Mesela oluyor bazen şakasına bile diyoruz atıyorum ben dedim ki benim kankam var vermediği adam yok dedim güldüm veya arkadaşım hergün içer alkolik dedim günahlarını başkasına söylemiş oldum günah mi işlemiş olurum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Söylememek gerekir , utanmasin diye, ayıplarını ortmen en iyisi.. arkasından söylüyorsan zaten dedikodu olur bu günah , sadece kendisiyle başbaşa konuşup bu yaptığın günah diye uyarabilirsin
Hayır günahkar olarak doğuyorduk ama İsa Mesih çarmıhta Bizim günahlarımizi bağışladi artık günahkar değiliz
Slk mısın olm hristiyanlikgi bile bilmiyorsun
@Emre690 boş konuşma Hristiyanlığı bilmeyen sizsiniz Tanrı oğlunu çarmıhta Feda etti bizim İslam'a göre yorumlama Hristiyanlığı ağzını burnunu dağıtırim senin Arap bozuntusu
Her insan İslam fıtratı üzere doğar ergenliğe kadar gunahsizdir. Ayrica çarmıha gerilen İsa aleyhisselam değildir, onun suretinde biridir , İsa aleyhisselam ölmedi birinci kat semaya yükseldi. zamani geldiğinde tekrar yeryüzüne inip Mehdi aleyhisselam ile birlikte kafirlerle savasacaktir , Hz Muhammed Aleyhisselam'ın ümmeti olarak , Rabbim sefaatlerine nail eylesin.. eğer müslüman değilsen seni İslam'a davet etmek isterim, ne kadar günahın olursa olsun Allah günahları İman ve tövbeyle hepsini bağışlar, o çok merhamet sahibidir.
Bir de şunu söylemek isterim , Değişmeyen incilde Kur'an da ne yazıyorsa benzer şeyler yazıyor, İsa aleyhisselam Allah'ın oğlu değil, kulu ve elçisidir , bir peygamberdir.. İncil kitabının çok hafızı olmadığı için değiştirildi ve hükmü kalktı, Kur'an indiginden itibaren artık İslam dininin hükümleri geçerlidir
@fr9292 O size anlatılan bir yalan İsa Mesih tanrının beden almış hâlidir İsa Mesih bize İncil de benden sonra sahte Mesihler ve sahte elçiler doğacak onları meyvelerinden tanıyacaksiniz demiştir Muhammed sahte bir elçidir İsa Mesih son kurbandır bizim günahlarımızı çarmıhta bağışlamıştır ve geri gelecektir ama size anlatıldığı gibi değil İsa ile Muhammed arasında 600 yıl vardır Müslümanlık sadece Araplara özgüdür ve Araplardan başka kimse Müslüman olamaz Türkler isteseler de Müslüman olamazlar Kur'an Arap yarımadasına inmiş bir kitaptır o yüzden Türk İrkındansaniz Müslümanlığı unutun sizi Müslümanlıktan saymiyorlar Kur'an'ın tanrısı ırkçidir ayrıca tanrınız Mekke de duran bir Puttur adı el ilah tır el ilah zamanla Allah olarak türetilmiştir ayrıca şeriat kurallarına göre yaşamadığınız icin kafirsiniz maide suresi 44 ncü ayet okuyun
Yanlış biliyorsunuz , size yanlış öğretilmiş, İslam ırkçı değildir, tüm dünya için indirilmiştir, Kur'an'ı Kerim'i düzgünce incelerseniz herşeyin doğrusunu öğrenirsiniz, sadece Kur'an'a değil hadis ve tefsirlere de bakmalısınız
@fr9292 Hayır değiştirilen İncil değil değiştirilen kurandir yeni antlaşma İncildir Kur'an'ın orijinalini yaktılar 4 halife kendilerine tekrar yazdılar 4 halifenin dini de Hristiyanlıktir Kur'an Eski antlaşma olan Tevratin çakmasidir yüzde 90 Tevrat yüzde 10 İncildir Kur'an'ın orjinali bile yok noktalı virgülller 4 halife döneminde eklenmiştir ayrıca İslam Hristiyanlığın bir mezhebidir o dönemde bütün Araplar herkes Hristiyandı 4 halifenin para birimlerine bakın haç işareti var ayrıca kalem suresi 15 ncı ayetine bakın eskilerin masalı diyor dönemde Mekkeli halk Muhammed inanmıyor eskilerin masalını anlatıyorsun diyor
