kendimi beğenmiyorum hiç bir açıdan ve her şey gözümü korkutuyor bende yıllardır kendime ev cezası veriyorum yıllardır evdeyim..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ilçe sağlık müdürlüğünde psikolog var 8 seans ücretsiz bi git bence
Her yerde yoktur
her ilçede var
Kim 12 sene böyle yaşadıkdan sonra konforu terk etmek ister
terk etmek istemeyen neden bununla alakalı soru sorar?
Laf olsun torba dolsun
Zaten istesende kurtuluş yok ki kendimi sevmiyorum diyorum zorla da sevdiremezsin ya
oyun kanalları var youtube'da teneke kafalar falan iyi güldür güldür de izleyebilirsin, olmadı bilgisayara bluestack uygulaması yükleyip hayday falan oynananbilir
ne diyosun
işte maksat laf olsun
are you crazy
benim deli olmam senin umutsuz vaka olduğun gerçeğini değiştirmiyor
Pardon da ben tersini mi söyledim
Ben de öyleyim. Ksde takılıyorum. boş ver.
boşveri 12 yıl oldu 😀
Sizinle konuşabilir miyim? Ben en beter durumda olanım.
Böyle hayat yaşanır mı?
yapcak bir şey yok düştüm bi kere
Çıkmak da senin elinde tabi istiyorsan
Nasıl çıkacaksın ki hayatın h sini dünyanın d sini bilmiyorum birey özgür hissetmiyorum kendimi tipimi sesimi boyumu sevmiyorum.. asgari ücretli iş bulup kendini yormakdan başka ne hayal edebilirim
Önce kendini sevmeyi öğrenmen gerekiyor herkes mükemmel değil herkesin bir kusuru var önemli olan senin bu kusurlarınla barışık olman seni sen olduğun için seven insanlar olsun hayatında. Kendini sev bakım yap , spor yap , en sevdiğin yemekleri yap sevdiklerine dağıt. Sevgi gösterildikçe çoğalan bir şey. Kendini geliştirip aylık asgari ücretle geçinmeyip daha da iyi bir yerlere gelmek senin elinde olan bir şey.
Kusura bakma tipim de sesimde çocuk gibi ve değişmez bu.. amcaoğlu tanıdığım ünlü bir kız mükemmel ama , evet kusurlarımla çok barışığım ki 2012 den beri evdeyim kabullendim kendimi insanlardan uzak tutuyorum.. ben birey değilim özgür değilim beni ben olduğum için tek seven aile anne abidir o kadar... hiç yaşımı göstermiyorum çocuk gibiyim tipim öküz gibi sesim çocuk gibi geçmez bunlar , spor yapmış 1.70 boyla ne olacaksa , Aynen okumak gelişmek benim elimdeydi bir zamanlar 12 yıl önce
Şuanda da senin elinde seni sen olduğun için seven ailen vardır zaten başka kim olabilir ki? Okumanın yaşı yoktur 43 yaşında hukuk fakültesini kazanan insanlar tanıyorum. Senin hedefini belirleyip harekete geçmen senin iradenle olabilecek bir şey. Sesin mi kötü olabilir herkesin sesi kalın mı olacak?
Önemsiz ailenin sevmesi abilerimle hepsiyle küsüm , benden geçti okumak anlamam bu saaten sonra zaten geçti 7 kişilik ailemde kimse lise mezunu olmadı bizden anca asgari ücret olur.. ben hiç bir şey hayal etmiyorum ki sadece korkuyorum hayat amcamın oğluna güzel sponsporu babası var üniv okudu sunucu olacak boyu 2 metre sesi kalın hayat onun benim değil sanki yeryüzünde beni mutlu edecek hiç bir şey yok , hedefe bak konforu terk et 17 bin 402 için 30 gün kendini yor kazandığını da markette ye bravo valla , sesim kötü evet ve ben sevmiyorum kalın gür olsa iyimiş
okudun mu
Bu hayatı yaşamak senin tercihin değistirmek senin elinde. İstiyorsan değiştir istemiyorsan da böyle devam edersin sen bilirsin.
Aynen isteyince değişiyor asgari ücretli iş bul rahatını boz 30 gün çalış a101 de şokda BİM de ye o paraları eee elime ne geçti ne hayal ediyorum ben hayattan ne bekliyorum.. isteyince diye bir şey yok isteyince ne yapacaksın kapı kapı iş mi arayacaksın dişim yok tipim yok nasıl sosyal olayım istesemde çıkamam ki bu mümkün değil birey özgür kendimi sevmiyorum
Çorap mı değiştiriyoruzda bu kadar kolay 12 senedir
Ben sana iş mi bul diyorum da oku diyorum iyi bir yerlere gel diyorum kapı kapı iş gezmek zorunda kalmazsın böylece onu da sen istemiyorsun kendin istemiyorsan ben ne yapabilirim? Bu senin hayatın beni ilgilendirmez ne de olsa ben sadece fikrimi belli ettim o kadar.
