+1 yıldoktordan yardım aldınız mı bu konuda, bozulan psikolojinizde etki ediyor olabilir. yani arada bizlerde görürürz ama çok nadiren. iyi bir şey değil, bir alıntı paylaşayım
Halk arasında karabasan olarak bildiğimiz uyku felci, geniş çaplı bir uyku probleminin işareti sayılır. Karabasana neden olan durumların en başında uyku düzeninde bozukluk, kronik stres, yoğun çalışma saatleri, yemek yedikten hemen sonra uyumak, depresyon ve sigara-alkol kullanımı gelir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarabasan diye bir şey yok; uyku felci o.
Stres yaparak uyursan, karabasan dediğin olay gerçekleşir. Çünkü; stres yaparken uyuyunca, vücudun kendini kapatsa bile stresten ötürü beynin açık kalıyor ve bu da uyku felcine neden oluyor.
Meditasyon yaparak uyu; YouTube'de ”Uyku meditasyonu” yaz ve o videoyu izle. Bak bakalım nasıl mışıl mışıl uyuyorsun.02 Yorumla- +1 yıl
Hayır karabasan diye bı cin türü var
- +1 yıl
Uyku felci değil yani eğer cinlerin varlığına inanmıyorsan bişey diyemem ama Kuran'da geçer bu.
+1 yılBu konuda çeşitli din hocaları var muska yazan.. Tanıdığın, bildiğin, çevrende bilgisi olan biri vardır mutlaka.. İyi geliyor diye duymuştum..
Geçmiş olsun..00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karabasan olayını hiç yaşamadım ama ben geceleri korktuğum zaman YouTube'dan Felak, Nas, Ayetel Kürsi açıyorum. Ayetel Kürsi, Felak ve Nas vesveseyi giderip gördüğümüz veya göremediğimiz tüm varlıklardan Allah'ın izni ile bizi koruyor. Siz bu bahsettiğim sureleri okuyun, uyumadanda açın dinleyin Allah'ın izni ile inşallah bir daha yaşamazsınız. Tabii isterseniz bir psikologa da gidin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılUyku felci bence doktora git direk
00 Yorumla
+1 yılBasit bir çözümü var yastığına birtane çatal iğne tak çünkü karabasanı veya cinleri çatal iğne ile yakalayınca bu boyuna hapsediyorsun kacamiyorlar bu yüzden etkili oluyor. İkincisi yatağının baş ucununa bir bardağa kaya tuzu ve sirke ekleyip koy bu negatif enerjili herşeyi hatta odamdaki huzursuzluğu bile toplar rahat uyumani sağlar. Gusülsüz ve üstün açık uyuma
211 Yorumla- +1 yıl
Senin üzerinde başka bir durum var bu arada haberin olsun karabasan filan değil bu başka bir mevzu
Soran+1 yılNe var peki sence artık senelerdir bu durum canımı sıkıyor her gün olmasa da çoğunlukla oluyor hatta iki kere kulağıma fısıldadı bişey birinde " bunlar daha iyi günlerin" diye duydum diğerinde de adımı bı kaç kere duydum
- +1 yıl
Başında bir bela var musallata benzemiyor ama büyü yapılmış gibi sana karşı
- +1 yıl
Seni gün geçtikçe karamsarlığa da itecek insanlardan uzaklasacaksin yalnizlasacak psikolojik sorunlar yasayacaksin
Soran+1 yılEvet böyle hissediyorum anlattığın gibi kötü hissediyorum psikolojim bozulmuş gibi hissediyorum kaç kere düşündüm acaba büyü mü diye ama kim neden bana büyü yapicak ama kötü niyetli insan da çok tabi olabilir napmam gerekir peki bu durumda bı onerin var mı
- +1 yıl
Var öncelikle emin olmanazim sakin bir yere geç kendi odana hada balkona kimse gelmesin bir şey konuşmasın. Telefondan saffat süresi aç ve önüne bir bardak su koy dinlerken rahatsız olabilirsin için yanabilir ama sabret sonuna kadar dinle sonra suyu iç için gerçekten çok yanıyorsa büyü vardır diyebiliriz. Eğer yanma hissetmiyorsan rahatsız olmuyorsan psikolojiktir derim ama pek ihtimal vermiyorum yüzünden belli dedigimi yap haber et
Soran+1 yılKorkuyorum yapmaya şu an sessiz bir ortam da yok ama denerim
- +1 yıl
Korku olacak dinlerken tedirgin olacak biri sana dokunuyor gibi hissedebilirsin ya da etrafında görünmeyen bir şey var gibi korkma yine de dinle. İnsan oğlu cinlerden seytanlardan üstün yaratilmistir sana fiziksel bir şekilde zarar veremezler buna kalpten inanabilirsin
- +1 yıl
Denedikten sonra bana yaz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılOlur yazarım ama şu an deneyemiycem müsait olunxa yapicam ss aldım Sen nerden biliyorsun peki böyle şeyleri
- +1 yıl
Bilgi sahibiyim ve biraz tecrubeliyim
Yatarken başucunda Ayetel Kürsi olsun. Bir de mutlaka yakınlarında bir iğne bulundur.
