🌞**Sabah Rutini**🌞 **1. Uyanma** Her sabah erken saatte uyanırım ve günüme enerjik bir başlangıç yaparım.
**2. Su İçme** Uyanır uyanmaz bir bardak su içerim. Bu, vücudumu hidrate eder ve metabolizmamı harekete geçirir.
**3. Egzersiz** Sabah egzersizi yaparım. Genellikle yürüyüş yaparım veya yoga yaparım, böylece günü zinde ve canlı bir şekilde karşılarım.
**4. Kahvaltı** Kahvaltıyı asla atlamam; sağlıklı ve dengeli bir kahvaltı yaparım. Bu, enerjimi artırır ve gün boyu tok kalabilmemi sağlar.
**5. Planlama** Günümü planlamak için biraz zaman ayırır, yapılacaklar listesi oluşturur ve önceliklerimi belirlerim.
**6. Kişisel Bakım** Sonrasında kişisel bakımımı tamamlar, duş alırım, dişlerimi fırçalarım ve giyinmeye başlarım.
**7. Zihinsel Hazırlık** Meditasyon yaparım, günlük okuma yaparım veya ilham verici bir podcast dinlerim. Zihinsel olarak hazırlanmak, günüme olumlu bir başlangıç yapmamı sağlar.
**8. Yola Çıkma** İşe gitmek veya günlük aktivitelerime başlamak için hazırlanırım. Zamanında çıkarak günümü verimli bir şekilde geçirmeye başlarım.
🌛**Akşam Rutini:**🌜**1. Akşam Yemeği:** Sağlıklı bir akşam yemeği hazırlar veya dışarıda yerim.
**2. Rahatlama Zamanı:** Rahatlamak için biraz zaman ayırırım. Genellikle bir kitap okurum veya favori dizimi izlerim. **3. Kişisel Bakım:** Duş alırım, dişlerimi fırçalarım ve diğer kişisel bakım rutinlerimi tamamlarım.
**4. Günlük Değerlendirme:** Gün boyunca yaşadıklarımı düşünür ve bir günlük tutarım.
**5. Telefonu Kapatma:** Telefonu kapatır ve rahatlatıcı bir aktivite yaparım, genellikle hafif bir müzik dinlerim veya meditasyon yaparım. **6. Uyku Öncesi Ritüel:** Yatmadan önce meditasyon yapar veya hafif bir kitap okurum.
**7. Erken Uyuma:** Düzenli bir uyku programı sürdürmek için erken yatarım ve yeterli uyku almaya özen gösteririm.
Rutin olarak 6 da kalkiyom cilt bakımı yapıyom odamı toplayıp meditasyon yapıyom ders çalışıyorum kursa gidiyorum tekrar ders çalışıyorum kitap okuyom varsa yine kursa gidiyorum yemek yiyom kitap okuyom edit yapıyom yatiyom🥱