Yatak istemiyorsa. Yatağı ifade etmiyorsa. Elini tutup sariliyorsa. Sevgi vardir. Seven erkek kadini yatakta dusunmez. Taki kadin onla yatmak istedigini belli edene kadar. Bunun disinda zor anlarsin. Çünkü erkek metobolizmasi ilişki içinde. Çelişki ve gel gitler ile doludur. Buda her zmaan kadinlarin aaa asik oldum oda seviyordu ama iste bitti. Aldatti cart curt demesine neden oluyor. . Seven erkegin en önemli gorevi yuzunu guldurmek her sacmaligi yapar. Ve senden bir tebessüm icim yaptim dediginde sevda yolu vardir. O isik vardir
:) şu an yaziyorsun ona. Ben düşünmedim ve kazığı yedim. Neyse yav öyle çok sey varki uzun hikaye. Emin ol. Benim gibi es ekler olmasın. Yatip kalkıp devam etsinler çünkü sevilince s***lirsin dedikleride doğru.
Sag ol eyvallah. Anlatmakla gececek bir şey değil. Lakin iste siz kadinlar sevgi istemiyorsunuz. Hepiniz dilinde adam yok. Sevmek isteyen erkek yok. Aslinda hic bir kadin sevgi istemiyor. Kadinlarin yoksunlugu baska. Bunu fark etseniz ah
Şöyle diyim sana kadınlar diye genelleme yapman hoş değil her kadın her erkek bir değil kimse bir değil kadının da kötüsü iyi var erkeğin de bunu kimse bilemez yargılama kimseyi erkeklerin çoğu şu kafada benim düşüncem karşı cins bakire olsun evleneceğim kadın öyle olsun ama ben her şeyi yapayım
Genelliyorum. Zamanla benim genellememi anlayacaksin. Kadin ask sevgi istemez. Git cevrendeki tüm evli kadinlarla gizlice konuş. Yuz yüze. . deki evlilikte ne beklersin kocanda. . ve olmazsa olmazi ne evliligin. Ask ve sevgiyi ilk 3 de belki görürsün. Oda yeni evliliklerde 10-20 yıllık evlilikte goremezsin. Bu senin anladigin aman her kadin ayni her erkek aynı değil. Bu nefes almak gibi bir şey. Asktan olen adam sevgiden cldiran erkek kocası isteyen yoktur. Çünkü diger eksikliklerin varligi cok aci verir. Olayi degerlendirme açıni degistirmen lazım. Delice mutlu olanlarda bile olay sevgiyi ilk sirada saymak degil iste. Bu konu cok farklı.
Evet ergencik bu kafa ile devam et 5 yilda Kac erkek bu sekilde seninle yatmaya kalkti gel buraya yaz. Sonra hepsi yatip eglenip gitti diyecegini biliyorum
Ben ki cinsellikte olsa burada insanlarla sohbet etmem yaşarım. Genc degilim ergen değilim. Hayatim daha rahat. Burada iste senin hatan ergenlikten konuyu çok yanlış anlamak. Senin asil anlaman gereken sey. Sevgiyi bu yazdigin sekilde anlayamacagin ama. senin kafa cinsellige gidiyor. ve topu bana atıyorsun
Aklımda senden büyükku sana yanlış anladığını söylediğim halde hala devam ediyorsun. Vay arkadaş velet geliyor. Yaşamamış görmemiş bilmemiş. Sonra afra tafra. Hayatın ne ki? Aklın ne olsun? Tecrüben ne ki? Algin ne olsun? . Hala sacmaliyorsun farkina varmiyorsun. Yetmiyor atarlaniyorsun. Beyin yok sende çünkü karşında ki kim bilmeden sevgiyi senden mi ogreneyim diyorsun. Ben sana sevgiyi anlatmadım. Benim gibide bilemezsin. Gercekten su kendini begenmis ergenligi bırakıp insanlığa gecince beni idrak edeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yatak istemiyorsa. Yatağı ifade etmiyorsa. Elini tutup sariliyorsa.
Sevgi vardir.
Seven erkek kadini yatakta dusunmez.
Taki kadin onla yatmak istedigini belli edene kadar.
Bunun disinda zor anlarsin.
Çünkü erkek metobolizmasi ilişki içinde.
Çelişki ve gel gitler ile doludur.
