Ben orta okulda bir kıza yıl başı çekilişinde hediye verirken İzmir Belediyesi'nin Bize Vermiş olduğu Kitap Kalem Cetvel Vs Takım olarak vermiştim kıza 🤣🤣🤣🤣
Şuana Kadar Yaptığınız En Utanç Verici Hareketiniz ve Anınız Hangisi?
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Ben Allah'a şükürler olsun sınavlarım hep etkileniyorlar ilk küçükken onu geçelim o travma erkek kuzenin yaşattıkları travma mesela orada utanç verici ne var evet tuzağa düştüm taciz etti zorla sahip olmaya çalışıp korkuttu kardeşi geldi tokat attım ağladım dua ettim ona karşılık vermedim verseydim evet o utanç verici durumdu birileri görse utanç verici olurdu birinci de taciz etti uyuyordum uyandım kaçtım rahmetli kuzenimin yanında tacizler etti yine karşılık vermedim kapı açılıyor bırakıyor öbürlerinde ben hep uyanıyordum çünkü odaya girip birileriyle beni izliyordu çok iyi hatırlıyorum uyuyakalmışım odaya girdi lambayı açtı uyandım yine aynı şekilde aynı yer girdiler uyandım yine izliyor hep izlerdi korkuttuğunda daha fazla sonra dedim ya aynı hareketi yaptılar düğünde baktı muhattap olmadım sonra babam için geldi orada arkadan süzdü ilk baktı yine muhattap olmadım sonra geçen sene yine denedi sezgilerim yaşadığım olay milletin orada olmasıyla kurtuldum cinsel istismar yapmak istedi hareketler yaptı Allah'tan bu kez tuzağına düşmedim yani ne demek istiyorum kendimi rezil etmedim sonra arkadaşı iki kere denedi sezgilerim kurtardı kendimi rezil etmedim kurtuldum turda hissettim yine kurtuldum abi dediğim başka insan yaptı ki hiç beklemezdim yine bir şey yapmadım neden beklemem çünkü kendisi öyle biri değil herhalde evlenecek kız aradığı için oda baktı o hareketi yaptı sezdim çünkü nefreti hissettim aşık oldum o sorundu işte arkadaşıma koz verdim o sorundu işte