Kişilik & Karakter Evlenilecek insan mısın, eğlenilecek insan mı? Tahmin ediyim mi? S2minkeyfi Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Hadi pamuk eller klavyeye Güncellemeler+1 yıl Minik Shrekler az daha sabredin yazacam hepinize. Evlenilecek insan mısın, eğlenilecek insan mı? Tahmin ediyim mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evlenilecek insanım 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek
Eimira Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evlenme , bir kadının ve erkeğim çeşitli ruhlarda yiyişmesini sevmemHayatıma giren kadın da geçmişi benim gibi olsun 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla Eimira +1 yıl Tabi s*kilmelik kadından her daim nefret ettim Düşüncem aynı , kim s*kerse de s*ksin , s*kimde olmaz Evlenmelik kadın baş tacıdır Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. insanlar eğlenilecek kadar vasıfsız karaktersiz olmamalıkarşıdakini de eğlencelik görecek kadar şerrrrefsiz olmamalı 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tamam, pamuk ellerimi klavyeye götürdüm :D Hangisiyim sence? 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmeliksin cano
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et bakayim. Gizliye alim da maviler üşüşmesin sjsmsma 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ❌️❌️ yanlis cevap Yorumla S2minkeyfi +1 yıl ✅️✅️ dogru cevap Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl et baakalım 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla İnci9292 +1 yıl Peki teşekkurler Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Tahmin et banaağğğğğ 😂👀🧐🥴 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek😝 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Hee eğlenceli biri olduğumu söylerler. Gel gülelim eğlenelim 😂Ağam eğlenir benimle 😂youtube.com/shorts/SEAkUcIq2Ys?si=K9bEzSvB6v7vE8eY Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😂😂😂😂😂 ben senin ansnsjss detayi JSNSJSJSJSJSJ Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl O zamanlar biiib diye sansür yok tabi. Oyuncular repliği kendileri sansürleyip söylüyorlardı 😔 eskiler çok zorluk çekti çok 😔 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet ya😔 en komik filmler dizilerde onlarin. Sarkilar dahil. Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl 2010 a kadar sinema ve müzik olarak iyi gidiyorduk aslında. O zamandan sonra hızlı bir batılaşma oldu her şeyde 😂 müzikler de çıldırdı filmler ve diziler de 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Bak haklisin bu konuda Yorumla
Aysuncey Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet dinliyorum:) 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Aysuncey +1 yıl Aaa çok ayıp üzüldüm AokwpLqlskz Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Iyi birsey kiz sjshsh Yorumla
Kendinisevmelisin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bana da edin bari 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sen evlenme taraftarisin Kendinisevmelisin +1 yıl Evet
_____x_X_x_____ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Olur. 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla
leomania01 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl gerek yok ben kendimi biliyorum zaten. 1 9 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sen yanliz kalan tipsin Yorumla leomania01 +1 yıl yok, ne yapmak istediğini bilmeyen tipim. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl .. hayir Yorumla leomania01 +1 yıl benden iyi mi bileceksin? öyleyim işte. bana takılma istersen, iyi geceler. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet Yorumla leomania01 +1 yıl hayır Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evett Yorumla leomania01 +1 yıl inatçımısın sen :) Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet. Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Et hadi bekliyorum evet nedir? 1 13 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Eğlenecek olmasın? Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Soruyu bir daha oku Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Dogru haklısın Türkçe engelli olduğunu oradan anlaman lazımdı. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aa pardon ozurlu oldugun koydugun profilden belli. Bakimsiz kefli Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Haklısın senin profilin kadar elit değil Yorumla Kendinisevmelisin +1 yıl Ben bu atışmaya neden bu kadar güldüm gece gece Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Canin sıkılıyormuş denk geldi Yorumla Kendinisevmelisin +1 yıl Soru sahibi baya matrak biri belli. Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Mesaj yürü bence Yorumla Kendinisevmelisin +1 yıl 😂 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=MXQ4dXMzc2RqdGJ6Mw== Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Dirke bu mesajı atar Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olur ben de merak ettm xD 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dmslsmsksks ver gelsin tahmini 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Zjnssjsjsnsnsjsnssb eglenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djsosmssosks ben mi ben ben eğlenmelik Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😆😆😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 evet haklısın dadliiim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dinliyorum sizi hanim efendi 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Engelhmek istiyorsanız buyrun gelir Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Engelhmek istemiyorum Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bekliyorum bakalım 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla kanka35 +1 yıl Sorumluluk sahibi olmayan öyle olur Yorumla ölümlüdünya31 +1 yıl 36 yaşına gelmiş evli değilmisin 😃 Yorumla
