Sende cor yok cocuk yok koca yok annen kanser değil haline yakınıp duruyorsun denmesi?

Yakın arkadaşım belki 5 sene oldu kaçarak evlendi sonra cocugu oldu ama boşandı. Sonra aile evine döndü zor günler yaşadı onu tanıdığımdan beri hep destek olmaya calıştım. Tek arkadaşı hala benim. Sonra tekrar kaçtı bu sefer cocuklu birine ve ondan da daha dur demeye kalmadan cocuk yaptılar. Uyarmama rağmen dinlemedi. Sonra adam bunu aldattı hemde kaç sefer. Yine destek oldum. Babası vefat etti yine.. Annesi rahatsız şu an yine olmaya calıştım. Bide uzaktayız 2bucuk saatlik yol var aramızda. Bi süre sıkıntılıyım belli yaşa geldim ama hiç bi şey yapamadım ailemin sıkıntıları var derken konuşamadık ki dert anlatacağını bildiğim için konuşmak istemedim kendimi toparlayana kadar. Ama sonra kıyamadım konuştum hal hatır hemen uykusuzum ağlamak istiyorum vs dedi bende neden dedim. Onu diyince sende cor cocuk yok koca yok kanser anne yok halinden yakınıp duruyon dedi bana.. Bende cor cocuk yoksa derdim olamaz mı dedim bu gücüme gitti. Yıllarca destek oldum bir kere dinleyemedim derdini bu kelime ağır oldu siz olsanız naparsnız?

Sende cor yok cocuk yok koca yok annen kanser değil haline yakınıp duruyorsun denmesi?