Kişilik & Karakter Ağır başlı kız mı, enerjik çocuksu kız mı? zikkimmiymis Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Enerjik kizlarin neyi var yaaa :(( Ağır başlı kız mı, enerjik çocuksu kız mı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yaşı olgun ama kendisi komik eğlenceli kadın. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ağır başlı derken ortalama kaç kilodan söz ediyoruz? 0 0 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Ağır başlı kız. Tabi böyle dedik diye de ağır abi mizacına sahip olmayacak 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl eneejik cocuksu kız. Ağırbaşlı kısmını ben olurum 1 1 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Iste aradigim yaaa dkabdjabks Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ağır başlı bence ama yerine göre eğlenebilen 0 0 Yorumla
uBilge Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dışarda ağırbaşlı içeride deli olsun djfjf 0 8 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Bak bu da guzel dmabdmajr Yorumla uBilge +1 yıl Böyledir zaten ben de öyleyim dışarda ketum soğuk içeriden enerjigimdir djfjf Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Maalesef ben biraz daha samimiyim yaa her turlu🫠 Yorumla uBilge +1 yıl Samimiyimdir ama ilk başta değil isinmam lazım ama senin gibi varken hemen isinirim enerjim yükselir Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Ya bak bu guzel isteee Yorumla uBilge +1 yıl Evet karşımdaki yüksek enerjiliyse hemen adapte olurum severim Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Negatif enerjililer kapatilsin dvajhrjshd onlar beni cok etkiliyor :( Yorumla uBilge +1 yıl Evet beni de ben direk iletişimi koparirim Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Enerjik çıtır hatun başka 0 4 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Oyleee zatenn Yorumla proofstriker38 +1 yıl Sende öylesin yani Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Hihi Yorumla proofstriker38 +1 yıl Yaş kaç Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Erkeğim ağır başlı olsa yeter. 0 2 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Erkegin agir basli kizin enerjik cocuksu olmasi >> tum iliskiler (benceee) Yorumla whsinemm +1 yıl Hocam ben evettttt diyorum benim deliligimle o uğraşacakj 😻😻 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Enerjik ve sadece bana çocuksu olan 😇 0 2 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Helal beee djavdmabks Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
demir5222 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben ağır severim 0 13 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Neden ki Yorumla demir5222 +1 yıl Çocukla uğraşamam kendimde yaşımdan daha olgun davranan biriyim Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Ya ne guzel kiz neseli hayat nesesi var seni de genclestirir kendiside yaslanmaz dmwbsmwbdjs Yorumla demir5222 +1 yıl Eksik kalsın Yorumla demir5222 +1 yıl Parka gidip salıncakta sallanan benden uzak dursun🤣😂 Yorumla demir5222 +1 yıl Sallansin Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Aman uzak duruyorum sen benide yaslandirirsin ki simdiden iki yas yaslandim djavdmabmdx Yorumla demir5222 +1 yıl Peki Yorumla demir5222 +1 yıl Kendi gibi çocuk birini bul Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Yok benim tercihim agir basli olup beni bebegi gibi sevip simarticak biri dmwbdkanwk Yorumla demir5222 +1 yıl Ağır biri bebek gibi sevmez Yorumla demir5222 +1 yıl Genelden içten içe sever Yorumla demir5222 +1 yıl Çok cıvık cıvık olmaz Yorumla
ttoffeenutlatte Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl ağırbaşlı, terbiyeli kız ve erkek 0 0 Yorumla
_____x_X_x_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yerine göre davranmasını bilen. 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 983 cevap paylaştı. Ağır başlı kız 5 12 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Neden pekii Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Ağır başlı kız kendini herzaman sevdirir gittiği yerde sevilir güven sağlar çocuksu bir kıza kim güvenim bir yola cıkar sence Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Cocuksudan kastim nesesi bitmeyen eglenceli biri istee Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Anlıyorum fakat toplum buna böyle bakmıyacak aman lay loy lom sanacak dertleşmeyecek duygusal yaklaşmayacak aslında pek kelimeye dökemiyorum Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Tercih meselesi Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl boş ver senin yaşın daha küçük zaten çocuksu hareket ler normal Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Ben neyi tartisiyorum ya burada djqvdmwbms Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Seven sever sevmeyen sevmez sadece sebebini sordum ki ne gerek var bunlara😔 Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Bak işte çoçuk ca bir davranış soran sensin ne gerek var diyende sensin sormasaydın Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Ne gerek var bunlara derken burada enerjik kizlari gommeye ne gerek var dedim :) Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Cunku her iki tarafinda eksisi ve artisi var bu tercih meselesi iken tek bi tarafi savunmamalisin Yorumla KaRTaL_27 +1 yıl Dedim ya sana boş ver yaşın böyle olmaya müsait biz ağır başlı kız tercih ederiz ne öyle ben yanımda cıvık cıvık kız istemem misal zaten bana uygun bir yaştaki kız da ağır başlı olma yaşı gelmiştir Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ağır başlı kız 🤝 ergenimsi erkek 0 3 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Ergenlerle ugrasmayin lutfen sizi bebegi gibi seven simartanlarla ilgileninnn🫠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten de seveni vardır illa ki Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Evet olabilir Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. An'a ve ortama göre olmalı insan.. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. yerine göre 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kendini bilen 0 0 Yorumla
hoştçakall Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl ya olmasında 0 2 Yorumla zikkimmiymis +1 yıl Nasil yani Yorumla hoştçakall +1 yıl sansür atmış yazıma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yaşı olgun ama kendisi komik eğlenceli kadın.
