Şüphe yok ki, vermiş olduğunuz kararlar mutlak sûretle mantıklıdır :) Ama bize “en” mantıklı olanı lazım. :)
Ben, bir alıntı ile başlayayım. :)
”En azından, bekâr kalmak gibi mantıklı bir karar vermiş.” Nietzsche Ağladığında/Irvin Yalom

Şüphe yok ki, vermiş olduğunuz kararlar mutlak sûretle mantıklıdır :) Ama bize “en” mantıklı olanı lazım. :)
Ben, bir alıntı ile başlayayım. :)
”En azından, bekâr kalmak gibi mantıklı bir karar vermiş.” Nietzsche Ağladığında/Irvin Yalom

En mantıklı karar diye bir olgu yok sanırım. Her kararın artısı ve eksisi vardır muhakkak. Olasılıklar dahilinde vermiş olduğumuz kararın vermemiş olduğumuz karardan daha iyi olup olmadığını zaten yaşanmadığı için bilemeyiz. 😄
En az 40 yaşıma kadar siyaset, bilim, din konuşamayacağım veya kültürel etkileşimlerde bulanamayacağım, beni geliştirmeyecek hiçbir ortamda elimden geldiğince 10 dakikadan fazla durmamak. Bu sayede etrafımda onun bunun dedikodusu yapan insan yok. Kendi yoluna bakan, kendisini ve çevresini geliştiren faydalı ve kibar insanlar var etrafımda. Kafam bu açıdan fazlasıyla rahat elhamdülillah. Verdiğim en iyi karar bu sanırım.
Harika.
Rica ederim :)
Çok var desemden en basiti insanlığa yarar için Türk Kızılayı gönüllüsü olmamdu.
🦋🦋
😊
Teşekkür ederim 😊
:)
Cevap
3Cevap
Tabi ki de kendim olmak.. ve ne olursa olsun iyi bir insan olmaktan vaz geçmemek..
En değerlilerimi canım pahasına dünyaya getirmek.. İyiki iyi ki diyorum şimdi benim en iyi arkadaşım dostum herşeyim oldular.. 😊
Başkaları gibi sözde inanç şekilciliği yapmayıp hayatımı inancıma göre şekillendirmek
Kitap? Eminiz dimi?
Evet eminiz kesinlikle
Sen benim yerime de oku :)
Keyifle.
Anne olmak diyorum ben de. Özbenliğime olan yolculuğumda yol arkadaşım oldu anneliğim, kadınlığımın elinden tutarak..
Hata üstüne hata ama ders aldığım çok oluyor bu da bir beceri bence😀
Kendimi çalıştırmak başarı kazanmak için mücadele etmek ve pes etmemek
Meslek edinme konusunda, bi kac konuda daha ısrarcı olmam çok yararıma oldu şükür.. Müthiş 💁♀️
Hayatım mantıksızlıklarla geçti.
Boşanmak
Sefası olsun.
Bosanmak canım
insanlardan arınmak
Baba parası yemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?