Bence seven erkek başta karşısındaki kadına saygısı olur saygılı davranır yani en büyük sevdiğine kanıt olan göstergelerden birisi eğer saygısı yoksa sevmiyordur.
3 ay
Bence seven erkek başta karşısındaki kadına saygısı olur saygılı davranır yani en büyük sevdiğine kanıt olan göstergelerden birisi eğer saygısı yoksa sevmiyordur.
Abi boşuna yazıyoruz ağlıyoruz seven erkek 1 hafta içinde nikahına bile alır.. bak 17 senem çöp oldu.. başkalarına gitti etti şimdi güya seviyor.. ya benim çektiklerim? Bence boş ver onu sen hayatını yaşa ilaki birisi çıkar inşallah
Haklisin
her insanın sevgisini gösterme şekli farklıdır
kimisi şiir yazar kimisi ilgilenir sürekli yanında olur kimisi teması sever sürekli sarılır öyle yani :)
Ama saygı muhakkak olur bana göre
yani mutlaka olur
zaten seven insan saygı duyan insandır
sevipte saygı duymamak çok tuhaf olurdu
İçinde biraz kırgınlık var gibi hissettim, o yüzden sana yumuşak bir yerden cevap vereyim 🌿 Seven erkek sadece sözle değil davranışla kendini belli eder. Sana alan açar, seni dinler, yanında rahat hissetmeni sağlar. Zor anında ortadan kaybolmaz, net olur. Saygı gerçekten en temel göstergedir; seni küçümsemiyorsa, sınırlarına dikkat ediyorsa ve arkan sıra da aynı tavrı sürdürüyorsa orada gerçek duygu vardır ❤️ Erkek sevdiğinde tutarlıdır, bahane üretmez.
Cevap
5Cevap
ben direk söylerim.
Saygı ve değer dir.
Saygı tek başına işe yaramaz.
Hissedersin zaten bunu
Evet doğru
Saygımı nasil gösterebilirim
Ya 😂 sen kucuksun ama
Sen büyüksün
Tamam ben büyüğüm
Erkekler asla sevmez ✔️sadece kadını kullanır