Flörtlükten sevgililiğe geçmek birini sevdiğinize karar vermek ne kadar zaman alır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Bunun süresi yok. Tecrübelerim ve çevremin tecrübelerine göre , bazı kıstaslarımız var. Şimdi kadın evlenmeden önce cinselliğe karşı ve bakire değilse , sevgisini seks yaparak gösterir. Seks yapmadığı erkeği, arkadaşı olarak görüyordur. Çünkü kadın kaşar ruhlu değilse, sadece sevdiği adamla evlenmeden önce seks yapar. Bakire veya evlilik öncesi sekse karşı olan kızla ise, işim olmaz ve evlilikte de tercih etmem; anlaşamıyorum bu tür kızlarla
Erkekler ise sevgisini; koruyarak, sahiplenerek, değer vererek veya özel günlerde pahalı hediyeler alarak kanıtlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 9 ay
Mesela, ben bu saçma kavramlarla hiç uğraşmadım, o yüzden, ne istediğimi net olarak bilip kestirmeden elde ettim, allah da net insanlar çıkardı karşıma. Tavsiyem, flört sevgili vb kavramlara, hele ki 30 + dan sonra takılmayın :)
3 gün sürdü benim eşimi sevmem bu arada
00 Yorumla
Başta karşınızda ki insanı yeni yeni tanıdınız için hemen kesin bir cevap veremiyorsunuz tabiki... ancak zaman içinde bu sevgi içimizde büyüyorsa aşık olmaya başladığımızı gösterir.
Ben her geçen gün daha da seviyordum mesela. Kötü tarafı da kesinlikle ilişki bittiğinde bir anda başlamadığı gibi bir anda da bitirememek, uzun zaman bununla yaşamak gerçek sevginin en büyük kanıtı.01 Yorumla
- 9 ay
süre değil ama onunla konuşurken görüşürken bile içimin kıpır kıpır olması yeter sevdiğimi anlamam için. çünkü kendimden örnek verecek olursam insanlarla konuşurken onların yanındayken hatta en basidinden onları düşünürken bile kolay kolay heyecanlanmam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
33Cevap
- u9 ay
sevildiğim zaman hissederim anlarım bunu.
00 Yorumla - 9 ay
Hep onunla olmak istiyorsam, uyurken ve uyanırken o aklımdaysa, konuşmadığımız zamanlarda eksikliğini hissediyorsam, ondan gelen herhangi bir bildirim bile beni mutlu etmeye yetiyorsa, onu merak etmeye başlamışsam, ve her konuşmada içim içime sığmamaya başladıysa, bir de kıskançlıklar başladıysa ohooo artık olanlar olmuştur geçmişler olsun.
12 Yorumla- 9 ay
Ancak bu söyledikleriniz ilk hoşlanma, karşı taraftan etkilenme gibi durumlarda daha yoğun olarak bile hissedilebilir.
3 saat 😂😂😂 sonraki saatler de hızlandırılmış ilerlerse bir sonraki görüşmeye ne kaldı dur söz müydü önce sonra nişan 🤔🤔 30 yaşına merdiven dayamış kadınla buluşmanın sonuçları olmalı Hızlı yaşamak lazım 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
118 Yorumla- 9 ay
Doğru söyleyeni neden 9 köyden kovamuşlar
Doğru söyledigi için
Türkiye toplumun bir gerçeğidir
Tos penbe yalanlara ve hayallere sürekli bir birileri avuttulari ve kandırdıklari için gerçeği duydukları zaman bu sefer gerçek onlara ağır geliyor ve kabul etmiyorlar
Çünkü doğruya alışmış ve konusmus bir millet olmadığı için
Sonra küfür ederler 🤣
- 9 ay
Verdiğim değeri , almaya başladığım andır.
Karşılıksız yaptıklarınız sizi ne zamana kadar mutlu edebilir.
Ya kendinizi bitirirsiniz ya da bu dünyadan göçersiniz.10 Yorumla - 9 ay
Benim için süre önemli değil. Ben bir günde de severim, bir ayda da severim. Hissettiğim duygular önemli. İlk başta bir şey hissedemediysem ufak da olsa bile, daha hissedemiyorum.
00 Yorumla - 9 ay
Yüz yüze görüşmem gerek bana karşı tavrından bende onay verirsem ve biraz onu denerjm bırakmayı uzak durmayi eğer o ısrarla sohbet etmek istiyor ise benim için okeydir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 302 cevap paylaştı. Ben ilk görüşmeden sonra sevip sevmeyeceğime karar veren birisiyim.. Ya hep ya hiç kafasıyla ilerleyen birisi olarak tam bir aptala dönüyorum sevincede
00 Yorumla- m9 ay
Merhaba,
Bu kişiye bağlı olarak değişir farklılık gösterir!
