Kişilik & Karakter Trip atan mı yoksa atılan taraf mısınız? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor En çok hangi konuda trip yiyor veya atıyorsunuz? Neymiş efendim... zaman ayırmıyormuşuz😀😀 Trip atan mı yoksa atılan taraf mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben trip atmıyorum.. tribi kızlar atar genelde :D bana da trip atan yok çok sıkıldım bu yüzden de 2 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Atan tarafım daha çok, arada Trip yediğimiz de oluyor tabii. 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl En son arkadaşa trip atmıştım ama bu aralar sessizim djdjd 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Trip atan erkek , kendini güldüren erkeklerden hoşlanıyordur 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😂😂 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Trip atmam atandan da hiç haz etmem derdin neyse söyle kırk saat bir de neye tripleniyor diye düsünemem vallahi 1 0 Yorumla
bugünadımleyli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Ben trip atmam ya tripten nefret ederim bir sorunun varsa bunu konuşarak hallederim. Bana trip atılır 😒 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Valla biz erkek tarafıyız, atma hakkımızı elimizden aldılar 😂 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimseye trip atmam kimsenin tribini çekemem beğenmeyene yol orada 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Trip atamam yoruluyorum trip de çekemem yine yoruluyorum 😃 0 0 Yorumla
Salihbey456 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hep atilan taraftim ama simdi gercekten istemiyorum 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Trip atarım, atana karşıyım 😅 0 0 Yorumla
Competitive Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben atarım genelde. Çok hassasım çünkü. 🥲 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ne trip atacak ne de trip atan bi sevgilim yok 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bu ara atanım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben trip atmıyorum.. tribi kızlar atar genelde :D bana da trip atan yok çok sıkıldım bu yüzden de
Atan tarafım daha çok, arada Trip yediğimiz de oluyor tabii.
En son arkadaşa trip atmıştım ama bu aralar sessizim djdjd
Trip atan erkek , kendini güldüren erkeklerden hoşlanıyordur
😂😂
Trip atmam atandan da hiç haz etmem derdin neyse söyle kırk saat bir de neye tripleniyor diye düsünemem vallahi
Ben trip atmam ya tripten nefret ederim bir sorunun varsa bunu konuşarak hallederim. Bana trip atılır 😒
Valla biz erkek tarafıyız, atma hakkımızı elimizden aldılar 😂
Kimseye trip atmam kimsenin tribini çekemem beğenmeyene yol orada
Trip atamam yoruluyorum trip de çekemem yine yoruluyorum 😃
Hep atilan taraftim ama simdi gercekten istemiyorum
Atarsa tutarım
Biz de trip yok aşk var 😍
Sarı taksi gitmemiş hâlâ 😂
Trip atarım, atana karşıyım 😅
Ben atarım genelde. Çok hassasım çünkü. 🥲
İkiside olduğumu düşünmüyorum
Ne trip atacak ne de trip atan bi sevgilim yok
Bu ara atanım