Bende ailemde kimse lise mezunu olmadı ben dahil artık bunun geçtiğini kafam almadığı için bıraktığımı söylüyorum bizden anca asgari ücret aç karnını doyur olur ben daha kendimi varlığımı sevmiyorum kafam almıyor derslere işlemlere diyorum oku iyi yerlere gel diyor...
İsteyen her şeyi yapar bunlar hep bahane. Ailen okumadı diye senin de okumaman mı gerekiyor? Sen böyle düşünerek kaybediyorsun zaten. Okuyup iyi yerlere gelenlerinde kafası da almıyor ama kendileri için bir şeyler yapıyorlar. Bu da kendilerini sevmelerini sağlayan bir hareket. Senin dediklerin bahane.
He he yaşamaya bahane gelir zaten sen 12 sene odanda kilolarınla yaşamadın kafamın içindekileri anlayamazsın.. 7 kişilik ailem lise mezunu değil elbette bende onlar gibi cahil fakir kalacaktım zaten şu an üniversite mezunu işi karısı çocuğu arabası boyu uzun felan biri olsam şaşardım.. UZUN LAFIN KISASI.. zamanında 12 sene lise 1 öğrencisiyken olacaktı her şey ama bu fakir cahil ailenin bir parçası olduğum için elbette onlar gibi olacaktım.. kafam basmıyor bassa bu halde olmazdı yaş 28 olmuş kendimi sevmiyorum diyorum oku diyorsun.. benim neyden beklentim var ki neyi hayal ediyorum hiç bir beklentim yok ki kimseden hayattan... olduğum hayattayım konfor rahat sorumluluk yok kendini yormak yok insan sevmem kendimi sevmem ne olacaktım ki zaten.. Benim direk okul kafam almıyor ilk zorlukta pes ettim bir daha açılmamak üzere kapandı.. Afferim onlara öyleyse kasiyer kızlara bak mesela hem oku hem çalış iyi güzel hayatı bol bol yaşasınlar.. herkes normal bana göre sesleri tipleri fiziksel kusurları yok.. ben etimden kemiğimden nefret ediyorum en az 10 kusur gözüm şaşı 1 kulağım işitme engelli saçım kepenkli egzamalı düzleşmez sesim çocuk dişlerim yok boyum kısa kilo veremiyorum aç kalamıyorum sorumluluk alamıyorum kendi ayaklarım üzerinde bile... daha ne anlatayım.. Yaşamadığın için bahane
Senin fikrin böyle demek ki saygı duyarım. Ama bana göre yanlış bir düşünce. Ben kendi fikrimi söyledim. İyi günler.
12 Sene dile kolay giden gitti özgüvenim yok hiç inanasım yok istedikden sonra başardığına bu hayat amcamın oğlunun hayatı sanki herşeyi o tadacak.. benim hiç bir şeye hevesim ihtiyacım yokmuş gibi geliyor.. biliyorum herkes gibi kendi fikrini söyledin... Keyfi tadan siz , cefayı çeken ben keşke en başında böyle olmasaydı , Başka ailede doğsam bu halde olmazdım kendime hayrım yok neyi hedefliyim ben internet bağımlısıyım mastürbasyon kola bağımlısıyım nasıl bıraksın beni bunlar neyse iyi geceler
Annem ölünce iş bulmak zorundayım zaten
Ben inanıyorum senin karşına seni sen olduğun için seven birisi çıkacak. Umarım mutlu olursun bundan sonraki hayatındaki verdiğin kararlarda. Mutlu olmayı hak ediyorsun.
çıkmasada olur insan sevmiyorum pek , tek sıkıntı konforu terk etmek
Yaşa diyorlar. Böyle yaşa ve sabret diyorlar. İçinde hiçbir yaşama sevincin yokken. Acaba bu hastalığı olan din görevlileri var mı ki. Böyle kafaya takma hastası olanlar çok az olduğu için kimse anlayamıyor durumu. Şu an 44 yaşındayım.26 yaşında yaşadığım bir ayrılıktan sonra dengemi kaybettim. O maral bozukluğuyla sevmediğim biriyle evlilik yaptım ve dayanamayıp 44 yaşında boşandım. Takıntılarım daha beter hale geldi. Düğündd bayramda bile kafam patlayacsk gibi. Böylelerin halinden kimse anlamaz. Çok zor bir durum. Bu hastalar için ötenazi olmalı bence.
Yaptığım her şeyde kendimi suçluyorum.
Beni annem bile anlamıyor. Şöhle yap böyle yap diye akıl veriyor. Aklım zaten başımda ne yapmsm gerektiğini bende biliyorum ama yapamıyorum.
Allahım tez zamanda canımı al da beni intihar etmekten kurtar ne olursun.
Aynı ben
@Sedasedaakca evet tavsiyenizi alalim hocam :)
@Sedasedaakca hocam burada misiniz?