boslukhs Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Ev bakalım 2 5 Yorumla boslukhs +1 yıl Et*** Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenip dizi izlenmelik insansin knks jddndjs Yorumla boslukhs +1 yıl Ahhahah helal yusufi 🤜🏻🤛🏻😂😂 Yorumla boslukhs +1 yıl Beraber ağlarız shskks Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 😆💅🏻 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben evlenmem 1 10 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla avcikaan +1 yıl Ben evlenmem Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilecek Yorumla avcikaan +1 yıl Sen evlen Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sen evlen once ben pesinden evlenirim Yorumla avcikaan +1 yıl Ben evlenmiyom ba Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Hayur Yorumla avcikaan +1 yıl Ya arkadaş senin bu nick nerden aklına geldi takmanın keyfi falan mı bu Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evet Yorumla avcikaan +1 yıl Sen kadınla mı evlencen nabcan Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla Salihydnxyz +1 yıl Bence de 😌❤️ Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Tahmin et 2 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla Airenne +1 yıl Tesekkurler💕😘 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ricalar😘 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hadi et 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla Zorunne388 +1 yıl 😂 almayayım teşekkürler Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Et hemen evleneiyim 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uydur 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hadi et bakalım 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Evlenilecek insanım. 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Nah eğlenirsin. Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hadi bakalım 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Besara +1 yıl Cıxxx yanlış Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Et bakalım 😅 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla íbobeyyy +1 yıl Kesinlikle öyle yakın zamanda bakalım inşallah 😅 Yorumla
NammıkKemaL Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 96% +1 yıl Tahmin et bkmm 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla NammıkKemaL +1 yıl Kimle evlendircen onuda söyle djdjd Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Suleymanin karisinin eltisinin kocasinjn yengesinin amcasinin kizinin torununun kiziyla Yorumla NammıkKemaL +1 yıl O ne bed Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Et bakayım. 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Competitive +1 yıl Hayır evlenmelik bir insanım. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yo Yorumla Competitive +1 yıl Evet öyle. Yorumla
Uzaylıs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Senden olumlu cevap gelmiyor ki hiç 1 5 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Kxnzbbzzbz hadi bu sefer positive. Evlenmelik Yorumla Uzaylıs +1 yıl Teşekkür ederim sonunda başardım Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Rica sekerim. Azimla sican duvari deler. Yorumla Uzaylıs +1 yıl İlk defa duydum ve sondu galiba Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sjsbbsbsbsha Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Et knk 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Doğru Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Edin 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Küfür etkisi yarattı :D Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sjwsbsjwbwjssjshs ooops🥹👉🏻🤌🏻 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Tovbe tovbe djdjej🥹👉🏻👈🏻 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl HHAHa ya 3 tane çocuğum varsa 😂 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl One nigth iliskilerden hepsibsjsjs Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Anlamadım Sxksn Yorumla
Suatbeyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet. 1 13 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla Suatbeyy +1 yıl O kadar mi belli oluyor k. cindan mi salladin Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sjsbshshs muneccimim olm ben duymiyim bir daha Yorumla Suatbeyy +1 yıl Hee muneccimlikten anladiysan tamam benden belli oluyorsa sikinti cok düt bizi diceyektim jdjsjsk Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Iashsjshsjsshshshssjsjsh cok ayip Yorumla Suatbeyy +1 yıl Ulan ayip diye gercekleride soyleyemez olduk nsnsnns Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ahahaahahah soyluyorsun iste ayip mayip demeden. Bu isyan niyedir lii Yorumla Suatbeyy +1 yıl Sesimizi bastirmaya calisiyorlar yoldaş jdjsjsks Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Kimdir lan o lavuklar de hele Yorumla Suatbeyy +1 yıl Lavuk demesek sensin çünkü o hahaha Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Lavuklar dedim ztn, cogul yani😆 ben tekim😆😆 Yorumla Suatbeyy +1 yıl Bu saatte bu ayiklik şaşırtıcı hshsj Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ehehehehe Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. tamam 2 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla hARDER_ +1 yıl yapma yav:) Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yaptim be Yorumla
