Kimseye sataşmayan kendi halinde takılan birisine hangi gözle bakarsınız?

Kimseye sataşmayan kendi halinde takılan birisine hangi gözle bakarsınız?

Ben genelde tek takılırım. Bazen sıkılsam da genelde keyif alıyorum sükunetten. Havalı bulan da oluyor ama çok ilgilenmiyorum bu durumla. Kendi isteğim doğrultusunda tercih ediyorum bunu.
Ya insanlardan korkacak kadar ürkektir ya da herkesin canım olduğunu düşünen bir dahidir..:) bazı insanların sohbeti çok boş geliyor insanı intihara sürüklüyor böylesi😂
Cevap
11Cevap
Hayır neden ezik olsun.. ben de kendi halimde takılırım zaten.. arkadaş çevrem yok pek.. zaten kalabalık sevmiyorum
Hayır değildir az insan bol huzur kalabalıkta nitelik bulunmaz kalabalıkta huzur bulunmaz kalabalıkta Kıymet bulunmaz
Ezik olduklarını düşünen kompleksliler kadar olamaz
Ne alakası var eziklikle. Saçma sapan ilişkiler kurmak istemiyordur.
Asla ezik gözüyle bakmamak lazım, belki de kendisi için en doğru kararı vermiştir.
Kraldır. Ezik olanlar onun gibi olmak isteyip ama olamayan, ona o yakıştırmayı yapanlardır.
Hayır, rahatsız edilmek istemiyor ve sakin bir hayat yaşamak istiyordur.
Beyefendi olur gözümde fırlama sevmem her yemekte tuz olanları
Ezik değil deee hiç kimseyle muhatap olmuyorsa kasıntı bir tip olduğunu düşünebilirim
Ezik değildir insanların gerçek yüzünü görmüştür ve uzaklaşmıştır
Ezik olarak bakmayacağım kesin😃
Belki de sadece kendi halinde takılmak istiyordur. Sevdiği bir durum olabilir bu. Kimseye sataşmıyorsa özgüvensiz de olabilir. Kendine çok değer veren ve sataşmaya tenezzül etmeyen bir insan da olabilir. Ama bunu yalnızca o insanı tanıyınca anlaşılabilir.
Bir insanı tanımak zor mu sana göre böyle mi demek istedin tam olarak
Bizde olan yönleriyle görmeyi tercih eden bizizdir belki.
Bir insan sana yalan söyleyebilir ve sen onun yalancı olduğunu düşünürsün. Sonra bir başkası gelir o yalan söylemez ama ondan da sen şüphe duymaya başlarsın, güvenmek istemezsin, belki yalan duymaktan korkarsın.
Sana yalan söyleyen kişi bir başkasını mutlu edebilir. O mutluluğu alan kişi onun mutluluk kaynağı olduğunu düşünür. Oysa sana göre yalancıydı.
Kendi halinde halinde takılan insan birine ezik birine saygılı gözükür. Herkesin her insanı yorumlama şekli farklıdır.
Peki şöyle düşün bir başkasının saygı duyduğuna sen neden ezik'miş gibi görmeyi tercih ettin?
Haklısın. Örneklerimde senin üzerinden gittim beni doğru anlaman için.
Asıl olarak anlatmaz doğru diyorsun bu konuda çok haklısın. İnsanların anlattıklarına bakarak onları zaten tanımak mümkün değil. Davranışları ile tanımak daha kolay. Ve bir insanı gerçekten tanımak ben bunun o kadar zor olmadığını düşünüyorum. Aslında kolay.
Zihnini susturunca mümkün de.
Daha çok ilgimi çeker
Hakkı yenirken sesini çıkarıyorsa ezik değildir.
Hakkı yenirken ses çıkarmıyorsa ezik olur ben ezik değildir yazdım.
Hayır centilmen
Kandirmişlar seni öyle birsey yok
Hayır sahte ilişkilerden bıkmıştır
Saygı duyarım.
Bence çok çok özeldir
Hayir değildir. Öyle düşünen eziktir.
Akıllı adam. İşini biliyo derim
Yoo değildir
Saygı duyarım
olgundur
Ezik değil akıllı 😂
degildir