Zeka ve Ahlak
Para ve Karizma
Yakışıklılık/ Güzellik ve çekicilik
Basitlik ve sadelik
Hepsi ve diğerleri yoruma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu kadar seçenekten hiçbiri değil bence. benim aradığım kafa denkliği ortak düşünce yapısı onun beni, benim onu anlayabilmem aynı şeyleri dert edinebilmemiz bana her şartta her koşulda yaşlılıkta hastalıkta yoksullukta destek olacak biri olmalı geri kalan hepsi boş
akıl önceliklidir
doğal olarak diğer kriterler kendiliğinden gelir
akıllı yani aklını kullanan insan kişisel temizliğine bakımına sağlığına önem verir aklını kullanan onurlu insandır kendisine saygısı vardır
Yakışıklılık/ Güzellik ve çekicilik
Çok kişi zeka ahlak ve benzeri şeylerden yaşamayı hiçbirine inanmıyorum insanların kadınlar rahatlığı görsellik erkeklerle baktığı maddiyat
@ilman aslında onlar ahlak diyorlar ama emin ol ahlak deyimlerin hiçbiri gerçek hayatta onu yapmıyor
@ilman bu hayatta sevgilim de olmadı eşim de olmadı hiç ama insanları az çok tanıdım hani derler ya engelli birisiyle evlenirim kabul ederim diye O da yalan kimse kabul etmiyor kendimden engelliyim onlar biliyorum
Zeka olmadan hepsi boş
Cevap
33Cevap
Önce zekasına bakarım ben
Yaşça olgun olması.. eğlenceli olması.
Bunlarin coguna para varsa sahip olabilirsin. Para olmadan sahip olabilecegin sey ne ise ben onu ararim. Yani insani seyler... Soyut kavramlar... Ahlak gibi, dogustan gelen uzerine koydugu zekasi gibi kulturu gibi...
bir erkek tipiyle konuşmayı başlatır zekası ve diğer kişisel özelllikleriyle konuşmayı devam ettirir yani temelde zekası yoksa geçmiş olsun elendi
Hayırdır mat problemi mi çözsün zeka diyoe sjnsms
hee aynen sen anlamazsın yaşın küçük çok dolanma buralarda yerler
şu zeka ve ahlak diyen %63 kısma inanmıyorum haftanın 7 günü en az 8 saat takıldığım sitede ben böyle yüzdeleri hiç görmedim ya para ya yakışıklılık/güzellik
Zekâ ve Ahlak varsa eksik kalanı tamamlamak zor olmaz
Aramadığıma göre şıklardan hiçbirini seçiyorum.
Anlayış anlayışı sevgi isteklerin birbirlerine uyması
ZekasıZ olmasj canım olcağı anlamına gelmiyor sade olması önemli gösteris karizma bunlar tehlikeli
Bahtı güzel olsun. Ne zeka, ne ahlak, ne de başka bir şey.
Erkeklerde para ve karizma
Kızlarda güzellik ve çekilik
Aranır genelde.. Ne kadar çok zeka ve ahlak desek de...
Kadından hiçbir şey beklenmez. Çünkü o kadın senin değil, sadece senin siran değerli kardeşim
Elbette herkes bir degil lakin benim için zeka ve ahlak varsa ne tipin ne paranin hicbir şeyin önemi yoktur
Zeka ve Ahlak.
Basitlik ve Sadelik.
E mümkünse biraz da dışı güzel olsun.
Zeka ve ahlak.
SADAKAT 😃
İlişkiye başlamadan once
👍
Geneli zeka ve ahlâkı seçmiş ama benim denk geldiklerim hep bu arayıştan yoksun oluyor anlam veremedim
Sadakat saygı merhamet
Benim için zeka ve ahlak. Tam da o yüzden evde kaldım :)))
her şey gelir geçer babanızı seçemezsiniz ama kocanızı seçe bilirsiniz 🍀
Para avcisi
Kesinlikle karakter
Ben ilk başta zeka ve ahlaka bakarım 🙂🤗
Zeka anlayış sevgi
Zekâ, ahlâk, sevimlilik
ilk dış görünüş
Her şey meme birde zeka
İlk güzellik iki zeka
Yakışıklılık güzellik çekicilik
Bence en doğru yorum
Hepsi olsa güzel olur
Arananı bilmem ama benim aradığım karakter.
Zeka ve Ahlak kesinlikle.
Ahlak zeka ve güzellik
Hepsi ve diğer falan filan
Zeka ve ahlak..
Ahlak aramak lazım ilk önce
En önemli ilk özellik karakter zeka ve ahlak
Ahlak çok önemli
Zeka ve ahlak
Zeka ahlak
Karakterr
Kocam da kocam
Zeka ahlak
Zeka ve Ahlak
Karışılikli anlayış ve sadakat ilgi
Sadakat
Zekaa
Zeka
Zeka ve Ahlak
zeka ve ahlak tabiki
Zeka önemli
Cocuk sahibi olmak istememesi.
Ahlak ve güzellik
Hepsi önemli
Olgun ve anlayışlı olması
Baba tranvası
@ConvolvulusArvensis babamla aram her zaman çok iyiydi, alakası yok. Olgun bir insanım, erkrklerin çocukluklariyla uğraşmak istemiyorum o kadar
Evet bende onu diyorum, aradığın kişide olması gerekenler, babanin sahip oldugi ozelikler
Güzellik ve para
Zeka ahlak
Hepsi.
Zeka önemli
Karizma para
alet boyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?