İnsanlar neden bu kadar canım?

Bugün yaşamış olduğum bir olayı anlatacağım. Bir çocuk eğlence merkezinde danışma memuru olarak çalışıyorum ve işletme telefonuna ben bakıyorum. Arayan müşterilere fiyatlar oyun alanları ve konuma hakkında bilgi veriyorum. Bir numara aradı ve ben telefonu açana kadar arama bitti. Cevapsız çağrıya düşünce geri dönüş yaptım ve aradım aynı numarayı. Bir kadın açtı ağzında sakız olduğu belli ağzını yayarak konuşuyor. Çocuk eğlence merkezinden arıyorum kusura bakmayın bizi aramışsiniz yanıtsız kalmış dedim. Evet ben aradım da numaramı nereden buldunuz dedi. Bende arama kayıtlarına düşüyor numaranız aradığınız zaman dedim. AA tamam anladım dedi ve sakız çiğneme sesi geldi arkadan. Bekliyorum ki bir soru sorsun kendisini bilgilendireyim. Rahatsız edici bir sessizlik olunca size nasıl yardımcı olabilirim dedim. Dedi ne konuda. Öyle bir sinirim bozuldu ki anlatamam. Bizi aradınız bilgilendirme mi istiyorsunuz ne hakkında Bilgi almak istiyorsunuz ona göre size yardımcı olayım dedim. Dediki haa yok biz bugün geleceğiz de onu haber vermek istiyorum. Tamam buyrun gelin bekliyoruz efendim dedim. Kadın tamam dedi. Hattın diğer ucundan öyle sinir bozucu bir sakız çiğneme sesi geliyor ki deli oldum. Cıkcıkcik diye. Hayırlı günler diliyorum hoşçakalın dedim. Kapattım. Aradan bir dakika geçmeden aradı. canım kadın ne desin? Başka bir gün gelsek olur mu ya bugün hava soğuk çocukları dışarı çıkarasım hiç yok. Ya neden bana söylüyorsun gel ne zaman geleceksen. İnsanlar neden bu kadar canım abi cidden.
İnsanlar neden bu kadar canım?