Bir şeye karar verdiniz, o kararınız üzerinde daimi durabiliyor musunuz? Yoksa pişman mı olursunuz?

Bir şeye karar verdiniz, o kararınız üzerinde daimi durabiliyor musunuz? Yoksa pişman mı olursunuz?
Kararımı alınca gidebileceğim kadar gidiyorum bazen uzun bir süre sabırla bekleyiş yaşasam da, sıkılsamda tırmanmaya devam ediyorum. Çok büyük bir etken olursa mesela fırtına var sert gerçekten uçuş olmayacak. O zaman uçuş Kararımı iptal ederim
Peki almış olduğun bir karardan pişman olduğun oldu mu?
Pişman oldum verdiğim bir karardan.
Sonra ne olacak pişmanım işte.
Evet üzgünüm hâlâ. Her şeyin en iyisi olsun diye düşünmemek gerekiyor ama.
Bana göre. Neyse boş ver pişmanım işte bir şey de yapamıyorum.
Bazen konuşmaya ihtiyacım oluyor ama birine bir şey de anlatmak istemiyorum. Kendimi anlatmama gerek yok, ne kadar karışık bir ruh hâline sahibim az çok anlamışsındır. 😕
Güle güle. 😕
Hayır üzgünüm sadece. 🤕
Günaydın. 🖐🏻
Aynı hissediyorum. 😕
Sagopa dinliyorum.
Sagopa'dan başka bir şey dinleyemiyorum, bana tek iyi gelen o.
Yürüyüş yapmak iyi geliyor, o da mutlu ediyor. Ama eğer moralim bozuksa iyi gelmiyor, daha hüzünleniyorum.
Masaj yapma yeteneğim yok maalesef. 😀
Hayatım, psikolojim. Genel böyleyim.
Evet ben çok konuşmayı sevmem bunu demişimdir önceden zaten. Dedim ya işte hayatım zor, psikolojim iyi değil. En büyük sorunum sevgisizlik bence. Hayatta her şey yarım kalıyor. Bir şey oluyor gibi oluyor yarım kalıyor hep.
Babamdan ayrıyız. Babamla bir ilişkim yok.
verdiğim kararlara hep olumlu yandan baktim hatada yapasan bir deneyim kazanmis olursun oyle bir noktaya geliyorsunki is olsun sevgili olsun
çoğu şeyde bir tercih yapmak zorunda kaliyorsun o yüzeden fikirlerinin ve kararlarinin arkasindadur
Bazen pişman oluyorum keşke öyle karar almasaydım diye. 😕
Öyle yaptım ama pişman oldum sonra.
Haklısın, ben de açıklamak istemem burada zaten.
Cevap
16Cevap
Evet sonuna kadar sadığım
Asla duramiyorum. Daha dogrusu karar veremiyorum ben. Birine beddua etmek isteyen allah seni kararsiz bir insan yapsin desin. Berbat bir sey
Evet benim de anksiyetem çoğalıyor karar veremiyorum diye shdhdhd
Evet ya. Insan ne istediğini bilmez mi? Bilmiyorum valla sjsjks
Bilemez tabii örneği biziz shshhdj
Evet, sigarayı bırakacağım dedim bıraktım, çok kilo almıştım vereceğim dedim verdim. Kendime söz verdiysem yaparım.
Çok iyi. ✔️
Zaman zaman iç dünyamda çatışmalar yaşasam da mümkün olduğunca kararlarıma sadık kalmaya çalışırım.. En kötü karar kararsızlıktan iyidir..
Son cümle doğru mudur bilmiyorum ama ben kararsız kaldığımda daha mutlu oluyorum ya, sonradan pişman olmak pişman hissetmek daha kötü. 😕
Aynı kısır döngünün için de kendini belirsizliğin içinde kalarak konfor alanından çıkmak istememek başlangıçta çok mutlu hissettirir ama ister 5 yıl ister 10 yol sonra bunun olumsuzluğunu ve pişmanlığını yaşarsın.. Hayat durup bekleyerek yaşanacak bir yer değil.. İlerlemek şart.. Sen ilerlemezsen hayat ilerlemen için seni yerinden edecek senaryolar yaşatır.. Çünkü bu dünyaya öğrenmek için geliyoruz..
Haklısın, söylenecek bir şey yok bunlara karşı ama gel de bana anlat.
O karar yanlış ise bile benim kendi yanlışım sonuna kadar arkasında dururum, başkasının doğrusu ile yaşamaktansa Kendi yanlışım la çökerim daha iyi
Doğruyu söylemek gerekirse çok fazla sadık kalamıyorum
Pişman olacağımı bilsem bile o kararımdan vazgeçmem
kararlılık benim göbek adım
Bayadir karar vermedim
Hayır, tükürdüğümü yalamam
Doğru kararı aldıysam evet
Sonucu ne olursa evet
Sartlar gerek tirdigi kadar
9-10 şeklinde oranla net oluyorum
Ehhh işte
Evet
Kararlarıma sadık biriyim.
Şu kahveyi bi bırak da doğru çek
Soru bu değil, ikincisi ben değilim o. Üçüncüsü de seni ilgilendirmez.
Sorumla alâkasız bir şey yazma o zaman.
He işte Ece ile konuşcam da o korkak karı nerede
Ne diyorsun?
Ece misin sen hayırdır fakesisin kendi değilsin kdkd
Ne Ece'si? Ben Ece diye birini tanımıyorum.
Bende tanımıyormusum çoklu kişilik bozukluğu var onda
Sorumla ne alâkası var peki bunun?
Kararıma. sadik. kaldim. iste konuşcam o malla mdksks
Kolay gelsin. 😀
Sağol malece mskks
Daima kararlıyım.
Evet t
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?