iş olm valla
20 yaşında bende tıpkı senin gibiydim.