Kişilik & Karakter Yaşadığı hayatta mutlu olmayan kimler var? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çalışsın calismasin ruhsal anlamda kendini mutsuz hissedenler... Var ben 🖐 Ben her zaman mutluyum 😊 Bazen geliyorlar bana o kadar🙄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yaşadığı hayatta mutlu olmayan kimler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Ben mutlu değilim 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mutluluk o kadar tartışılır ki olmasını istediğim sma olmayan maddesel ve manevi çok şey var. Şikayet etmek ve isyan etmek ceğil ama mutlu muyum bende bilmiyorum. 0 0 Yorumla
audincewh Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Hayal ettiğim hayata sahip olamayacağımı biliyorum, fakat istemediğim bir hayatı da yaşamayacağım. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazen geliyorlar bana o kadar🤣🤣 1 2 Yorumla CengizBirser +1 yıl Senden hiç ayrılmadıgini düşünmüştüm bir an😅 Yorumla Cooldusunce +1 yıl Nasıl yani anlamadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben mutlu değilim
Mutluluk o kadar tartışılır ki olmasını istediğim sma olmayan maddesel ve manevi çok şey var. Şikayet etmek ve isyan etmek ceğil ama mutlu muyum bende bilmiyorum.
Hayal ettiğim hayata sahip olamayacağımı biliyorum, fakat istemediğim bir hayatı da yaşamayacağım.
Bazen geliyorlar bana o kadar🤣🤣
Senden hiç ayrılmadıgini düşünmüştüm bir an😅
Nasıl yani anlamadım