@fr9292 Ben kuranı çok güzel inceledim bence siz inceleyin dünyaya indirilmedi Kur'an Arap yarımadasına özel olarak indirildi eski antlaşma Tevrat tanrı yehovanin herkes ırkçı olduğunu bilir ama kurandaki tanrının ırkçı olduğunu çoğu insan bilmez İncil de İsa Mesih abı hayat benim diyen yaşam ekmeği ölümsüzlük ekmeği benim diyor Kur'an diyro ki İsa Mesih yemek yiyordu o tanrı olamaz diyor bu soruyu şeytan İsa Mesihe sordu madem sen tanrının oğlusun o zaman şu taşlara söyle ekmek olsun ye dedi İsa Mesih ne dedi insan sadece ekmekle yaşamaz insan tanrının ağzından çıkan her sözle de yaşar dedi ahbi hayat benim diyor ahbi hayat benim diyen İsa Mesihe yaşam ekmeği ölümsüzlük ekmeği benim diyen İsa Mesihe Kur'anin cevabı İsa yemek yiyordu tanrı olamaz diyorsa biz buradan anlıyoruz Kur'an'ın insan yazması olduğunu size bir tavsiye veriyorum Turan Dursun Din bu adlı eserini okuyun YouTube da Yakup Deniz var onu da izleyin ondan sonra anlayacaksınız
Kur'an'ı güzel inceleseydiniz Rabbimizin sözleri olduğunu anlardiniz , ben burada bırakıyorum ben sadece sizi davet ediyorum , inanıp inanmamak sizin tercihiniz , ben Elhamdülillah Müslümanım , İslam tüm insanlığa gönderildi arapça dilinde gönderildi, Lâ ilahe illallah, Muhammedün Resulullah
@fr9292 Ben araştırdım ve o tanrı sözü değil Elhamdülillah sen bunu söylereken bile El-ilah diyorsun tanrınız mekke de duran bir put El-ilah (Ay Tanrısı) Arapça gönderilmedi Araplara özgü bir din olduğu için Arapça sen Türksen Müslüman olamazsın seni Müslümanlıktan saymıyorlar ayrıca ben İsa Mesihten sonra gelenlere inanmıyorum İsa Mesih Tanrının sözünü açıklamıştır İsa Mesihten sonra gelenler sahte elçidir bizde de mormonlar var Joseph Smith Joseph Smith de sahte elçicidir Muhammed'e sahte elçidir
Lâ ilahe illallah -> Burada bie illah diyorsun el illah -> Ay Tanrısının adını söylüyorsun
Turan Dursunun kitaplarını oku Turan Dursun klasik arapça bilen biriydi ve öldürdüler
El takısı , Türkçede bazı kaideler olduğu gibi Arapçada da kaideler vardır, Araplar bunu daha iyi biliyor, oradaki Rabbe işaret eden sadece" hu" dur ,"ه " lütfen bilip bilmeden konuşmayın , yarım yamalak ogreniyorsunuz sonra ona buna kâfir diyorsunuz, tek ilah vardır o da Allah'tır!
Bu arada yanlış yazmışsınız" lâ ilahe ( hiçbir ilah yoktur) illa ( ancak vardır) Allahu ( Allah) yani "illah" değil ,"illallah"👈
@fr9292 Başına el koyduğun her şey Allahın yolunda gittiğini gösterir Allah kelimesi El-İlahtan türetilmiştir tanrınız mekke deki bir put biz de kiliseler de haç işareti var sizin camileriniz de ay simgesi var hiç araştırdın mı bu ay nedir diye? işte o ay sizin mekke deki el ilah olan ay tanrısıdır elinde bir tane ay var kuranda necm suresi 19 20 21 nci ayetlerine bak el-lat el-uzza var bunlar da el-ilahın kızları yani Allah'ın kızları ayrıca Fatiha suresi bizim İncil deki göklerdeki babamız suresidir oradan alıntıdır yani yemek duasını siz ölülerin arkasından okuyorsunuz
Ayrıca Camileriniz mekkeye dönük ve mekkenin etrafında kafanıızı sallıyorsunuz çünkü tanrınız orada adı El-ilah (Ay Tanrısı)
Cahile kırk yıl anlatsan yine anlamaz , anlamak istemeyen hiç anlamaz
@fr9292 Evet anlamıyorsun illa diyorsun Arabın putuna tapacağım diyorsun iyi tap ama Türk değilsin Arapsın bunu aklına koy
Yani başkasının yaptığından sanane her koyun kendi bacağından asılır
Buraya soru sorcagina 2 rekat namaz kilsan tüm günahların silinir
Günah tabi
Evet yapma