03 Yorumla
Soran+1 yılİğne neden
Soran+1 yılDeniycem ben de teşekkür ederim
Yorumlara baktım bazıları dalgaya almış, sırt üstü yatma doktor ne alaka la, beyin yok yemin ediyorum insan'lar da knk sırt üstü yatma, yan yat ben hocaya sordum.
02 Yorumla
Soran+1 yılHep yan yatıyorum sağıma yatıyorum birduru dua okuyorum Felak nas Ayetel Kürsi defalarca okuyorum başka dualar da okuyorum ama etki etmiyo bazen neden bilmiyorum yatağımda yemek de yemem temiz tutarım titiz biriyim zaten nasıl oluyor anlamıyorum
+1 yıl- önceden ben de hep oluyordu ama öyle bir yöntem var ki o günden sonra bana hiç gelmiyor bu konuda ciddiyim şaka yapmıyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılSöylersen yararlanabilirim belki
- +1 yıl
Ama dediklerimi yapmazsın ki Boşu boşuna kendimi yormayayım
Soran+1 yılSöyle sen niye çok mu zor
- +1 yıl
Söylersem beni dalgaya alırsın uğraşmazsın bile
Soran+1 yılİyi geceler abi gerçekten ugrasamiycam
- +1 yıl
Aşırı derecede çok kolay bir yöntem var Sen ilk önce her yerde derdine derman ara Bulamazsan beni bul ben sana yardımcı olacağım İnan ki
Soran+1 yılGerek yok teşekkürler
- +1 yıl
Karabasan geldiğinde sağa sola dönmeye çalış ama aynı anda bir sağa bir sol yap bunu sürekli yap çok kısa sürede Bir daha seni rahatsız etmeyecek bu konuda bana güvenebilirsin Ben bunu kendim uyguladım ve çok uzun aylardır gelmedi
- +1 yıl
Umarım sağa dönmeye çalışırsın dönemezsen sonra dönmeye çalış bunu sürekli yap çok kısa sürede Bir daha seni rahatsız etmeyecek bana güvenmeni istiyorum
Soran+1 yılDenerim olursa bıdaha teşekkür ederim
- +1 yıl
Bunu yapsam da yapmasan da Lütfen bana gelip haber verir misin �nan ki bundan kurtulmanı senden daha çok istiyorum Çünkü ben Yüce Allah'ın yarattığı bütün kullara canlı ve cansız bütün varlıklara yardım etmeyi seviyorum yardımcı olunca karşımdakinden daha çok mutlu oluyorum
Soran+1 yılTamam haber veririm inşallah olmaz
+1 yılO karabasan değil hanfendi
00 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/tmdAxIu5dQM?si=sQAUinHeSpMG7DnO
Bu videoyu izle00 YorumlaYatağın temiz olmalı yani yiyevek içecek varsa kırıntı falan varsa yatağında yememeni öneririm ve her gece yatmadan önce felak nas ayetel kürsi oku sırt üstü yatma sırt üstü yatınca da gelme ihtimali yüksek derler eğer hala geçmiyorsa işin uzmanına danışmanınızı öneririm.
00 YorumlaGeçmiyor o yaa. Yalama oluyosun alışıyosun ama bi yerden sonra. Ayrıca yattığın yerle alakalı olabilir
10 YorumlaÖncelikle karabasan diye bişey yoktur o dediğin uyku felci o an ki gördüğün de halüsinasyon iyi bir psikologtan yardım alman gerekir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Psikiyatriye giderseniz daha kalıcı bir çözüm bulabilirsiniz okuyarak üfleyerek geçecek şeyler değil bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen küçükken kötü rüyalar görmekten muzdariptim sonra evde bi ilmihal kitabı vardı kötü rüya görmemek için okunacak dua yazıyordu, okudum. O gün bugündür kötü rüya görmüyorum. Yani görsem bile öyle çok sık değil m
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Bende hic yasamadim ama yatmadan 7 tane Ayetel kursi okudum mu misil misil rahat bir uyku cekiyorum. Dene istersen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmis olsun guzellik bu daha cok blinc altindaki sikintilarindan kaynakli sorunlarinin kokune ulasmalisin gercekten strest yaptigin bu hayatta ne var iyi dusun ve coz.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorunlarım bitmez
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÜstüne çökse yine iyi. Daha beterini yaşadım. Çekiştirdi beni yataktan.
12 Yorumla- +1 yıl
Bazen çökmeye geliyor ama bu çekiştirme olayı çok korkunçtu resmen. Beni götürecek sandım. Uyku da bile değildim. Büyü mü bilmiyorum.
