Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Vazgeçmem gerekenlerin üzerinden gönlümü ve ruhumu çekmek. Hem dost hem aşk anlamında. Vazgeçebilir durumda olmak başlı başına bir rahatlık. Kimseye bağımlı hissetmemek ve onsuz da yaşayabileceğini belli etmek güzel. Bu hisse geç sahip oldum ama onu sıkı sıkı tutacağım ve bırakmayacağım. Sevgimi hakeden herkesin yanındayım. Ama haketmediklerini hissettiğim anda yakın olduğum kadar ışık hızıyla da uzak olmayı bilirim
Kendiliğinden değerimi kimsenin insafına bırakmıyorum ve kendime bana düşmanlık edenlerin pis gözleriyle bakmıyorum, kimse için, kimse yüzünden kendimle kavga etmiyorum. Kötülüğümü isteyen kişiler beni kendimle kavga ettirmek ister, niye onlara istediğini verip kendime haksızlık edeyim? Zaman zaman çoğu kişi farkında olmadan kendisiyle kavga ediyor ama şu bir gerçek ki kişinin kendisinden başka gidecek yeri yok aslında
Yaşadığım şehirden taşınmak oldu. 6 yıllık mesleğimi bırakıp ailemden arkadaşlarımdan ayrılıp tek başıma bilmediğim hiç gitmediğim bir şehire taşınıp sıfırdan başlamak oldu. Çok düşündüm değecek mi diye değdi pişman değilim yaşadığım şehiri seviyorum işimi seviyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tek başıma vermiş olduğum bir karar değildi ama anne olmak için beklemek istememem. Çok şükür Allah'ıma mucize bebeğime kavuştum. Şimdi kocaman oldu 12 yaşında ve bu kararımdan hiç pişman olmadım.
Bugüne kadar nerdeyse hiçbir kararımda bir başkasının etkisi yoktur ya da yok denecek kadar azdır. Ve o günün koşullarında (Eski kararları bugünün koşullarına göre değerlendirmek saçmalık olur) verdiğim her karar en doğru karardır benim için. Hiçbirinde keşke demedim. Ve hepsinin de az ya da çok hayatımda bjr etkisi vardır ve hep olumludur.
Kendi irademin gücünü ortaya koymak birey olduğumun altını çizmek ve kendi ayaklarımın üstünde durmak
Tabi bunlar yaşın gereği kendiliğinden gelişiyor ama güzel duygular şu an da kendi evimde tek yaşıyorum yeni bir kısmet gelene kadar da tek yaşayacağım
Merhabalar… Aldığım kararların arkasında durdum. Sonuçlarına katlandım; iyi veya kötü farketmez.. Bugüne kadar aldığım en iyi karar da kendi bildiğimi okumak oldu… Çünkü bazen şöyle bir bakıyorum da hayatımdan çıkardığım insanlar dahi hep „iyi ki cikarmisim“ dedim. O yuzden konu ne olursa olsun kendi bildiğimi okumak bu zamana kadar verdiğim en iyi karar..
Boşanmak ve Çocuklarıma sahip çıkmak. Arkamdan konuşan, kuyumu kazmaya çalışanlara yaşadığım şu halimle bile yerin dibine sokuyorum. İstedikleri olmadığı için, istediklerini alamadıkları için kuduruyorlar. Daha ağzımı dâhi açmadım. Ama sırası gelecek
Bazı şeylerden vazgeçmek ve mutlu olmadığım ortam ve insanları arkada bırakıp daha mutlu olacağıma inandığım bir hayat oluşturmak bu güne kadar verdiğim en doğru karardı.
Yalnızlığı tercih ederek samimiyetsiz ilişkilerden çıkmam oldu. (Şimdi de yalnızlıktan çıkamıyorum.) Ve bir kişiyi çok sevmek oldu o kişiye olan sevgim beni bataklıktan kurtardı diyebilirim.