Aile & Toplum Cünupken adak adanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir aydır yıkanmadım. Hala cünup haldeyim. Adak adayabilir miyim, uygun mu?Teşekkür ederim. Cünupken adak adanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
rahtltandoktor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 369 cevap paylaştı. Nasil yiknmadin ya sen sebep ne yediginin ictigin haram ne adağı 1 0 Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Abdest almak bu kadar zor olmamalı. Attığın adım bile günah. 1 0 Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 2 adım ötendeki banyoya girmeye mi üşeniyon 🤦♀️ 2 0 Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Olmaz tabii pis iken hiçbir şey olmaz 1 0 Yorumla
balfatih Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Bir aydır yıkanmadın mı? Kokmuşsundur sen ya öff 1 0 Yorumla
lazdostu Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Corona varken 1 aydır yikanmamak mi? 2 0 Yorumla
Tugraa99 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Ne adayacaksın 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Küçük baş kurban. Yorumla Tugraa99 +1 yıl Neden yıkanmıyorsun ki anlamadım engel ne Yorumla Soran +1 yıl Afedersin, regl oldum, bir hafta sürdü, sonra grip oldum, o da 10 gün sürdü. Bu yüzden Halsizim. Yorumla Tugraa99 +1 yıl Adak adamak normalde de tavsiye edilmemiş bir şey adamaman daha iyidir ama cünüp olman adak adamana engel değil Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim... 😊 Yorumla Tugraa99 +1 yıl Tamam sevişelimmi Yorumla mirayece +1 yıl @soran reglken duş alabilirsin? Yorumla
Baymutsuz_35 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Seni kireçlemek gerek mikrop yuvası olmuşsundur 1 0 Yorumla
Ayşesahannur Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Niye abdest almadın 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Regl, Grip yüzünden halsizim. Yorumla Ayşesahannur +1 yıl Bende reglim canım kaçıncı gün Yorumla Soran +1 yıl İkisi biteli 21 gün oldu. 😊 Yorumla Ayşesahannur +1 yıl Bikaç şey sorsam olur mu canım Yorumla Soran +1 yıl Tabi... Yorumla Ayşesahannur +1 yıl Buradan diyemem canım uas bekliyorum canım Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atıyorum.. Yorumla Ayşesahannur +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl İki kez denedim. Ama olmuyor. "Bu üyeye mesaj göndermezsiniz" uyarısı alıyorum. Özür dilerim. Yorumla Ayşesahannur +1 yıl Tp et ben yazayım Yorumla Soran +1 yıl Attım.. Yorumla
RetroIronik Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı. Siz gerçek misiniz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nasil yiknmadin ya sen sebep ne yediginin ictigin haram ne adağı
Abdest almak bu kadar zor olmamalı. Attığın adım bile günah.
2 adım ötendeki banyoya girmeye mi üşeniyon 🤦♀️
Olmaz tabii pis iken hiçbir şey olmaz
Bir aydır yıkanmadın mı? Kokmuşsundur sen ya öff
Corona varken 1 aydır yikanmamak mi?
Ne adayacaksın
Küçük baş kurban.
Neden yıkanmıyorsun ki anlamadım engel ne
Afedersin, regl oldum, bir hafta sürdü, sonra grip oldum, o da 10 gün sürdü. Bu yüzden Halsizim.
Adak adamak normalde de tavsiye edilmemiş bir şey adamaman daha iyidir ama cünüp olman adak adamana engel değil
Teşekkür ederim... 😊
Tamam sevişelimmi
@soran reglken duş alabilirsin?
Su ve şampuan icat edildi biliyon dimi kanka
1 ay ne yaa yuhh
Seni kireçlemek gerek mikrop yuvası olmuşsundur
Şaka mısın
1 aydır ne yapıyorsun
Niye abdest almadın
Regl, Grip yüzünden halsizim.
Bende reglim canım kaçıncı gün
İkisi biteli 21 gün oldu. 😊
Bikaç şey sorsam olur mu canım
Tabi...
Buradan diyemem canım uas bekliyorum canım
Mesaj atıyorum..
Bekliyorum
İki kez denedim. Ama olmuyor. "Bu üyeye mesaj göndermezsiniz" uyarısı alıyorum. Özür dilerim.
Tp et ben yazayım
Attım..
Siz gerçek misiniz
Olmaz günah