+1 yılGerçek bı hoca bulup muska yazdır dicrmde i hocayı nerden bulacaksın
00 YorumlaAbdest alarak yat uyu bikere ve nas felak surelerini okumayı unutma
00 YorumlaPsikiyatriye gitmen gerekebilir bunu altında yatan bir şey var bence
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,9b cevap paylaştı. Bende de vardı, hiç yokmuş gibi düşünerek aklımdan uzaklaştırdım.
02 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılSağlam hoca bulman lazım bir de Rukye ayetleri çok fayda sağlıyor
00 Yorumla
+1 yılKarabasan diye bişey yok, psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum kendi içinde halletmelisin.
00 Yorumla
+1 yılBende gece uyanıp bazen yatakta titriyorum, bildiğin transa geçiyorum gibi
00 Yorumla
+1 yıl1 inanmayınca hicbir şey gelmiyor
2 karabasan diye bir şey yok bilimsel adı uyku felci00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuayla ilgisi yok
Tamamen psikolojik, uyku şekline dikkar eder ve bu durumun ilahi bişey olmadığına inandığın an olay biter00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılSitres kaynaklı tamamen bir de çocukken anlatılan cin hikayeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende çok saçma sapan anlamsız korkunç rüyalar görmeye başladım tekrar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarabasanı karşına alıp konuşmalısın bu böyle olmaz diye kendisine çeki düzen vermeli
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@baal-35 taciz ediyorlar imdat sapık filan diye bağırsa esnaf yakalar döver zaten 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk verirsin derken para istedi dimi eminiz bundan
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk yahu isteyen karabasan ben neden terbiyesiz oluyorum yüreğin varsa bunu git karabasana söyle
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk noldu haksız çıkınca kahkaha emojileri … artık bende karabasanın yanındayım
Cevap sahibi+1 yıl@biyotikkk Kız arkadaşın yok mu onuda çağır
+1 yılUyku felci diyoruz aslında beynin uyanıp bedenin uyanmaması gibi bir şey doktora gitsen belki nedeni vardır
00 Yorumla
+1 yılBence bir hocaya falan git araştır bide geceleri yatmadan önce yanına bir Kuran-ı-Kerim köy ne olur ne olmaz bol bol dua et yine geçmezse doktora git.
00 Yorumla
+1 yılYan yatinca olmaz diyordu bir adam internette gördüm. Birde karabasan olunca ayak parmagini oynatmaya başlayınca daha erken uyaniyorsun. Bende yasadim
00 YorumlaNasıl bisey anlat bizim burada birinde var geldiği kadına onlarla hasır neşir oluyo onlarla ilişki filan senin nasıl
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik, strsten kaynaklı da olabilir. Eğer olay tamamen dini bişeyse ilmi kuvvetli, sağlam bir hocaya gitmen faydalı olabilir
00 YorumlaPsikolojik destek almalısın
06 Yorumla
Soran+1 yılAlsam ne olacak ki :/(
Soran+1 yılAnlatamam ki ben gitsem de
Soran+1 yılOluyor mu öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNas Felak Ayetel Kürsi oku baş ucuna kuran koy
07 Yorumla- +1 yıl
En azından yaklaştırmaz
Soran+1 yılMaalesef ki bunları hergun okumama rağmen bazen etki etmiyor dün gece okuyup uyudum hepsini kaç kere okuyorum bilmiyorum ama yine çok kötü oldu çok korktum
Soran+1 yılNeler gördün
Soran+1 yılNey anlamadım ki bişey görmüyorum ama sadexe biri beni çekiyor gibi sanki yataktan düşecek gibi hissediyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKarabasan degil o uyku felci
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyse ne sonuç olarak kötü bir şey ve benim psikolojimi bozuyor
- +1 yıl
Bozsun
+1 yılZırh duasını biliyormusun?
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Felak Nas ihlas ve Ayetel Kürsi süreli oku 3 kere ve avcuna üfle vucudunun ulaşabildiği yerlere mesh et
+1 yılTek çaresi gerçeklik algini değiştirmek
02 Yorumla
Soran+1 yılO ne oluyor
- +1 yıl
Algılarını yönlendirmek mevcut ininaarina karşı çapraz okuma
+1 yılUyurken dua et bence iyi gelek sana
00 Yorumla
+1 yılNöroloji ve psikiyatri
00 Yorumla7 den sonra yemek yiyorsan yeme
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora git belli ki bir sorun var vücudunda
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. küçük bir kuran baş altına köy uyurken
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılYatağını temiz tut derler ama bilemem
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. doktora gideceksiniz
çözümü tıpta01 Yorumla
+1 yılKarabasan diye bir şey yok
00 Yorumlaçok ihtimali olan şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarabasanın cinsiyeti ne
00 YorumlaKarabasan diye bişey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılOofffffffffff
Soran+1 yılGitmedim gitmek istemiyorum korkuyorum
Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Uyku apnesi o
00 Yorumla
+1 yılYatmadan Nad Felak oku