İş çıkışı dolmuş durağına hep aynı yolu kullanarak geçiyorum. İstisnasız her gün, çalıştığı yerin çıkışına çıkıp beni izliyor. Görüş alanımdan çıkana kadar elinde sigara tüttürürken beni izliyor. Kendisini görmem, dikkatimi çekmesi için mi yapıyor? Bu kişinin amacı ne olabilir? Yaşı da büyük birisi. Sapıkça da bakmıyor fakat istisnasız hergün çıkış vaktime kendisini ayarlıyor. Ben yola girdiğimde orada olmuyor. Bulunduğu yere yaklaştığımda anında çıkıyor. Sanki camdan seyredip bekliyor gibi hep denk getiriyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkide sana karşı hisleri vardır seni izlemeyi seviyordur
Ama nereye kadar? Rahatsız oluyorum.
Konuştu mu hiç seninle?
Hayır. Yakınından geçmiyorum. Karşı kaldırımdan geçiyorum.
Onun olduğu taraftan geç yarın bakalım konuşacak mı
Emin misin? Daha çok hoşuna gitmez mi? Benim karşılık verdiğimi düşünmez mi oradan geçerek?
Konuşmayıp gülümserse ne olacak?
İyide niyeti nedir öğrenmek istemiyor musun?
Dur haddini bildir rahatsız olduğunu ve tekrar ederse polise şikayet edeceğini söyle
İstiyorum da, iletişime geçmem onun egosunu şişirmez mi? Aaa bak benden hoşlandığı için yakınıma geçti demez mi?
Demez
Bu dediğin yapılabilir. Aslında insanların düşüncelerine göre yaşayan biri değilim fakat toplum denilen şey öyle bir şey ki, bu dediklerini yaptığında sanki yollu sen mişsin gibi bir tablo oluşacak.
Bunun oluşmaması için hadlerini bildireceksn
Neyin oluşmaması için.
boş ver takma
Nerden biliyorsun demeyeceğini, bu kadar zamandır ordan geçmemişim, bu kez onun tarafından geçince?
O zaman o saatte o sokaktan geçme
Peki.
Dikkat et
Dikkat edip napıcam?
Issız biyerde yakalamasın
Adeta görüp ona bakayım, güleyim bir tepki vereyim diye ısrarla hergün bakıyor gibi. Sizce ne yapmalıyım? Benim kim olduğumu ismimi vs bilmesi de çok kolay. Belki biliyor da. Öğrencilerimiz oralarda çalışıyor.
Ben ciddiyetle bir soru sordum. ne ıssızı. Merkez ilçe burası. Şakayı bırakın. Yorum bekliyorum.
Bende ciddi olarak söylüyorum dikkat edin diye hergün aynı şeyi yapması normal değil sana kafayı takmış belli
Size ne yapmalıyım. Evet her gün. 1 gün bile boş geçmedi. Adeta dikkatimi çekmesi için uğraşıyor aptal herif. Polise şikayet etsem, şikayetlik bir durum da yok gibi. Çünkü sadece bakıyor. Başkaları da bakıyor ama bu kişi hergün sabit, aynı vakitte.
Mesela yolunu değiştir bi kaç gün farklı yerden git bakalım
Bu mu yani çözüm. En kestirme yol orası. Durağa çok yakın.
Bu adam kim peki hiç bilgin var mı
Hayır yok. Ben insanları merak eden biri değilim genelde. Merak ettiğim ya da ilgimi çeken biri olmadıkça kimseyi sormam sorgulamam, araştırmam. Kahve lokal gibi bir yer burası dışarıdan anladığım kadarıyla. Oranın girişine çıkıyor. Sanırım orayı işletiyor.
Sende gözü var o zaman takıntılı biri belli
Sizce araştırmalı mıyım? Yaşı da 50 üzeri gibi. Belki daha küçük veya büyüktür. Gördüğüm kadarıyla bu civarlar. Bence bu da bir taciz şekli. Hergün aynı noktada aynı saatte bakması.
Araştır bence hergün aynı şekil olması taciz tabiki
Şikayetçi olmalı mıyım?
Tepki vermem için de yapıyor olabilir.
Şikayetçi olsan bişey yapmazlar bence
Tamamda ne istiyor yüz versen tamam diycemde
Neye tamam diyeceksin?
Direk konuş yanına gidip hayırdır de zaten kalabalık ortam
Kalabalık içinde değil ki. Adam çıkışta duruyor. yani o yerin girişinde. Başka hiç kimse olmuyor. Daha da garip 5-10 m ilerisinde jandarma var.
Şikayet et sen bunu