Zaman önemsiz, hiç önemi yok, her an olabilir, bazen bir bakış gülüş bazen de bir çift söz yeterlidir...00 Yorumla - 9 ay
acı çekmeye başlıyorsan seviyorsun demektir genelde birini sevince illa ki acı çekersin lanet olası şeyin mutlu ettiigi tek şey var evlat ve aile sevgisi gerisi boş ne dolmuşum be :D
10 Yorumla - 9 ay
Benim için uzun süreye yayılan bir zaman dilimi en az altı ay gibi ama sevdikten sonra da tam seviyorum
10 Yorumla Birini sevmek için sürenin önemi yok bazen bir bakışı, sözü seni etkiler sevebilirsin. Önemli olan güven duygusunu hissetmek o da bu devirde çok zor.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgiliye geçmek için değil ben direk evlenme teklifi ederdim yaaaa🤭🤭🤭🤭
@sozsuzzaman
00 Yorumla- 9 ay
Onu görünce kalp atislarin degisiyorsa seviyorsundur
10 Yorumla - 9 ay
Yani şu zmandada sevgi kalmadı ki hep çıkar hep menfaat
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben aklıma geldiğinde uyuyorsam gerisini pek bakmam aşk konusunda ama mantık analizi herseyden önce
00 Yorumla- 9 ay
Belli bı sure verilmez ben e böyle bişi için kendi içinde fark edersin bunu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. 3 ay mı? Bilmiyorum birinden çocuk yapmak istersem herşeyi ile okeysem çok seviyorum demktir.
00 YorumlaKarşıda ki insanla frekansına bağlı olarak değişir.
00 YorumlaOnsuz anlarında huzursuz ve mutsuz oldugundan emin oldugunda
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)9 ay
Mesaj attimi diye bakiyorsan tamamdır ndndnd
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Benim 4 senemi aldı ama 4 yılın sonunda tek bir yaptığıyla
00 Yorumla - 9 ay
10 gün gerçek bir beraberlik olmaz sonra ısınma 3 ay ile 7 ay sonrasi felaket
00 Yorumla - 9 ay
Yersiz bi kiskancligim tutarsa hayirli olsun o zaman direkt anlarım ki men aşık olmuşem men tutulmuşem 😅
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)9 ay
1 falan gerekir ya daha azı ilerde pişmanlık yaratır
00 Yorumla - 9 ay
İlk gördüğüm de sesini duyduğum da olursa olur olmazsa * sene olmaz artık o aşk
00 Yorumla - 9 ay
ben ilk günden anladım, 1 hafta sonra seninle evlenicem diyip ailemle tanıştırdım
00 Yorumla - 9 ay
Bunu süre belirlemez bence karşında ki insanın hal ve hareketlerine bağlı tamamen
00 Yorumla - 9 ay
Beyni olan ilk görüşte de anlar.
10 Yorumla Bunu belirli bir zamanla sınırlandıramassın...
11 Yorumla- 9 ay
neden?
- 9 ay
Süre değil hiç ummadığın an da gelen bir his.
10 Yorumla - 9 ay
Hareketlerinden konușmalarindan anlarım
00 Yorumla - 9 ay
İlk bakışta anlıyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. anlayan banada soylesin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Süre değil tavırlar önemlidir
00 Yorumla- 9 ay
Bu kişiye bağlı biraz
00 Yorumla - 9 ay
bazen bir gün bazen bir ömür
00 Yorumla Eskiden 1 hafta şimdi 2 yıl :D :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı. Kaliteli 1 saat bile yeterli
00 Yorumla- 9 ay
Gidince anlarsın
00 Yorumla - 9 ay
Geçirebildigimiz süreye göre degisir
00 Yorumla - 9 ay
Jeton köşe sayısına bağlı 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)9 ay
Kısa bir zaman ama genelde yanılırım.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)9 ay
surekli. onu s.. kmek istiyorsam olabilir derim
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gördüğüm an anlarım
20 Yorumla- 9 ay
Çok uzun zaman değil
00 Yorumla Kaç kere sikildin. Ugube kadar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Uzunca
00 Yorumla- 9 ay
İlk anda anlarım
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. 10 yıl
00 Yorumla- 9 ay
On saniye bile yetio
00 Yorumla - 9 ay
birkaç ay
00 Yorumla - 9 ay
İki üç ay en az
00 Yorumla - 9 ay
Fazla zaman almaz hemen anlarsınız.
00 Yorumla - 9 ay
3 ay geçmesi net gerekir
00 Yorumla - 9 ay
Hiç karar veremem o. Asamada
00 Yorumla - 9 ay
1 yıl
00 Yorumla - 9 ay
Abi bilmiyorum ki ya
00 Yorumla - 9 ay
3 ay
00 Yorumla - 9 ay
Birkaç ay sanırım
00 Yorumla - 9 ay
Belli olmuyor
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Birini gerçek anlamda sevdiğinizi anlamanız için ne kadar süre gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi