Olmek istemiyorum ama kendimdende bana gecdim?
Bu kafayi yedigim anlamina mi geliyor ya da takmiyormuyum artik
Olmek istemiyorum ama kendimdende bana gecdim?
Bu kafayi yedigim anlamina mi geliyor ya da takmiyormuyum artik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cidden öyle bir etkisi var o ilacın, bana da olmuştu o bir an önce bırak kendi iyiliğin için.
Iciyorum siciyorum sacmaliyorum yani
Yapma.
Cok kotu seyler yapdim bunu icdigimden beri 4senedir iciyom.
Ama brakirsamda yine olmeyi duzunecem
Oha 4 sene nasıl dayandın helal
Dokter brakmama izin vermiyor 4senedir iciyorum braksam daha cok deliririm
Dayandimda baya bir belali olmaya basladim
Nqsil yasiyorum ona sasiriyorum sokaklarda yatim neler neler yapdim
Doktora bırakmakta kararlı olduğunu söyle, emin ol çok rahatlayacaksın. Ölmeyi düşünmektense hayata tutunmak için bir şeyler yap, ölmek çözüm değil bunu bende düşünmüştüm ama zamanla ne kadar aptalca olduğunu farkına vardım. Yaş aralığın doğruysa küçüğün olarak bu konuda akıl vermek bana düşmez tabi ama küçük kardeş tavsiyesi gibi düşün, bence bırakman ve hayatına devam etmek için bir şeyler yapman en sağlıklı olanı olacaktır.
Tabi sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama eminim başka bir çözümü vardır
Sacmaladim iyce bana mucadele ettim icmemek icon sonunda icdim bambaska birine dunusdum amannnn diyyorum iciyorum filan ben boyle biri deilim ya
Doktor niye bırakmanı istemiyor ya çok saçma, doktor kontrolü altında bırakabilmen lazım normalde.
Cok seyler yasadim ve brakirsan yeniden iyi olmasin diyor yuzumu bille yikamak istemiyordum kendime bille bakmak istemiyordum perdeleri kapali yatakdsn cikamiyordum
Bu doktorda malmış biraz
Bende korkuyorum ana yine aynisi olacam diye keske hic baslamasaydim
Kontrollü bir şekilde bırakıp kendinde mücadele edersen normale dönebileceğini düşünüyorum
Hadi kafayi yersem
İlacı kullan kullan nereye kadar, tüm hayatını böyle mi geçirecsksin? Başka bir yolunu bulman lazım
Bana diuor tum hayatin boyunca iceceksin
Mal aq
Bende korkuyorum birde cok kilo aldirdi ben bukadar deildim tamam zayifim daha spor yapiyorum ama cok kilo aldirdi
Psikiyatrist yerine psikoloğa gidersen daha çok faydası dokunabilir belki
Adam bana psikologa gittim sesler duyuyon mu diyor iyice delirdi beni sanki sesler duyuyormus gibi mumele etti
Onu herkese soruyor, onun işi o kişisel algılama bunu
Burdan Belli demi deli oldugim kisisel algiladim bu Adam bana zarqr verecek hastaneye sokacak dedim
Bence hemen hemen herkesin vereceği bir tepki bu ama paronayaklığını yenmen lazım
Hastaneye kapatması için ciddi boyutta şizofreni vs gibi durumların olması gerekiyor bildiğim kadarıyla
Ha iste paronaya oluyorum arada onuda yok etmek icin hap iciyorum sakinlesdirici ve bazen alchol qliyorum sonra hooopp kimse tutamiyor beni
Bunu kendinde yenebilirsin
Soylemesi kolay
Ben yaptıysam sende yapabilirsin
Yapamam inanmiyorum kendime
İnanmalısın, he inanmazsanda benim söyleyebileceklerim bu kadardı gerisi sana kalmış her şey kendinde bitiyor
Onu kullanmanın sebebi nedir? Başka yöntemler bulunur belki.
4senedir iciyorum ve baya baska bir insan oldum. cok buyuk bunalimdan cikdim
Bunalımdan çıkaracak manevi şeyler de var muhakkak. Doğal yollar yani.
Sağlam bir inanç, en iyi anti depresyondur.
Evet ama 4sene oldu dokter brakamasin diyor kafayi yersij diyor tehlikeliymis brakmak
Hadi ya
Üzüldüm adına. Allah yardımcın olsun:(
Amin tskler
İyi anlmda mi başka biri yaptı?
Hayir kotu anlamda umuramaz oldum alchol aliyorum geziyorum dozuyorum bazen baskalarinla iliskiye giriuorum ben boyle biri deildim yani yatakdan cikdim iyice kendimden gecdim.
Evet o yönü var o ilaçlarin hiçbir şey umrunda olmuyor. Birde genelde kilo alimi yapıyor. Yaş kaç?
Evet kilo aldim cok ama cok zayifdim yani iyiyimde yinede simdi kilo dursun bukadaar yeter 37. nerden biliyorsun sende mi kullandin
Hayir eczanede çalışıyorum ordan biliyorum
Ne olacak
Kendini genel olarak ilaçlarla iyi hissediyorsan böyle devam et
Tskler eskiye bakarak iyiyim ama biraz cok vurdum duymqz oldum
Eğer bırakmak istiyorsan dozunu azalt sakın aniden birakma. Tabi öncelikle doktoruna sor
Evet oda diyor asla brakmak yoksun ne olur brakirsam bieden kafayi yerim demi
Hangi ilacı kullanıyorsun ve dozu nedir
Belcikada yasiyorum sarlain 50mg
Ve alprazalom 1mg ayni adi mi turkcesi bilmiyorm. alprazalomu sadece cok kotu oldugumda iciyorum
Evet bu ilaçlari bırakmak istiyorsan doktor eşliğinde birakman gerekiyor ve dozunu azaltarak yapmalısın. alprazalom- ağir bir ilaç diye biliyorum. Biraz özel olacak ama seni ilacs başlatan şey ne
Alprazalom evet agr ilac sakinlesdirici.
Cok buyuk bunalim yasadim ve olmek istoyordum hayatan zevk almiyordum. ve sonra paranoialik basladi korku oyle iste
Bir kac kotu seyler yasadim ve yanliz kaldim daha halen yanlizim erken dogum filan yapdim ve hep yanlizdim
Seni tetikleyen bir şey olmadı mi? Travmatik bir olay?
Uzun hikaye
Oldu dabikide hep travamlqrdan zaden
Kucuklukden beri travma olacagi buydu sonunda :)
Başka türlü o raddeye hemen gelinmez zaten. Umarım mutlu ve huzurlu bir hayatın olur 🙏
Tskler ilgilendigin icin