Kişilik & Karakter Mizah olmasa ne yapardık? Yalnız_kurt_ Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizi mizaha boğmayı seviyorum canlarım benim Güncellemeler+1 yıl Mizah kabızlığı çekiyorum sonra görüşelim kıps Mizah olmasa ne yapardık? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bir şey yapmam 0 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 844 cevap paylaştı. Kukla kabare izle dayı Show izle biraz lele yap tırık şeylerle uğraşma 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey 0 0 Yorumla
Qeira Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Boğ beni… 0 1 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Ahahshhahsha 😂😂😂😂 Yorumla
Celo007 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yap da bogulalim 0 2 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Yapamam öyle he deyince Yorumla Celo007 +1 yıl He deyince olmaz sa hı deyince yap sende 😂🤭 Yorumla
Uzaylıs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Yapsana hadi 0 3 Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl Öyle yapsana hadi diyerek bana mizah yaptıramazsın. Yorumla Yalnız_kurt_ +1 yıl 😂😂 yani nasıl yaoayım bi konu olmadan lütfen Yorumla Uzaylıs +1 yıl Yaparsın sen sana güveniyorum ☺️☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bir şey yapmam
Kukla kabare izle dayı Show izle biraz lele yap tırık şeylerle uğraşma
çekirdek çıtlatır, çay karıştırırdık.
Hiç bir şey
Boğ beni…
Ahahshhahsha 😂😂😂😂
Yap da bogulalim
Yapamam öyle he deyince
He deyince olmaz sa hı deyince yap sende 😂🤭
Yapsana hadi
Öyle yapsana hadi diyerek bana mizah yaptıramazsın.
😂😂 yani nasıl yaoayım bi konu olmadan lütfen
Yaparsın sen sana güveniyorum ☺️☺️