Ağır başlı derken ortalama kaç kilodan söz ediyoruz?
Ağır başlı kız. Tabi böyle dedik diye de ağır abi mizacına sahip olmayacak
eneejik cocuksu kız. Ağırbaşlı kısmını ben olurum
Iste aradigim yaaa dkabdjabks
Ağır başlı bence ama yerine göre eğlenebilen
Dışarda ağırbaşlı içeride deli olsun djfjf
Bak bu da guzel dmabdmajr
Böyledir zaten ben de öyleyim dışarda ketum soğuk içeriden enerjigimdir djfjf
Maalesef ben biraz daha samimiyim yaa her turlu🫠
Samimiyimdir ama ilk başta değil isinmam lazım ama senin gibi varken hemen isinirim enerjim yükselir
Ya bak bu guzel isteee
Evet karşımdaki yüksek enerjiliyse hemen adapte olurum severim
Negatif enerjililer kapatilsin dvajhrjshd onlar beni cok etkiliyor :(
Evet beni de ben direk iletişimi koparirim
Enerjik çıtır hatun başka
Oyleee zatenn
Sende öylesin yani
Hihi
Yaş kaç
Erkeğim ağır başlı olsa yeter.
Erkegin agir basli kizin enerjik cocuksu olmasi >> tum iliskiler (benceee)
Hocam ben evettttt diyorum benim deliligimle o uğraşacakj 😻😻
Enerjik ve sadece bana çocuksu olan 😇
Helal beee djavdmabks
Teşekkür ederim 🙏
Ben ağır severim
Neden ki
Çocukla uğraşamam kendimde yaşımdan daha olgun davranan biriyim
Ya ne guzel kiz neseli hayat nesesi var seni de genclestirir kendiside yaslanmaz dmwbsmwbdjs
Eksik kalsın
Parka gidip salıncakta sallanan benden uzak dursun🤣😂
Sallansin
Aman uzak duruyorum sen benide yaslandirirsin ki simdiden iki yas yaslandim djavdmabmdx
Peki
Kendi gibi çocuk birini bul
Yok benim tercihim agir basli olup beni bebegi gibi sevip simarticak biri dmwbdkanwk
Ağır biri bebek gibi sevmez
Genelden içten içe sever
Çok cıvık cıvık olmaz
ağırbaşlı, terbiyeli kız ve erkek
Ağır başlı kız
Neden pekii
Ağır başlı kız kendini herzaman sevdirir gittiği yerde sevilir güven sağlar çocuksu bir kıza kim güvenim bir yola cıkar sence
Cocuksudan kastim nesesi bitmeyen eglenceli biri istee
Anlıyorum fakat toplum buna böyle bakmıyacak aman lay loy lom sanacak dertleşmeyecek duygusal yaklaşmayacak aslında pek kelimeye dökemiyorum
Tercih meselesi
boş ver senin yaşın daha küçük zaten çocuksu hareket ler normal
Ben neyi tartisiyorum ya burada djqvdmwbms
Seven sever sevmeyen sevmez sadece sebebini sordum ki ne gerek var bunlara😔
Bak işte çoçuk ca bir davranış soran sensin ne gerek var diyende sensin sormasaydın
Ne gerek var bunlara derken burada enerjik kizlari gommeye ne gerek var dedim :)
Cunku her iki tarafinda eksisi ve artisi var bu tercih meselesi iken tek bi tarafi savunmamalisin
Dedim ya sana boş ver yaşın böyle olmaya müsait biz ağır başlı kız tercih ederiz ne öyle ben yanımda cıvık cıvık kız istemem misal zaten bana uygun bir yaştaki kız da ağır başlı olma yaşı gelmiştir
Ağır başlı kız 🤝 ergenimsi erkek
Ergenlerle ugrasmayin lutfen sizi bebegi gibi seven simartanlarla ilgileninnn🫠
Gerçekten de seveni vardır illa ki
Evet olabilir
Enerjik candır sjdjjjs
İkisinin ortası
An'a ve ortama göre olmalı insan..
Ağırbaşlı
Ağırbaşlı
yerine göre
Ağır başlı yeri gelince çocuksu
Kendini bilen