Kişilik & Karakter Sen evlenilecek insan mısın yoksa eğlenilecek insan mı? Perili_Köşk Takip Et Xper 5 Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Biri bana sen eğlenilecek değil, evlenilecek kızsın dedi de oradan geldi bu soru aklıma 😐 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sen evlenilecek insan mısın yoksa eğlenilecek insan mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evlenilecek ama evlenmeyi düşünmüyorum 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Evlenmeyü düşünmüyorum.. Kim evlenilecek kim eğlenilecek bilmemem..Dolayısıyla ben de nasılım, bilmiyorum.. Evlilik ilişkilere uygunum galiba.. 😄 1 0 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Eğlence 2 günlük adam akıllı yapılan evlilik ömürlük 1 0 Yorumla
DoluRakıŞişesi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Eğlence çağımızı geçeli 6 yıl oldu evlenilecek bir hayvanım kdkkdk 1 0 Yorumla
Crazychild00 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl İnsanların böyle kalıba sokulmasını istemiyorum. O ne aw meta gibi. Hem eğlenip hem evlenmemiyor musun bunu diyen sıkıcı, muhafazakar ana kuzusu biridir 0 8 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl eğlencelik kızları evlenmeye layık görmüyor çoğu erkek bilmiyor musun bunu Yorumla Crazychild00 +1 yıl İnsanları böyle kalıba sokmayın ya ne yani şimdi sen sıkıcı biri misin? Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Hayır, sen olayı anlamamışsın. Eğlenilen kizi eğlen geç duygusuzca basit görüyorlar. Yorumla Crazychild00 +1 yıl İşte bunu diyen erkek zaten çıkarcı erkekdir ben de bunu diyorum ;)) seni sen olduğun için demiyor bunu çıkarına uyduğun için diyor )))) Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Ben hiçbir erkeğin çıkarına uymuyorum ama:) Yorumla Crazychild00 +1 yıl Of tamam sıkıcısın gerçektende Yorumla Perili_Köşk +1 yıl 😄 Yorumla Crazychild00 +1 yıl 😄😄 niye güldün Yorumla
LüleliHatun Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Evlenmek kolay eğlenebilmek daha zor 1 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Çok eğlenilecek bir insanım 😅👍🏻 1 0 Yorumla
Selcukhan13 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yok ağa ben eylenirim ama tatilde kızla yanımda benlebtatile cikacak 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Konuşması yeterli ne evlenirim ne eglenirim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenilecek bir insanım hiç öyle gözükmesem de :( 0 2 Yorumla Perili_Köşk +1 yıl Nasıl gözüküyorsun ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bileyim havalıyım sanırım Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. Eglenilecek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evlenilecek ama evlenmeyi düşünmüyorum
Evlenmeyü düşünmüyorum.. Kim evlenilecek kim eğlenilecek bilmemem..
Dolayısıyla ben de nasılım, bilmiyorum.. Evlilik ilişkilere uygunum galiba.. 😄
Eğlence 2 günlük adam akıllı yapılan evlilik ömürlük
Eğlence çağımızı geçeli 6 yıl oldu evlenilecek bir hayvanım kdkkdk
Eğlenilecek insanım knk evlenmeyi düşünmüyorum asla
İnsanların böyle kalıba sokulmasını istemiyorum. O ne aw meta gibi. Hem eğlenip hem evlenmemiyor musun bunu diyen sıkıcı, muhafazakar ana kuzusu biridir
eğlencelik kızları evlenmeye layık görmüyor çoğu erkek bilmiyor musun bunu
İnsanları böyle kalıba sokmayın ya ne yani şimdi sen sıkıcı biri misin?
Hayır, sen olayı anlamamışsın. Eğlenilen kizi eğlen geç duygusuzca basit görüyorlar.
İşte bunu diyen erkek zaten çıkarcı erkekdir ben de bunu diyorum ;)) seni sen olduğun için demiyor bunu çıkarına uyduğun için diyor ))))
Ben hiçbir erkeğin çıkarına uymuyorum ama:)
Of tamam sıkıcısın gerçektende
😄
😄😄 niye güldün
Evlenmek kolay eğlenebilmek daha zor
Çok eğlenilecek bir insanım 😅👍🏻
Uzak durulması gereken insanım
Yok ağa ben eylenirim ama tatilde kızla yanımda benlebtatile cikacak
Evlenilecek insanmışım ki evlenmisim 😂😂😂
Konuşması yeterli ne evlenirim ne eglenirim.
Evlenilecek bir insanım hiç öyle gözükmesem de :(
Nasıl gözüküyorsun ki
Ne bileyim havalıyım sanırım
Eglenilecek
Eglenilecek
Eğlenilir benle
Boş insanlar