Benim arkadaş gördüğüm iyi niyetle yaklaştığım çevremdeki herkes bana uyuz. Çekemiyorlar mı neden böyle bilmiyorum ama bi karın ağrıları var. Bu durduk yere oluyo sebebi ne?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Onlardan hep var. dün vardı bugün var yarın da olacaklar. herşeyini anlatma, mesafeni koy, herkes yerini bilsin.
Hiç arkadaşım olmasın mı canım sıkılıyor bıktım artık
Olsun tabi ki bizler varız sıkılma sen
Cekemiyorlar o zaman
Ben de öyle düşünüyorum
Erkeklerin ilgi odağı olduğun icindir sanırım
Çok canım bişey ya
Çok canım bişey gerçekten
Bu benim de başıma çok geldi genelde kıskanıyorlar
@flawsome25 neyini kıskanıyorlar
Bilmem hiç sormadım. Muhtemelen duruşum, onların istediğini yapmamam sinirlerine gidiyordu.
Bir de bazı erkekler (onlarında hoşlandıkları dahil) benden hoşlanmışlardı ondan da kaynaklı olabilir ama benim çevremdekiler sırf bir erkek g*tume baktı diye bile beni kıskanıyordu alakasızca
Ay aynılarını yaşıyorum aynıı
@Clasdex o bakan kişinin ayıbı
Guzelse Ben de bakıyorum vücuduna ya. Elimde değil erkeğim
@clasdex gayet de elinde olan bir şey. S*pıklardan farkın yok. Şu tipine bakacak olursak zaten kızsın olman da normal.
Sap*klardan neden farkım yok? Çünkü ÇİRKİNİM.
Bir erkek çirkinse her kötü sıfatı çekinmeden yapıştırırsınız. Ama artık kızmıyorum kadın dediğin tam olarak bu. Ben de kabul ettim.
Yakışıklı biri aynısını hatta daha da fazlasını yapabilir hiçbir sorun yok. Ama ben yapamam. Yaparsam sap*k olurum. Onlar olmaz ama.
Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır. Her şeyi tip sanan, verdiği iyi enerjiye ve güzel üslubuna bakmayan her insanın için hep çirkin olacaktır ve sen de onlardan birisin. Ben seçtiğin s*pıklıktan bahsediyorum, birini sırf beğendiğin diye bakışların ile taciz etmeni ve bunun elinde olmasına rağmen değilmiş gibi savunmanı söylüyorum, sen de gayet farkındasın o yüzden boşuna çarpıtmaya çalışma sözlerimi.
Ha ayrıca yakışıklı erkekler tarafından da taciz edildim ve kendimi hep korudum susmadım. Öyle sırf tipi güzel diye susan pek bir kadın da yok abartma git acını başka yerde kus.
Tamam ben çirkin olduğum için enerjim de cirkin. Ben çirkin olduğum için aynı zamanda s*pığım da. Ben çirkin olduğum için tacizciyim de. Bana masal anlatma boşuna her şey TİP.
Ha bu arada tacizi nerden araya sıkıştırdın bilmiyorum ama onu da sırf tipimi beğenmedin diye kafanda kurup yazmışsın. Ulan senin kendi hemcinsin bile güzel kadın görünce vücudunu inceliyor Ben erkek olarak inceleyince mi s*pik oldum taş*k mi geçiyon sen benimle.
Benim en s*pik halim bile sen ve senin gibi tiplerin en normalinin yanında peygamber kalır. Hepinizden milyon kat daha masum ve temizim şimdi kes sesini. Git tipini beğenmediğin başka adamları etiketle. Şekilcisin, bana da saha fazla boş yapma.
İnsanın içi dışına yansır bu gerek bakımsız olmasıyla kendine dikkat etmemesiyle, gerek sıfatıyla verdiği enerji ile ama doğru bunlar senin idrak edebileceğin şeyler değil ondan hala aynı şeyleri papağan gibi tekrarlaman. Sen kendin yazdın "yakışıklı olsa sesinizi çıkarmazsınız" diye? Ne araya sıkıştırması ya kes ikiyüzlülüğü. Masumu oynayacağım derken iyice p*sliğini döküyorsun ortaya. O dediğin süzen kadınları çoğu kişi sevmez ve yine bir çoğu da yaşlı geri kafalı yobaz teyzeler oluyor. Benim gibi bir çok kız kimsenin orasına burasına bakıp insanları rahatsız etmiyor. Bana yorum yapıp " güzelse bakarım " diyen sensin. Bahsettiğim s*pıklardan olmasaydın derdin ki " rahatsız edecek şekilde asla bakmam normal bakarım ". Herkes herkese bakıyor ama bakmak var bakmak var sen bunu idrak edebilsen hala boş yapmazdın. Ancak senin gibi sığ ve art niyet peşinde olan biri " yakışıklı olsa sesinizi çıkarmazsınız " der. Ayrıca kadınları kendi sapık olan hemcinslerinle bir tutma çünkü senin gibi erkekler " kadınlar da bizi taciz etsin " diyerek gülüyorlar ve gerçekten yapsak bu çok hoşlarına gider. Anladık en çok sen sevilmedin, belki de sorun tipinde değil, (eğer) her samimi yaklaşana hoşlanıp yükseliyorsan kızlar seninle konuşmaz elbette. Şu an kendini o kadar acındırıyorsun ki en ufak sevgi kırıntısına muhtaç olduğunu gösteriyorsun ama işte senin gibiler hak etmiyor. Çok iyi insansın da aklına ilk gelen şey " bakılması seni rahatsız etmiyor heralde " demek oluyor ha? Bunlara da "aynen çünkü çirkinim" diye ağlayacaksın yine. Kurban rolünde kalmayı sevmişsin herkes kötü bir sen iyi aynen.
Cekicisin ondan
Arkadaşıma buluşalım diyorum ters ters cevap veriyor zoruma gidiyor artık
Vucudub guzel demek
Boyum 1.76 kendisi 1.60 falan morali bozuluyo kızın buluşunca
Erkeklerin ilgisi sendemi
Genelde bu durumu sevmiyorum ama
Libidon nasil