Kişilik & Karakter Şu anki durumunuz nedir mutlu mu üzgün mü? Evabeckar Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben çok üzgünüm, arabamı sanayiye bırakıp işe taksiyle geri dönüyorum 😢4 gün beklemem lazımmış 😔 Güncellemeler1 yıl Geçmiş olsun Türkiye 🌹. Şu anki durumunuz nedir mutlu mu üzgün mü? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 174,3b cevap paylaştı. Mutlu değilim hiç bir zaman.. aynı geçiyor. 1 0 Yorumla
u helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Mutluyum çünkü hayatimda yeni bir adım attım. Hadi hayırlısı olsun 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 89% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Aşksızlık krizinden üzgünüm. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, ne zaman olacağını bile bilmiyorum. Bulamıyorum, aklımı hep uzak şehirlere vermiş durumdayım. Tek bir arkadaşım, çevrem yok. Üzülüyorum. Kalbim de Eylül'de 3 gece ağrıyor. 1 0 Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 94% 1 yıl mutlu değilim çünkü gazzede acı çeken çocuklar var 1 1 Yorumla Evabeckar 1 yıl Doğru diyorsun.. Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben çok üzgünüm KS de tanıdığım kız arkadaşım mersinden Finlandiya'ya gitti iş için onu merak ediyorum umarım sağlıklı mutlu ve iyidir 😣🙁😞😟 1 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 99% 1 yıl Durgunum. Tıpkı şu araba camı gibi hissediyorum. 😄 2 0 Yorumla
EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Fazlasıyla durgunum işten çıktım gidip uyumak istiyorum. 0 0 Yorumla
Yalniz_Kurt89 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Herkes yorgun ya mutlu olunacak bisey yok sanki hayatta. 0 0 Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Bok gibi kanka 1 5 Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Ne oldu neden geçmiş olsun? Yorumla Evabeckar 1 yıl Milletimiz üzgün Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Neden nenoldu? Yorumla Evabeckar 1 yıl Üzgün ve dertliler Yorumla Zatı_dehb 1 yıl Neden ya cuklerimi kalkmiyor Yorumla
Predator12 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Karton bardakta çay ikram ettiler mi 0 4 Yorumla Evabeckar 1 yıl Etmediler bunlar ecnebi 😢Türk değiller Yorumla Predator12 1 yıl Nerde yaşıyorsun ki Yorumla Evabeckar 1 yıl Finlandiyada. Yorumla Predator12 1 yıl Waoow 😂 Yorumla
Zsez_S Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Çok hastayım. İyileşirsem mutlu olacağım inşallah 1 6 Yorumla Theguardy 1 yıl Hwrseyin başı sağlık geçmiş olsun Yorumla Canerr25 1 yıl Geçmiş olsun. Neyiniz var Yorumla Zsez_S 1 yıl Salgın var herhalde influenza oldum. Kemiklerim kırılıyor Yorumla Theguardy 1 yıl Dikkat etmek lazım Yorumla Zsez_S 1 yıl Dikkat etsen de oluyor bee Yorumla Theguardy 1 yıl Gerçi haklısın virüs bu şekilde bulaşıyor o zaman olunca iyi bakmak gerek Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Bismillahirrahmanirrahim. Umutlu diyim 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 71% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mutlu ile üzgün arasında bir moddayim. 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genel hayalim mutsuz 1 0 Yorumla
Tövbekar1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nesi varda 4 gün 0 8 Yorumla Evabeckar 1 yıl Motor yandı. Tövbekar1 1 yıl Motor yanmazki ne olmuş çantamı yaktin Evabeckar 1 yıl En son arkadaşım kullandı arabamı 👍ufak tefek kaza yapmış arkadaş, sanayide ki adam motor yanmış dedi. Tövbekar1 1 yıl Beni yanlış anlama sanayideki ustalar kurnazdır kandırılma diye bukadwr sordum Evabeckar 1 yıl Şu an işim olmasaydı arabamın başında dururdum ama mallesef şimdide nöbetim var bide Tövbekar1 1 yıl Hangi şehirdesin Evabeckar 1 yıl Finlandiya Tövbekar1 1 yıl orada tanıdık usta yok burada olsa halederdim 😅
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Mutlu keyifli. 0 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. mutlu 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Huzurlu 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Duygusuz 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Mutluyum 😊 0 0 Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 587 cevap paylaştı. Üzgün... 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İş güç 0 0 Yorumla
redragon91 Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı. Ortalardayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Mutlu değilim hiç bir zaman.. aynı geçiyor.
Mutluyum çünkü hayatimda yeni bir adım attım. Hadi hayırlısı olsun
Aşksızlık krizinden üzgünüm. Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı, ne zaman olacağını bile bilmiyorum. Bulamıyorum, aklımı hep uzak şehirlere vermiş durumdayım. Tek bir arkadaşım, çevrem yok. Üzülüyorum. Kalbim de Eylül'de 3 gece ağrıyor.
mutlu değilim çünkü gazzede acı çeken çocuklar var
Doğru diyorsun..
ben çok üzgünüm KS de tanıdığım kız arkadaşım mersinden Finlandiya'ya gitti iş için onu merak ediyorum umarım sağlıklı mutlu ve iyidir 😣🙁😞😟
Durgunum. Tıpkı şu araba camı gibi hissediyorum. 😄
Fazlasıyla durgunum işten çıktım gidip uyumak istiyorum.
Herkes yorgun ya mutlu olunacak bisey yok sanki hayatta.
Mutlu gibiyim ama aslında üzgünüm
Bok gibi kanka
Ne oldu neden geçmiş olsun?
Milletimiz üzgün
Neden nenoldu?
Üzgün ve dertliler
Neden ya cuklerimi kalkmiyor
Üzgün
4 gün çok değil ki
Karton bardakta çay ikram ettiler mi
Etmediler bunlar ecnebi 😢Türk değiller
Nerde yaşıyorsun ki
Finlandiyada.
Waoow 😂
İkisinin arası bir şey.
Çok hastayım. İyileşirsem mutlu olacağım inşallah
Hwrseyin başı sağlık geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Neyiniz var
Salgın var herhalde influenza oldum. Kemiklerim kırılıyor
Dikkat etmek lazım
Dikkat etsen de oluyor bee
Gerçi haklısın virüs bu şekilde bulaşıyor o zaman olunca iyi bakmak gerek
Bismillahirrahmanirrahim. Umutlu diyim
Mutlu ile üzgün arasında bir moddayim.
Bugün tam ikisinin arasındayım.
Sakin yorgun üzgün ama yinede umutlu
Genel hayalim mutsuz
Duygusalım
Duygusuzum
Nesi varda 4 gün
Motor yandı.
Motor yanmazki ne olmuş çantamı yaktin
En son arkadaşım kullandı arabamı 👍ufak tefek kaza yapmış arkadaş, sanayide ki adam motor yanmış dedi.
Beni yanlış anlama sanayideki ustalar kurnazdır kandırılma diye bukadwr sordum
Şu an işim olmasaydı arabamın başında dururdum ama mallesef şimdide nöbetim var bide
Hangi şehirdesin
Finlandiya
orada tanıdık usta yok burada olsa halederdim 😅
Durgun
Mutlu keyifli.
mutlu
Üzgünüm çünkü hayatım tekdüze ilerliyor
Sinirli
Bilmiyorum nötr
Huzurlu
Mutlu
Duygusuz