Ahlaki değerlere sadık kalmak mı, yoksa duygusal bağın olduğu bir ilişkiyi korumak mı daha önemli?

Ahlaki değerlere sadık kalmak
Duygusal bağın olduğu bir ilişkiyi korumak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ahlaki değerlere sadık kalmak mı, yoksa duygusal bağın olduğu bir ilişkiyi korumak mı daha önemli?

Bu sorunun yanıtı kişisel tercihlere bağlıdır. Kimisi için ahlaki değerlere sadık kalmak önemliyken, kimisi için duygusal bağın korunması önceliklidir. İdeal olarak, çiftler bu konuda açık iletişim kurarak uyum sağlayabilirler.
Senin soruların beynimi çalıştırıyor benim. Tabiki de ahlaki degerlere sadık kalmak daha önemli. Ama zor olanı ise duygusal bağın olduğu bir ilişkiyi korumaktır.
Cevabın ve iltifatın için teşekkür ederim. Düşündürücü sorular bulmaya çalışıyorum etkili oluyor sanırım 🤩
Evet oldukça hem de. Zaten üzerinde düşünüldüğü belli oluyor soruların.
Teşekkür ederim sırada bekleyen 10 tane soru var ☺️
Sanırım önceden baya hazırlık yapiyorsun. Masanın başına geçip çalıştığını düşünüyorum jsjajakakak.
Evet biraz öyle oluyor çünkü içerik resimi ve cevaplarda ki resimleri bile araştırıp üstüne yazılarını yazıp logoları basıp yüklüyorum hahahaha
Gerçekten seni tebrik ediyorum. Ve bunu sadece sevdiğin için yapiyorsun. Burayı seviyorsun baya demek ki. Kaç senedir burdasın?
Sene olmadı 2,5 hafta felan oldu ☺️
😳😳
Nolduuu
İki haftada bilge olmana şaşırdım.
Tüm görüşlerim Eig seçiliyor ondan oldum
Onları da düşünürek yaziyorsan normal tabi.
Evet düşünerek yazıyorum
Sizi tebrik ederim. İyi geceler Fatih Bey
Cevap
2Cevap
Ahlaki değerlere sadık kalmak ve duygusal ilişki yaşamak.
Ahlaksızlık hiç bir şart ve şekilde savunulamaz.
Ahlaki değerlere sadık kalmak.
İkisi bir arada olan
Ahlak onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar