Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı.
Bende aynı şekilde. özellikle de boş insanları kafam götürmüyor uzun süredir. bir de hayatta yaşadığım sıkıntılar var ama olumlu düşünmeyi deniyorum bir gün geçecek diyorum. Keyifli geceler.. ️ ✨🥂
Birçok şeyi. Ne gereksiz kalabalığı, ne fazla insanı... Kısacası her şeyin fazlası bana yük gelmeye başladı. Kafam da, ruhumda aşırı tahammülsüz artık.
Anlık zevklerle ömürlük zevkleri birbirine karıştıran insanlardan çok yoruldum? Mesela insanlar Seksi sever ama 70 yıllık ömründe bunu zamana yaysanız yaşadığı ömrün sadece bir ayını bulur Yani 69 yıl 11 ay bizlere kalan hayatı güzelce doya doya yaşamaktır Ben artık birinin dışına değil aklına zekasına aşık olmak istiyorum Güzellik solar ama akıl asla solmaz Anlayana
Boş konuşan özü sözü bir olmayan cahil egolu insanlar kafa ütülemekten başka bir şey yapmıyorlar bu sebepten mümkün mertebe bu insanlardan uzak duruyorum
yüksek ses, birinin yemek yiyince ses çıkarması, birinin durduk yere yargılaması, karsindakini dinlemeden fikir yürütmek, hakli oldugunu bilip savunmamak, burclara inanmak bunlari ve bunlari yapanlari kafam almiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bende aynı şekilde. özellikle de boş insanları kafam götürmüyor uzun süredir. bir de hayatta yaşadığım sıkıntılar var ama olumlu düşünmeyi deniyorum bir gün geçecek diyorum. Keyifli geceler.. ️ ✨🥂
Birçok şeyi.
Ne gereksiz kalabalığı, ne fazla insanı... Kısacası her şeyin fazlası bana yük gelmeye başladı. Kafam da, ruhumda aşırı tahammülsüz artık.
Kavgalar
Aşk meşk
İnsan tanımak
Gürültülü konuşanları, boş konuşanları, duygusuz ve yüzeysel konuşanları, gereksiz konuşanları, saçma sapan insanları, acınılası davranışları, içten pazarlıkları, menfaat ilişkilerini, çıkar için yaklaşanları, tanımadan kestirip atanları, anlamayanları, anlamak istemeyenleri, körü körüne inananları ve daha nicelerini.
Yalanı dolanı
Karşıma çıkan lütfen en başta niyetini söylesin
Benim şu saatten sonra kaybedecek ne zamanım nede gücüm var
Anlık zevklerle ömürlük zevkleri birbirine karıştıran insanlardan çok yoruldum?
Mesela insanlar Seksi sever ama 70 yıllık ömründe bunu zamana yaysanız yaşadığı ömrün sadece bir ayını bulur
Yani 69 yıl 11 ay bizlere kalan hayatı güzelce doya doya yaşamaktır
Ben artık birinin dışına değil aklına zekasına aşık olmak istiyorum
Güzellik solar ama akıl asla solmaz
Anlayana
😂 neden sitem dolusunuz sürekli
Yalancı dolancı bi düzüne ve yalancı dolancı insanlara karşı hurmetkâr mı olmaliyim
Bumu? 🤔
Kandırılmaktan ve sahte insanlardan yoruldum
Net bi cümle
😂 tamam anladım da sanki ben kandırdım tövbeler olsun
Size niye cümle kurayım? Burada sorunuza cevap veriyorum ve sizi tanımıyorum size sitem edebilmem için sizinle bişeyleri yaşamış olmalıyım dimi🤔
Bir kere cevap veriyorsunuz zaten ama sonra yorum ekliyorsunuz ben de bundan bahsediyorum.
Bunun size tuhaf gelen tarafı nedir 🤔
Boş konuşan özü sözü bir olmayan cahil egolu insanlar kafa ütülemekten başka bir şey yapmıyorlar bu sebepten mümkün mertebe bu insanlardan uzak duruyorum
Hiçkimseyi götürmüyor. Hele başımdaki gereksizin beni kıskandırmaya çalışmasında iyice sıkıldım.
Yalancıları boş yapanları kendini bi bk sananları insanları durduk yere yargılayanları... böyle liste uzar daha
Kesinlikle kuru gürültüyü, boş konuşmaları, yapmacık davranışları, fikir istemediğim halde işime karşılamasını kafam götürmüyor.
Gürültüyü
Yalancı insanları
Gönül koyarak iş yaptıranları
Borç alıp zamanında geri vermeyenleri.
Düştüğünde yanında olmayııp karanlıktan aydınlığa geçince gelip enerji dilenciliği yapan riyâkar insanları
Kendini bisey zanneden insanları ben herşeyi bilirim yaparım diyenleri ben senin gibi değilim diyenlerden hele oyle böyle degil sikildim
Çevremdeki arkadaşlaımın ilişkileri hakkında konuşmak off artık bunaldım benden tavsiye istiyorlar kendime hayrım yok
Epeydir böyleyim bilmiyorum nedenini ama insansız hava sahası istiyorum artık
Birebir aynıları. Gerçekten artık boş gürültüye hiç tahammülüm yok.
Boş beleş konuşan, her şeye fikri olanlardan iğreti geliyor.
Boş ve sıkıcı eski sevgili muhabbeti duyduğumda şeytan görmüş gibi uzaklaşıyorum
Herşeyi kaldırıyor valla. Bir yalnızlığa tahammül kalmadı.
yüksek ses, birinin yemek yiyince ses çıkarması, birinin durduk yere yargılaması, karsindakini dinlemeden fikir yürütmek, hakli oldugunu bilip savunmamak, burclara inanmak bunlari ve bunlari yapanlari kafam almiyor
Dedikodu ya aman vala usandim
Hiçbir şeyi, hiç kimseyi. Sevdiğim birkaç insan dışında.
Boş beleş insanlara ölü taklidi yapıyorum da yüksek sese asla tahammül edemiyorum.
Kuru gürültü dedikodu
Kalıplara hapis olmuş insanları
Yerden göğe kadar haklısın
Boş olan hiçbir şeyi götürmüyor
Samimiyetsiz arkadaşları
Kalabalığı çekemiyorum artık
Gürültüyü sahte insanları
insanların dırdır yapıp saçma seyleri abartmasini
Tekrarlamayı, tekrarlanmayı götürmüyor.
Sessizlik yalnızlık ve sevgisizlik
Kafamın götürdüğü şeyler daha azdır
Boş kafadan çıkan sesleri 😃