Starkzy Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Olur 1 5 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla Starkzy +1 yıl Aşkolsun Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Yoo dogrular Yorumla Starkzy +1 yıl Peki neden? Neden öyle düşündün? Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Oyle iste sus Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Buyrun madem 2 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla Epistemik +1 yıl Teşekkürler 🎈 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ricaas Yorumla
angelonmyshoulderxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yolla 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Etttttt 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 5 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla Alpi23 +1 yıl Neye bakarak tahmin yaptın simdi kistas ne Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Nickime gore Yorumla Alpi23 +1 yıl Allah akıl fikir versin Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Amin sekerim cumleten Yorumla
Jeezyy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 76% +1 yıl Gönder gelsin 1 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Olur 2 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcke Yorumla Ergun7741 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Rica efenim Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Benmii nasilim 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Vaybe ciddimisn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmeden olmaz bkkjnbv Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedin Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Bikdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl et bakalım 1 7 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl helal kız Yorumla S2minkeyfi +1 yıl 💅🏻💅🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyse gizlenelim. Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eğlenilecek insanlar gizli olur Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Ay daha cok kiz dusureceginj mi saniyorsun boyle giiyamam Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Buyurunnn 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla Serii05 +1 yıl Eyw Yorumla
dkdklsdlsepds Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evlenilecek 3 1 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenilcek Yorumla
User_ddbn1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Been benn 1 4 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenmelik Yorumla User_ddbn1 +1 yıl Valla bildin sjsns Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Slaaay Yorumla User_ddbn1 +1 yıl O ne demek.. Yorumla
Neboo Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım 1 6 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Neboo +1 yıl Yanlışşşş Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Dogru Yorumla Neboo +1 yıl Nerden belli Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Muneccigimlimden Yorumla Neboo +1 yıl Neyse bir şey derdim de 😂😂 Yorumla
Ahmetbenzz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Et la 2 3 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Evlenilcek Yorumla Ahmetbenzz +1 yıl İşte benim oğlum seninle gurur duyuyorum oğlum Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aferim kizim Yorumla
ZENOIN Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Eğlenilecek 1 13 Yorumla ZENOIN +1 yıl Pardon yanlış anlamışım Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aynn eglenilcek tipsin sen Yorumla ZENOIN +1 yıl Yürü len Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sitttir zargana Yorumla ZENOIN +1 yıl Ayı shrek Yorumla ZENOIN +1 yıl Goril faruk shrek Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Aushsbbsshs senden gucluyum yani whuaa💪🏻💪🏻 cubuk kraker seni Yorumla ZENOIN +1 yıl Gerçekte yan yana dursak gözükmezsin bile Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Duvar mi olcan onume ayy cok sagol Yorumla ZENOIN +1 yıl Hayır sen kimsin sana duvar olayım Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Sahiben Yorumla ZENOIN +1 yıl Sen dötünü kaşdıracak başka erkek bul Yorumla ZENOIN +1 yıl Kaldıracak Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla S2minkeyfi +1 yıl Eglenmelik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evlenilecek insanım
Eglenilcek
Evlenme , bir kadının ve erkeğim çeşitli ruhlarda yiyişmesini sevmem
Hayatıma giren kadın da geçmişi benim gibi olsun
Evlenmelik
Tabi s*kilmelik kadından her daim nefret ettim
Düşüncem aynı , kim s*kerse de s*ksin , s*kimde olmaz
Evlenmelik kadın baş tacıdır
insanlar eğlenilecek kadar vasıfsız karaktersiz olmamalı
karşıdakini de eğlencelik görecek kadar şerrrrefsiz olmamalı
Eglenilcek
Tamam, pamuk ellerimi klavyeye götürdüm :D Hangisiyim sence?
Evlenmeliksin cano
Et bakayim. Gizliye alim da maviler üşüşmesin sjsmsma
Eglenmelik
❌️❌️ yanlis cevap
✅️✅️ dogru cevap
et baakalım
Evlenmelik
Peki teşekkurler
Tahmin et banaağğğğğ 😂👀🧐🥴
Eglenilcek😝
Hee eğlenceli biri olduğumu söylerler. Gel gülelim eğlenelim 😂
Ağam eğlenir benimle 😂
youtube.com/shorts/SEAkUcIq2Ys?si=K9bEzSvB6v7vE8eY
😂😂😂😂😂 ben senin ansnsjss detayi JSNSJSJSJSJSJ
O zamanlar biiib diye sansür yok tabi. Oyuncular repliği kendileri sansürleyip söylüyorlardı 😔 eskiler çok zorluk çekti çok 😔
Evet ya😔 en komik filmler dizilerde onlarin. Sarkilar dahil.
2010 a kadar sinema ve müzik olarak iyi gidiyorduk aslında. O zamandan sonra hızlı bir batılaşma oldu her şeyde 😂 müzikler de çıldırdı filmler ve diziler de 😂
Bak haklisin bu konuda
Evet dinliyorum:)
Eglenmelik
Aaa çok ayıp üzüldüm AokwpLqlskz
Iyi birsey kiz sjshsh
Bana da edin bari
Sen evlenme taraftarisin
Evet
Eglenmelik
gerek yok ben kendimi biliyorum zaten.
Sen yanliz kalan tipsin
yok, ne yapmak istediğini bilmeyen tipim.
.. hayir
benden iyi mi bileceksin? öyleyim işte. bana takılma istersen, iyi geceler.