Buda her zmaan kadinlarin aaa asik oldum oda seviyordu ama iste bitti. Aldatti cart curt demesine neden oluyor. .
Seven erkegin en önemli gorevi yuzunu guldurmek her sacmaligi yapar. Ve senden bir tebessüm icim yaptim dediginde sevda yolu vardir. O isik vardir
Cinsellik konusunda cidden haklısın seven sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz derler ya bu bence çok doğru keşke böyle bir erkek olsa dünyada
:) şu an yaziyorsun ona. Ben düşünmedim ve kazığı yedim. Neyse yav öyle çok sey varki uzun hikaye.
Emin ol. Benim gibi es ekler olmasın. Yatip kalkıp devam etsinler çünkü sevilince s***lirsin dedikleride doğru.
Anlat dinlerim ne oldu
Sag ol eyvallah. Anlatmakla gececek bir şey değil. Lakin iste siz kadinlar sevgi istemiyorsunuz.
Hepiniz dilinde adam yok. Sevmek isteyen erkek yok. Aslinda hic bir kadin sevgi istemiyor.
Kadinlarin yoksunlugu baska. Bunu fark etseniz ah
Şöyle diyim sana kadınlar diye genelleme yapman hoş değil her kadın her erkek bir değil kimse bir değil kadının da kötüsü iyi var erkeğin de bunu kimse bilemez yargılama kimseyi erkeklerin çoğu şu kafada benim düşüncem karşı cins bakire olsun evleneceğim kadın öyle olsun ama ben her şeyi yapayım
Genelliyorum.
Zamanla benim genellememi anlayacaksin.
Kadin ask sevgi istemez.
Git cevrendeki tüm evli kadinlarla gizlice konuş. Yuz yüze. . deki evlilikte ne beklersin kocanda. . ve olmazsa olmazi ne evliligin.
Ask ve sevgiyi ilk 3 de belki görürsün.
Oda yeni evliliklerde 10-20 yıllık evlilikte goremezsin.
Bu senin anladigin aman her kadin ayni her erkek aynı değil.
Bu nefes almak gibi bir şey.
Asktan olen adam sevgiden cldiran erkek kocası isteyen yoktur. Çünkü diger eksikliklerin varligi cok aci verir.
Olayi degerlendirme açıni degistirmen lazım.
Delice mutlu olanlarda bile olay sevgiyi ilk sirada saymak degil iste.
Bu konu cok farklı.
Seninle konuşmak ister sürekli , iltifat eder vb seven erkek zaten her türlü belli eder kendini sevmeyen de aynı şekilde
Evet ergencik bu kafa ile devam et 5 yilda Kac erkek bu sekilde seninle yatmaya kalkti gel buraya yaz. Sonra hepsi yatip eglenip gitti diyecegini biliyorum
Kime diyosun
Sizin aklınız fikriniz cinsellikteyse ben ne yapayım size
Ben ki cinsellikte olsa burada insanlarla sohbet etmem yaşarım. Genc degilim ergen değilim. Hayatim daha rahat. Burada iste senin hatan ergenlikten konuyu çok yanlış anlamak.
Senin asil anlaman gereken sey.
Sevgiyi bu yazdigin sekilde anlayamacagin ama. senin kafa cinsellige gidiyor. ve topu bana atıyorsun
Darlanmışsın birşeylere gelmişsin burada bana atıp tutuyorsun görüş belirttim sadece herşeye atlamanıza gerek yok
Sevmeyi senden öğrenecek değilim belli kimin aklı nerde olduğu
Yaşın büyük olsa nolur aklın gelişmedikten sonra
Aklımda senden büyükku sana yanlış anladığını söylediğim halde hala devam ediyorsun. Vay arkadaş velet geliyor. Yaşamamış görmemiş bilmemiş. Sonra afra tafra. Hayatın ne ki? Aklın ne olsun?
Tecrüben ne ki? Algin ne olsun? .
Hala sacmaliyorsun farkina varmiyorsun. Yetmiyor atarlaniyorsun.
Beyin yok sende çünkü karşında ki kim bilmeden sevgiyi senden mi ogreneyim diyorsun.
Ben sana sevgiyi anlatmadım. Benim gibide bilemezsin.
Gercekten su kendini begenmis ergenligi bırakıp insanlığa gecince beni idrak edeceksin
Tamam 👍
👍aynen