AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayatımızı anlamlı kılan da boş yapan da kedi yaptıklarımız ve çevremiz yani insanlar. Hayat bir bir sayfaya desek ona hikayeyi yazan insandır.
Yani biz boşuz?
estağfurullah sizi tanımıyorum o yüzden bir şey diyemem ama bunun cevabını kendiniz çok kolay verebilirsiniz, hayatınızı şöyle bir sorgulayın bugüne kadar kendiniz için neler yaptınız? Neleri başardınız ve neleri başaramadınız? Hangi taraf daha ağır basıyor kontrol edin ve şu anda yaşadığınız hayat ne kadar istediğiniz hayat ile yakın? Aynı şekilde çevrenizi de böyle sorgulayın cevabını vereceksiniz.
Valla dediklerini harfiyen yapmayı çok isterdim fakat şu an ne ben kaldıra bilirim nede kafam kaldıra bilir söz veriyorum yapıcam
Insanlar , ama hayati yasayanda boş insanlar oldugu icin bazen hayat cok boş gelir.
Neden böyle düşünüyorsun
Gorduklerim dusuceme donustu , insanlar cok boşdegilmi , biz insan olarak insanlar ile yasamaktayiz fakat cevremiz yuzunden bazen cok guzel olan bu yasami , hayati bile boş olarak gorebiliyoruz , siz ne dusunuyorsunuz , hayat mı boş insanlar mı?
Hayat boş aslında türkiye boş sefalet çekip ölüp gidiyoruz zenginler yaşıyor hayatı
Haklisiniz gercekten.
O yüzden intihar edelim hadi 🤪
Intihar etmek kolaya kacmaktir , korkaklarin yaptigi birseydir , istemem.
Yaşayıp ne pog yicen?
Oyle dusunmeyin , mutlu olmayi ogrendikten sonra hersey dahada guzellesmezmi , yokluktan cikardiginiz mutluluk asla kaybolmaz , yataginiza yatinca bile sevinmezmi insan , ya da sevdigi bir seyi yerse , isteyen istedigi surece yasayamazmi
Ya bak aklına ne gelirse ben yaşamış bi insanım öldün mü desen öldüm de morgda tekrar nefes aldım para dersen milyonlar kazandım yaşım küçük ama başardım yani artk benim için önemli manevi bişy kalmadı her şey boş tekrar ölmeyi bekliyorum
Hayati bos yasamak cok kotu degilmi, istediginiz hic birsey yokmu , bir hayal bir dilek , zaten tum zorluklari yasamis biri olarak neden artik dunyanin guzelliklerinden faydalanmayi ummak yerine o gunun gelmesini bekliyorsunuz... Cok zor olmali
Dediğim gibi aklına gele bilicek çogu şeyi yaşadım o yüzden artk sadece ölümü arzuluyorum
Bugun hic guldunuzmu mesela
Hatırlamıyorum maalesef
Aile , arkadas , dost , oyun , yemek , hobi , muzik , sizi iyi hissettiren hicbirsey yokmu hayatta
Hyr insanlarla arama mesafe koydum evdende çıkmıyorum
Ztn
Sizi siz yapan seyler olmali , birseyi sevmeniz veya sevmemniz , siz birseyler icin kendinize inanmazsaniz hayat , yasam size nasil inanabilir , biraz ozele girdim kusura bakmayin ama dusuncelerim.
Açıkçası söylicek bişy. Bulamıyorum kelimeler bile kendimi ifade etmeye yardımcı olmuyor farkındayım benim için çabalıyorsunuz ama değmez asıl siz kusura bakmayın sizin değerli vaktinizi çaldım affınıza sıgınıyorum
Yok hayir ne demek oyle dusunmeyin lutfen , kendimde yapamadigim seyleri bir baskasi icin ugrasinca guzel hissediyorum , sizi cok iyi anliyorum gercekten o nedenle birseyler dusunmeye calisiyorum , nasil , ne sekilde gibi , ama yardimci olamiyorum , uzgunum
Hiç Sorun değil sizin gibi temiz kalpli birisiyle bu kadar konuştugum için şanslıyım bile bana çok yardımcı oldunuz en azından sizin gibi insanların da bu hayatta var olduğunu hatırlattınız sorun olmazsa isminizi bahşedermisiniz
Eslina memnum oldum siz
İsminiz çok güzel gözüküyor anlamı nedir? (Ozan ben memnun oldum Efm)
"takva ile yaşayan kişi demektir. Bunun yanı sıra ayrıca Allah'tan korkan ve günahlardan çekinen kimse olarak da biliniyor."
Çok güzelmiş anlamıda umarım hep ismin gibi yaşarsın eslina ☺
Saolun , huzurlu yasayabilsek yeter biz insanlara
Stres ve hüzün her zaman peşimizde olucak bunu sizde çok iyi biliyorsunuz
Her duygu gibi aslinda , sadece stres ve huzun degil , mutluluk bizim ellerimizde degilmidir, insan istedigi surece mutlu olamazmi , herseyi kafamizda ve hayatimizda zorlastiran bizler degilmiyiz , Şu an mesela su ictim diye bile mutlu olabilen insanlar var , hayat onumuze malzemeleri koyar biz ise o bize verdigi malzemeler ile istedigimizi insaa ederiz. Ama stres ve huzune cok kolay kaybediyoruz haklisiniz.
Ya kusura bakma ama harbiden çok resmi konuşuyon sana ayak uydurayım dedim ama yapamam 😂
😅 sorun degil istediginiz sekilde konusabilirsiniz benimki aliskanlik
Ne işle meşgulsünüz
Psikoloji okuyorum , siz
Ben btc parayla ilgileniyorum grafik tasarımcıyım
Sorun olmazsa yaşınız kaçtı
Anliyorum , zor olmali
O kadar zor değil ya sizinki çok karmaşık olmalı
19 yasindayim , siz
20 olcam yakında
Biraz mental olarak yorucu yoksa insan sevdigi birsey icin cabalarsa o sey ona kolay ve deger gelir diye dusunuyorum
Anliyorum
Umarım her şey gönlün gibi temiz ve güzel olur eslina ☺
Saolun , sizin icinde , bir gun hayttan zevk alacaginiz bir gunun gelmesini diliyorum.
teşekkür ederim bana zaman ayırdıgın için (ve özel değilse neden uyumadın)
Uykum gelmedi o nedenle , sorun degil
Hmm anladım
Hiçbiri herkes gibi yaşamayı öğren
İnsanlar
Neden
Hayatı bozan onlar
Hayat kendisi bozuksa ve bizde ona uyuyorsak?
Değil
Nerden bilion nerden
Görüyorum
Bişy diyemiycem ama umarım hayatına hep iyi insanlar çıkar ve istediğin şeyler nasip olur
Amin ya çok teşekkür ederim seninde insAllah
Rica ederim pek sanmıyorum ama yinede teşekkür ederim
Neye inanirsan onu çekersin
Haklısın ama inandıgımız şeyler de hep gerçek olmuyor ( kafa den giymişsin he sohbet sardı) 😂
Kafadan gitmiş miyim dbdn
Kafa dengiymişsin olucakdı klavyem azıcık özürlü
Shhaha sagol
Sen sağol 😁
Ikiside bos
1 tanesini seç 😂
Herkes gibisini dinle
Anlamadım ama neyseg
ikisi de
Hayat