Evet
hayır
Evett
inatçımısın sen :)
Evet.
Et hadi bekliyorum evet nedir?
Eglenilcek
Eğlenecek olmasın?
Soruyu bir daha oku
Dogru haklısın Türkçe engelli olduğunu oradan anlaman lazımdı.
Aa pardon ozurlu oldugun koydugun profilden belli. Bakimsiz kefli
Haklısın senin profilin kadar elit değil
Ben bu atışmaya neden bu kadar güldüm gece gece
Canin sıkılıyormuş denk geldi
Soru sahibi baya matrak biri belli.
Mesaj yürü bence
😂
www.instagram.com/.../?igsh=MXQ4dXMzc2RqdGJ6Mw==
Dirke bu mesajı atar
Olur ben de merak ettm xD
Evlenmelik
Dmslsmsksks ver gelsin tahmini
Zjnssjsjsnsnsjsnssb eglenmelik
Djsosmssosks ben mi ben ben eğlenmelik
😆😆😆
😂 evet haklısın dadliiim
Dinliyorum sizi hanim efendi
Eglenmelik
Engelhmek istiyorsanız buyrun gelir
Engelhmek istemiyorum
Bekliyorum bakalım
Eglenmelik
Sorumluluk sahibi olmayan öyle olur
36 yaşına gelmiş evli değilmisin 😃
Ev bakalım
Et***
Evlenip dizi izlenmelik insansin knks jddndjs
Ahhahah helal yusufi 🤜🏻🤛🏻😂😂
Beraber ağlarız shskks
😆💅🏻
Et bakalım
Eglenilcek
Ben evlenmem
Evlenilcek
Ben evlenmem
Evlenilecek
Sen evlen
Sen evlen once ben pesinden evlenirim
Ben evlenmiyom ba
Hayur
Ya arkadaş senin bu nick nerden aklına geldi takmanın keyfi falan mı bu
Evet
Sen kadınla mı evlencen nabcan
Olur
Evlenmelik
Bence de 😌❤️
Tahmin et
Eglenmelik
Olur
Evlenmelik
Tesekkurler💕😘
Ricalar😘
Hadi et
Evlenmelik
😂 almayayım teşekkürler
Et hemen evleneiyim
Eglenmelik
Uydur
Eglenmelik
Hadi et bakalım
Eglenmelik
Evlenilecek insanım.
Eglenmelik
Nah eğlenirsin.
Hadi bakalım
Eglenmelik
Cıxxx yanlış
Et bakalım 😅
Evlenmelik
Kesinlikle öyle yakın zamanda bakalım inşallah 😅
Tahmin et bkmm
Evlenmelik
Kimle evlendircen onuda söyle djdjd
Suleymanin karisinin eltisinin kocasinjn yengesinin amcasinin kizinin torununun kiziyla
O ne bed
Et bakayım.
Eglenmelik
Hayır evlenmelik bir insanım.
Yo
Evet öyle.
Senden olumlu cevap gelmiyor ki hiç
Kxnzbbzzbz hadi bu sefer positive. Evlenmelik
Teşekkür ederim sonunda başardım
Rica sekerim. Azimla sican duvari deler.
İlk defa duydum ve sondu galiba
Sjsbbsbsbsha
Et knk
Evlenmelik
Doğru
Edin
Eglenmelik
Küfür etkisi yarattı :D
Sjwsbsjwbwjssjshs ooops🥹👉🏻🤌🏻
Tovbe tovbe djdjej🥹👉🏻👈🏻
Et bakalım
Eglenilcek
HHAHa ya 3 tane çocuğum varsa 😂
One nigth iliskilerden hepsibsjsjs
Anlamadım Sxksn
Evet.
Evlenilcek
O kadar mi belli oluyor k. cindan mi salladin
Sjsbshshs muneccimim olm ben duymiyim bir daha
Hee muneccimlikten anladiysan tamam benden belli oluyorsa sikinti cok düt bizi diceyektim jdjsjsk
Iashsjshsjsshshshssjsjsh cok ayip
Ulan ayip diye gercekleride soyleyemez olduk nsnsnns
Ahahaahahah soyluyorsun iste ayip mayip demeden. Bu isyan niyedir lii
Sesimizi bastirmaya calisiyorlar yoldaş jdjsjsks
Kimdir lan o lavuklar de hele
Lavuk demesek sensin çünkü o hahaha
Lavuklar dedim ztn, cogul yani😆 ben tekim😆😆
Bu saatte bu ayiklik şaşırtıcı hshsj
Ehehehehe
Tahmin et
Eglenilcek
tamam